• Stránka 1 z 1
Tab
Ahojte, mám poměrně dlouhou dobu jistý problém,ale až teď jsem se ho rozhodl skusit řešit
jedná se o to: jistě všichni víme co se stane když ve hře stiskneme Tab, a také jistě všichni ví co se stane když to udělá steam hráč a ns hráč... problém je v tom že už nějakou dobu hraji na steamu, ale stále vidím po stisku Tab jako ns hráč
pls pomozte
jinak reinstall/downgrade nevyšel :

pedobers
-
martinCZ03 - Pokročilý
Re: Tab
rozdíl když zmáčkneš Tab tak výsledek na NS i Steam je stejnej
... ale skus na steamu ve hře zmáčknout Shift Levý +Tab
to si asi měl namysli 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Quick píše:rozdíl když zmáčkneš Tab tak výsledek na NS i Steam je stejnej... ale skus na steamu ve hře zmáčknout Shift Levý +Tab
to si asi měl namysli
Né, tak jsem to nemyslel. To víš že shift + tab znám... ale když to zmáčknou nsaci tak jim ty staty vyjedou napsané v řádkách ale když to stiskne steam hráč tak ti ty staty vyjedou v takových cool čtverečkách

pedobers
-
martinCZ03 - Pokročilý
Tak to nwm hele
mam Steam a score mam normálně v řádkách
takže fkt netušim 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1