Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Svajpík ☾ / Surf Combat - Žádost o práva.

Příspěvekod Svajpik » 10 bře 2021, 20:00

Nick na serveru : Svajpík ☾

SID: STEAM_1:0:588621061
Sekce, na které chci práva: Surf Combat.

Věk: 17
Mé HlStats: Nelze mě najít.

Bany, které jsem dostal: Před měsícem jsem dostal mute na 12h (bez upozornění ) za urážku na hráče ( kamaráda ), bylo to v zápalu hry.

Něco o mně:
Jmenuji se Daniel, baví mě workout, procházky se psem a hlavně hry (CS:GO, Apex, Lolko ), umím angličtinu na vysoké úrovni, nemám problem se s kýmkoliv domluvit.
Ráno vstanu napojím se na online výuku a jdu hrát surfy, ve 14:00 jdu cvičit a když přijdu domu jdu hrát do rána CS:GO nebo Apex.
Na Gamesites hraji přes 7let, většinou sem hrával na 1.6 Jailbreaky nebo HNS, přešel jsem na CS:GO a zde hraji přes rok.

Na surfech hraji kolem 11 hodin+ denně pokud zrovna nemam nic v planu, znám se snad s každým na surfech a slyším neustále jak si někdo stěžuje že není žádný admin online a že je i tak málo adminu na surfech. Rozhodl jsem se že když jsem každý den tak často online a potkám tam minimálně 2 zaplé tak proč nezkusit admina ať si lidi nestěžují a nastolit tam větší pořádek :)

Proč právě já: Mám hodně zkušeností, zná mě dost lidí a denně mě nebaví čekat než bude admin online abych mu mohl dát report, většinou si ho natočím a pošlu to někomu z A-Teamu na dis nebo steam. Jsem neustále aktivní. ( denně 11h+ na surfech)

Zkušenosti s CS:GO: Mám na cs.go přes 1.8k hodin dohromady, nejlepší rank co jsem dosáhl před rokem byl Supreme. Mám dost výkoný PC ( 350fps+ high sett. ), na surfu přes 400 hodin.
Případné poznámky: -ll-
Supreme.
Apex, Lolko, ARK, Cs:go.
20
Svajpik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Svajpík ☾ / Surf Combat - Žádost o práva.

od Rumcajz » 10 bře 2021, 20:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Svajpík ☾ / Surf Combat - Žádost o práva.

Příspěvekod Svajpik » 10 bře 2021, 20:06

Supreme.
Apex, Lolko, ARK, Cs:go.
20
Svajpik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Svajpík ☾ / Surf Combat - Žádost o práva.

Příspěvekod polskasila » 10 bře 2021, 22:32 VIP

Čau,
chybí ti nahlášení, v chatu jsou nějaké ty nadávky a od adminů mi přišly vesměs negativní reference.
Zapracuj na tom a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů