• Stránka 1 z 1
Survival/Master0r0/Uhorko
Dvôvod: Grief
Dlžka: 12 hodin
Takže okolo obchodu Mastera sme spravil menší bordel (NEBOL SOM SAM!) pričom nešlo o grief ale o troll.Bola to taká pomsta za Bedrock ktorý sprostredkoval hráčovi DynamiteWarning a ten sa ocitol nad mojím domom (chlapci ten sa vám podaril). Dynamite za to dostal 2 h ban a dalej as to už neriešilo.Nevadí.Ja sa vrátim k téme.Ten bordel ktorý sa nachádza okolo obchodu Hypershop bol troll nie grief a hlavne sa musí prihliadnuť na to,že toto je survival a mimo jeho resky si môžem robiť čo chcem a to som aj presne spravil.Jeho obchodu sa nestalo nič.Dnes ráno prídem a vidím 12h ban.Ako fakt? že rozlejem trochu lávy okolo obchodu (MIMO RESKY!) dostanem 12h ale za bedrock na stene dostane jeden 2h a nerieši sa kto mu ho dal?Takže poprosím Unban......
Dlžka: 12 hodin
Takže okolo obchodu Mastera sme spravil menší bordel (NEBOL SOM SAM!) pričom nešlo o grief ale o troll.Bola to taká pomsta za Bedrock ktorý sprostredkoval hráčovi DynamiteWarning a ten sa ocitol nad mojím domom (chlapci ten sa vám podaril). Dynamite za to dostal 2 h ban a dalej as to už neriešilo.Nevadí.Ja sa vrátim k téme.Ten bordel ktorý sa nachádza okolo obchodu Hypershop bol troll nie grief a hlavne sa musí prihliadnuť na to,že toto je survival a mimo jeho resky si môžem robiť čo chcem a to som aj presne spravil.Jeho obchodu sa nestalo nič.Dnes ráno prídem a vidím 12h ban.Ako fakt? že rozlejem trochu lávy okolo obchodu (MIMO RESKY!) dostanem 12h ale za bedrock na stene dostane jeden 2h a nerieši sa kto mu ho dal?Takže poprosím Unban......
- Uhorko2000
- Kolemjdoucí
Survival/Master0r0/Uhorko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival/Master0r0/Uhorko
No bude to niekto riešiť lebo ja by som si rád aj dnes zahral 

- Uhorko2000
- Kolemjdoucí
pockam na vyjadreni Master0r0 (ktery zatim neni online), ale muzeme se dohodnout, ze misto banu za grief se ti to muze zmenit na ban za niceni prirody
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
chcem povedat este tolko ze moja práca sú len tie stromy co boli nad reskou a voda na nich.......lava okolo resky a zvysok to je práca niekoho iného (nebudem bonzovať)
- Uhorko2000
- Kolemjdoucí
Uhorko2000 píše:Takže okolo obchodu Mastera sme spravil menší bordel (NEBOL SOM SAM!) pričom nešlo o grief ale o troll.Bola to taká pomsta za Bedrock ktorý sprostredkoval hráčovi DynamiteWarning a ten sa ocitol nad mojím domom (chlapci ten sa vám podaril). Dynamite za to dostal 2 h ban a dalej as to už neriešilo.Nevadí.Ja sa vrátim k téme.Ten bordel ktorý sa nachádza okolo obchodu Hypershop bol troll nie grief a hlavne sa musí prihliadnuť na to,že toto je survival a mimo jeho resky si môžem robiť čo chcem a to som aj presne spravil.
Bedrock som mu ja nedal, kúpil ho ešte dávno kedy niekomu (nepamätám komu) nagivoval už bývalý EM. Ten bedrock som videl že ho tam dal, ale ja som ho odstrániť nemohol, nemám GM v normálnom svete

-
aimp - Kolemjdoucí
Nedělejte blbosti nebo vas pobanuju všechny, thersm odbanuj ho a příště ať se to neopakuje.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1