Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Swain

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 12:19 VIP

Swain
Obrázek
vrchní taktik


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Mrchožrout (Passivka)
Obrázek

Pokaždé, když Swain zabije nějakou jednotku, obnoví se mu část many. Tato hodnota se s každou další úrovní zvyšuje.

Zchátrat (Q)
Obrázek
Dosah: 625

Swain vyšle svého havrana, aby ochromil nepřítele. Cíl je po dobu 3 sekund zpomalený a je mu způsobováno poškození.

Swain vyšle svého havrana, aby nepřítele zmrzačil. Po dobu příštích 3 sekund cíl utrpí magické poškození každou sekundu a bude zpomalen.

Nikdy jít (W)
Obrázek
Dosah: 900

Swain označí cílovou oblast. Po krátké prodlevě mocné spáry zachytí nepřátelské jednotky, způsobí jim poškození a znehybní je.

Swain označí vybranou oblast. Po krátké odmlce se nepřátelských jednotek zmocní pařáty, které jim způsobí magické poškození a na dobu 2 sek. je znehybní.

Utrpení (E)
Obrázek
Dosah: 625

Swain cíli způsobí postupné poškození a zároveň zajistí, že mu budou další Swainovy útoky způsobovat zvýšené poškození.

Swain způsobí svému cíli magické poškození v průběhu 4 sekund. Postiženému cíli způsobuje Swain vyšší poškození.

Hladové hejno (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Swain vyděsí své nepřátele tím, že se dočasně změní v havrana. Po tuto dobu zaútočí havrani až na 3 okolní nepřátele. Každý havran způsobuje poškození a léčí Swaina za polovinu této hodnoty.

Přepnutí: Swain se promění do podoby havrana. Během této doby každou sekundu na okolní nepřátele zaútočí až 3 havrani, především na šampiony. Každý havran způsobí magické poškození a vyléčí Swaina v hodnotě 75 % poškození způsobeného šampionům a 25 % poškození způsobeného poskokům. Cena za udržení Hladového hejna se zvýší potřeba many za každou sekundu.

MYTOLOGIE

Nejstarší zmínka o Swainově životě pochází z poznámek jistého noxjiského doktora. Podle nich se Swain vpotácel na ošetřovnu a ačkoliv měl pravou nohu zlomenou vejpůl a z kůže mu trčela kost, ani slůvkem si nepostěžoval. Na rameni mu seděl jakýsi ponurý pták. Doktor s hrůzou sledoval, jak ten dospívající hoch poklidně, bez mrknutí oka odpovídá na otázky ohledně svého zdravotního stavu a věku. Swainův vyrovnaný výraz se nezměnil dokonce ani ve chvíli, když mu zavěšené protizávaží s hlasitým křupnutím roztříštěnou končetinu narovnalo, ani když mu z ní odlétl odštěpek holenní kosti. Odmítl doktorovo doporučení podrobit se magické léčbě, která jediná by dokázala takovéto poškození napravit, a pouze požádal o berli, aby měl jak odejít. Následující zpráva o něm je obsažena v dokumentech noxijské armády, očividně však není celá. Za normálních okolností by se zmrzačenému chlapci žádajícímu o místo v noxijské hrdé legii dostalo jen pohrdání a výsměchu, Swain byl však podle všeho přijat přímo do důstojnického sboru.

Muži, kteří pod ním sloužili (a přežili), nikdy nezažádali o převelení a nechali se jím vést s neotřesitelnou vírou v jeho schopnosti a úsudek. Hierarchií Vrchního velení stoupal závratnou rychlostí a nezřídka se povýšení dočkal proto, že jeho nadřízení požádali o vlastní degradování, jen aby se mohli připojit k jeho jednotce. Swain byl nesmírně zdatný stratég a po každé bitvě si vysloužil nějaké vyznamenání. Zdálo se, že jeho vzestup k moci nemůže nic zastavit, těsně před zahájením ionské invaze však byl postaven mimo činnou službu. Bylo zřejmé, že v této donebevolající troufalosti mají prsty jeho mocní nepřátelé z byrokratického aparátu. Pokud však tato skutečnost Swaina rozzuřila, nedal to na sobě nijak najevo. Jeho tvář byla tak kamenná, že ji mnozí považovali za masku, pod níž se skrývá něco zcela nelidského. Mnohé dohady se také točily kolem onoho ptáka, který nikdy neopustil jeho rameno a jehož jméno Swain nikdy nevyslovil nahlas. Když se pak po čase Demacie aktivně zapojila do dění v Lize, byl Swain opět povolán do činné služby.

„Pokud ještě máte dost sil o něco žádat, nemáte právo žádat o zproštění svých povinností.“
-- Swain


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Swain
Northern Frost Swain (750 RP)
Bilgewater Swain (520 RP)
Tyrant Swain (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Swain

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 12:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků