Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] SwObiS/Jailbreak 3!

Příspěvekod svobis » 28 led 2021, 17:10

Nick na serveru: SwObiS
SID: STEAM_1:1:37726754
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 28
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=23142
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): ŽÁDNÉ UŽ ROKY

Něco o mně: O sobě toho moc psát nebudu. Jsem SwObiS, z Ostravy jako většina dřívějších strážců zákonu zde na GS - jeden z prvních co byli na jailbreak serverech už od dob 1.6ky. Vzhledem k tomu co jsem psal v předchozím topicu. To co se děje na serverech, jak se řeší problémy je otřesné. Chodím na různých účtech, protože nemám pouze jeden steam.

Rozhodl jsem se, že požádám o práva, jelikož si myslím, že vzhledem k tomu že na GS jsem adminoval od počátku.Myslím si že mám nárok na to vám opět pomoci a zničit ty děti, které neumí adminovat tak, jak mají a pomoci jim opět se do toho dostat zpět.

CS:GO hraju neustále a ženská mě maximálně seřve, když tu jednou za týden stráví večer :-D

Čus bus SwObiS - dědek z jb3 (1.6)
Obrázek
Obrázek
svobis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] SwObiS/Jailbreak 3!

od Rumcajz » 28 led 2021, 17:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SwObiS/Jailbreak 3!

Příspěvekod KhalDenny » 29 led 2021, 10:37 VIP

Ahoj,
nesplňuješ základne podmienky.
- za posledné 4 roky ani jedno nahlásenie do PP
- na serveri nemáš nahraté ani 3 hodiny.
Splň podmienky a uvidíme za mesiac.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] SwObiS/Jailbreak 3!

Příspěvekod svobis » 29 led 2021, 13:31

K čemu je podmínka nahlašovat, když jsem tu adminoval více než 7 let a poté 4 roky měl volno?

K čemu ti bude nějaká odehraná hodina za poslední měsíc, rok, století, když já jsem byl u toho vzniku celého JB na portálu, zatímco ty, jsi v té době o žádném JB nevěděl ještě?

K čemu je to, že mám na jb nahráno za těch 9 let víc než většina, kteří ještě se na serverech objevují?

Byl jsem jeden z těch, kteří pomáhali dolaďovat pravidla. Myslím si, že byste se měli zamyslet nad tím, proč jsou admini na cs:go jb mimo. Proč to nefunguje a 95% her je k ničemu. Navíc Já mám odadminované na jb víc než je půlka tvého života.

Zkus se jako server admin zamyslet, jestli pomoc od někoho, kdo má zkušeností daleko víc, než "noví" admini, by ti nepomohla.

Měj se krásně a zamysli se nad tvými kritériemi.

SwObiS - bývalý dlouholetý admin jb, public, jump, surf, dust2 serverů.
Obrázek
Obrázek
svobis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamietnuté] SwObiS/Jailbreak 3!

Příspěvekod ericek111 » 29 led 2021, 13:49

svobis píše:K čemu je podmínka nahlašovat,

Máš 19 príspevkov na fóre. Nahlásenia ukážu, že vieš pracovať s fórom, orientuješ sa v postupoch a dokážeš základy ako natočiť demo, uploadnúť ho, atp. 5 nahlásení spravíš za deň.

svobis píše:když jsem tu adminoval více než 7 let a poté 4 roky měl volno?

Za 4 roky sa toho véééľmi veľa zmenilo. Som nabetón presvedčený, že testy by si nezvládol ani so splnenými podmienkami.

svobis píše:K čemu ti bude nějaká odehraná hodina za poslední měsíc, rok, století, když já jsem byl u toho vzniku celého JB na portálu, zatímco ty, jsi v té době o žádném JB nevěděl ještě?

Chápeme, Ty si prvý vyliezol z kozmického vajca. Načo dávať práva niekomu, kto sa na serveri ani neukáže? K čomu je taký admin? Nás budú pohovory a papierovačky stáť viac času, než ty vôbec nahráš za mesiac.

svobis píše:K čemu je to, že mám na jb nahráno za těch 9 let víc než většina, kteří ještě se na serverech objevují?

Za celú dobu počítania HLstats (od cca. 2016-10) nemáš nahraté ani 3 hodiny. Ak za vyše 4 roky nedokážeš nahrať ani 3 hodiny, tak skutočne by si bol ako admin úplne zbytočný, pretože taký čas nahrajú aktívnejší hráči za jeden deň. Čiže aby som ti odpovedal, je to úplne k ničomu.

Nechce sa mi veriť, že by si za 9 rokov napísal 17 príspevkov na fórum. Už aj obyčajní admini majú viac pri vyjadrovaní sa do UB žiadostí a sťažností. Ak teda je skutočne pravda, že si tak skúsený a ostrieľaný macho, na akého sa hráš, len to dokazuje, že ani pred tými 4 rokmi si na serveroch nedokázal nahrať aktivitu.

svobis píše:Byl jsem jeden z těch, kteří pomáhali dolaďovat pravidla. Myslím si, že byste se měli zamyslet nad tím, proč jsou admini na cs:go jb mimo. Proč to nefunguje a 95% her je k ničemu. Navíc Já mám odadminované na jb víc než je půlka tvého života.

Admini na CS:GO JB sú mimo, no Ty nedokážeš splniť 3 jednoduché podmienky. :lol: Chceš mi povedať, že by to fungovalo lepšie, ak by sme bez akýchkoľvek podmienok prijímali každého klauna, čo si požiada o práva? Ako by sa Ti adminovalo s kolegami, ktorí sú "mimo"?

svobis píše:Zkus se jako server admin zamyslet, jestli pomoc od někoho, kdo má zkušeností daleko víc, než "noví" admini, by ti nepomohla.

Akú pomoc? Tvoje 3 minúty za mesiac, ktoré máš priemerne nahraté? Noví admini aspoň reálne niečo robia, okrem vypisovania nezmyselných žvástov po fórku.

svobis píše:Měj se krásně a zamysli se nad tvými kritériemi.

Maj sa pekne.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů