Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

tabulka statistik

Příspěvekod saf » 09 led 2020, 22:20

Dobry den mam problem kdyz dam ve hre tab prave tlacitko mysi kliknu na hrace tak se mi ukaze jen sedy prazdny obdelnik.A kdyz pustim tab tak mam kurzor mysi a nemuzu mirit nevite co stim?Dekuji.
saf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

tabulka statistik

od Rumcajz » 09 led 2020, 22:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tabulka statistik

Příspěvekod saf » 10 led 2020, 11:03

Co myslis? nic nevidim :lol:
saf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FurtiveCz » 10 led 2020, 19:01

Domnívám se, že máš stejný problém jako já. zmena-hudu-spam-t214444.html

Pokud mám pravdu, tak ti to buď může odeznít po nějaké době samo a nebo to tam prostě budeš mít a nezbavíš se toho, většinou je to způsobeno procesorem a je nejlepší a možná i jediná možnost si koupit nový aby si se toho zbavil, případně zkusit přetaktovat v biosu, ale pokud tomu nějak více nerozumíš, tak bych se do toho nepouštěl, já to mám třeba tím, že můj procesor už vypovídá službu a nemá takový výkon jaký měl.

Případně zkus nějaké kroky, jako například:
Změnit rozlišení
Ověřit integritu souborů hry
Přeinstalovat hru
Vyměnit monitor
Aktualizovat drivery
Přeinstalovat Windows
Restartovat základovou desku
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ericek111 » 11 led 2020, 17:20

FurtiveCz píše:já to mám třeba tím, že můj procesor už vypovídá službu a nemá takový výkon jaký měl.

Co? :D Procesor funguje podľa špecifikácie. Ak by procesor podľa špecifikácie nefungoval, prázdne okienko po rozkliknutí hráča by bol tvoj najmenší problém.

Prv skús overiť súbory hry. V Steam knižnici pravým na hru > Properties > Local Files > Verify integrity of game files.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod FurtiveCz » 11 led 2020, 17:39

ericek111 píše:
FurtiveCz píše:já to mám třeba tím, že můj procesor už vypovídá službu a nemá takový výkon jaký měl.

Co? :D Procesor funguje podľa špecifikácie. Ak by procesor podľa špecifikácie nefungoval, prázdne okienko po rozkliknutí hráča by bol tvoj najmenší problém.

Prv skús overiť súbory hry. V Steam knižnici pravým na hru > Properties > Local Files > Verify integrity of game files.

Procesor funguje, jenže má slabší výkon (nejspíše u jádra) z 4300 na 4000 a od té doby mi to dělá ten problém a máš pravdu no, to že se mi PC vypíná sám od sebe kdy chce a že se mi seká je horší no. :D
Dodávám, že nejsem žádný IT guru, ale odvíjím to od toho co jsem si přečetl a co mi ukazuje v PC.
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody