Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Súťaž

Příspěvekod LosTTomo » 04 lis 2014, 18:08

Zúčastnil som sa súťaže v hre League Of Legends 1v1 ktorá bola asi pred troma týždňami. Skončil som druhý a vyhral som VIP na TS a VIP na hocaký server na CSku. Ja som ho chcel aktivovať na Base Builder 1. Asi po 2 týždňoch som zistil že mňa mala kontaktovať osoba, ktorá mi mala predať VIP. Aj tak ho musel aktivovať sám pretože organizátor bol totálne neschopný. Tá údajná osoba mi predala kód. Ja som celý šťastný klikol na server Base Builder 1 (bolo mi povedané že to VIP musím aktivovať na webe) a kód nefungoval. Tak som napísal organizátorovi a ten povedal že by to malo fungovať nech skúsim znova. No nešlo to, potom som napísal "osobe" že to nejde a on to začal riešiť. Potom mi napísal že to VIP už mám aktivované. Ja som sa čudoval pretože mi to nefungovalo. Potom mi prišla ďalšia prekvapujúca správa. Ževraj to VIP bolo aktivované na Jail Break 1. Tak potom som ja odpísal že to VIP som na JB 1 nikdy neaktivoval. Problém je že na JB 1 už jedno EVIPko mám takže je dosť možné že sa to splietlo a ja som teda zostal bez VIPka. Organizátor tejto súťaže bol yeTTynka tá "osoba" ktorá mi predávala kód bol hurv1nek
LosTTomo
Amatér
Amatér

Súťaž

od Rumcajz » 04 lis 2014, 18:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Súťaž

Příspěvekod BH666 » 04 lis 2014, 21:08 VIP

Aspoň neklam. Kód sa preveroval pokiaľ viem a síce si ho nedal na BB1, ale tuším, že na JB1. Použitý bol na tvojej SID.
Tak neviem, že prečo sa pokúšaš klamať.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod LosTTomo » 04 lis 2014, 21:09

No tak toto je stratené ... Ja som nikdy žiadne VIP neaktivoval kľudne ti do PM napíšem kód od môjho VIP a EVIP
LosTTomo
Amatér
Amatér

Příspěvekod LosTTomo » 04 lis 2014, 21:17

Už fakt neviem ako by som vám mal vysvetliť že ja som s týmto VIP ani raz na JB 1 nešiel a neskúšal ho aktivovať :) Ja nepotrebujem klamať.
LosTTomo
Amatér
Amatér

Příspěvekod nantaxicek5 » 29 dub 2015, 22:06

Neaktivní téma. Souťěž hmm
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Gamesites.cz