• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené]Systém VAC aneb kick každých 10 minut :)
čaute, chtěl bych od vás poradit a pomoc. Jde o to, že mě to v zápasasech kickne s tím, že nemůžu hrát na hlídaných serverech.
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 32-bitů
Jak dlouho vám problém přetrvává? Začal někdy před týdnem, ale to jsem ještě neřešil
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Tak samozřejmě jsem si měnil zvuk, klávesnice, no prostě abych to měl jak chci já
Nemáte config někoho jiného (stažený)? Mám config na crosshair, ale není stažený
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? To jsem nezkoušel, protože nemám žádný dvěřivé kámoše a mé ostatní PC to neutáhnou
Popis vašeho problému: No, už jsem vám to napsal na začátku
dodám i screen
http://ctrlv.cz/elJw
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 32-bitů
Jak dlouho vám problém přetrvává? Začal někdy před týdnem, ale to jsem ještě neřešil
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Tak samozřejmě jsem si měnil zvuk, klávesnice, no prostě abych to měl jak chci já

Nemáte config někoho jiného (stažený)? Mám config na crosshair, ale není stažený
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? To jsem nezkoušel, protože nemám žádný dvěřivé kámoše a mé ostatní PC to neutáhnou

Popis vašeho problému: No, už jsem vám to napsal na začátku

-
SIM4 - Zkušený
[Vyriešené]Systém VAC aneb kick každých 10 minut :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Systém VAC aneb kick každých 10 minut :)
Jo a koukal jsem se jak jste to řešili s uživatelem, kterému se to stalo taky, koukal jsem se na ty stránky co posílal Neznámý, ale restart PC nefunguje a pak mi nejde otevřít "Příkazovej Řádek", do kterého se dávají ty příkazy jako do 1.6 -> konzole 

-
SIM4 - Zkušený
Ahoj takže toto si poriadne preštutuj https://translate.google.sk/translate?s ... t=&act=url
a všetko to porob. A hlavne správne to všetko porob. Potom sem napíš ako to dopadlo.
a všetko to porob. A hlavne správne to všetko porob. Potom sem napíš ako to dopadlo.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
Hmm... Super, díky, že jsi mi chtěl pomoci, ale prostě mám asi retardovanej Steam, PC, dům a já nevím co ještě všechno... Udělal jsem vše, co tam bylo napsané. Ano, asi 3 mapy jsem v pohodě hrál, ale co jsem zapl kompetetiv, tak mě to kicklo, ještě jsem zkusil rychle udělat jeden z těch pokynů, ale kvůli týhle hovadině jsem dostal ban na 7 dní...
Já chci jenom aby mi to COučko šlo jak má... No nic, nevíte ještě něco?

-
SIM4 - Zkušený
Kámoš to měl taky, před každou hrou oveří integritu a nemá problém.
-
Rainox - Spamer
OK takže to budu taky zkoušet Rainoxi, jenže včera na TSku jsem se ptal NeznamySK-ho a poradil mi ať odinstaluju a nainstaluju GOučko. Tak jsem odinstaloval, jenže teď, když si ho chci naistalovat, tak mi to píše, že stažené soubory byly poškozeny. Napíše mi to hnedka asi po 20 minutách stahování. Dodávám screen
http://ctrlv.cz/0JMG

-
SIM4 - Zkušený
Pokud si hru zapínal přes ikonu na ploše, tak reinstalace hry byla zbytečná. Stačilo zapínat hru přes knihovnu na steamu.
Jinak k tomu problému. Jdi do složky steam -> Steamapps -> common. Tam máš složku s CS:GO, tak tu celou smaž (pravý a vymazat) poté jdi do knihovny a odinstaluj CS:GO a znovu nainstaluj.
Jinak k tomu problému. Jdi do složky steam -> Steamapps -> common. Tam máš složku s CS:GO, tak tu celou smaž (pravý a vymazat) poté jdi do knihovny a odinstaluj CS:GO a znovu nainstaluj.

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Máš nějaký program, který VAC system nepodporuje, takže se koukni pořádně a po případně programy, které nepotřebuješ vypni. Ověř integritu sobouru, restartni csko. Toto mi pomohlo a už se to neukázalo 

-
MASLACIK - Zkušený
ByeBye píše:Pokud si hru zapínal přes ikonu na ploše, tak reinstalace hry byla zbytečná. Stačilo zapínat hru přes knihovnu na steamu.
No jo, to jsem udělal, i už když jsem byl zoufalej zapínal jsem to přes knihovnu,a teď ta instalace. Koukl ses na ten obráze co to píše? Jak říct "a nainstaluj si to" je docela jednoduchý, ale ne když máš takovej problém jako já

-
SIM4 - Zkušený
MASLACIK píše:Máš nějaký program, který VAC system nepodporuje, takže se koukni pořádně a po případně programy, které nepotřebuješ vypni. Ověř integritu sobouru, restartni csko. Toto mi pomohlo a už se to neukázalo
A jak to poznám, že mi nějakej program nepodporuje VAC?

-
SIM4 - Zkušený
Tady máš seznam programů za jejichž používání VAC nedostaneš (pod nadpisem OK with VAC). No nevím, jestli jsem se trefil do toho co MASLACIK myslel.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Já měl zapnutý AVG Tuneup ( na zrychlení pc, bla,bla ) a po chvilce mi to taky vyhodilo. Nevěděl jsem, co to způsobuje, tak jsem ověřil integritu, vypnul jsem programy, které nepoužívám ( i AVG Tuneup ), restartoval jsem PC a šel na nějaký server, tak cca 30 min pokud mi to znova nespadne a nespadlo 

-
MASLACIK - Zkušený
Nemám sa tu čo vyjadrovať
-
Robokot - Pokročilý
Budem sa vyjadrovať do svoje témy a nie spamovať druhé.
Steam: Ady
Per Aspera Ad Astra - Přes překážky ke hvězdám

Per Aspera Ad Astra - Přes překážky ke hvězdám

-
Ady462 - Amatér
Nemám sa tu čo vyjadrovať.
-
Robokot - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2