• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] Taco/82(wayz) /
Tak jsem se dozvěděl, že když řekne běžný hráč adminovi tupec tak má určité privilegium podle admina WAYZE ale když to řeknu já tak prý dostanu ban? (WAYZ aka 82: "To byla ironie").
To mi nepřijde jako ironie a to samé u Taca.
3-4 mapy tu hraju na JB s adminy a hráči co jsou problémový,
např.
Katijka mě urážela na serveru,
jcob mi dával FK, a dál to známe..
Taco byl na serveru na mapě jail_bailonX šlo jasně vidět, že Katijka mi uráží rodinu a slovně mě napadá a nepřišel přehoz / kick.
Poté Jaws nebo jcob ho nazvali tupcem a žádná odezva.
To samé s hráčem 82 jelikož hráč jcob neumí pravidla tak přesvědčoval admina o jeho pravdě jak T šel na fotbal blá blá blá.. poté se spolu hádali a řekl adminovi, že je tupec.
Já kdyby jsem toto řekl AJayovii tak mám instatní možná i permu.
6:58 - narazka na rodinu
11:36 - nadávky
12:18 - drž hubu adminovi řekl a zadne upozorneni ani slap i kdyby dal slap ale zadna reakce
27:04 - fks
32:36 -fks
33:03 - ndavky na rodinu
demo: provokace http://leteckaposta.cz/411504782
demo: FKSAFAF http://leteckaposta.cz/685779329
17:34 - kick za hloupe reci
17:47 - nadavky na admina
18:18 - tupec
18:41 - tupec
19:04 - nadavky
Nedokážete mi dát ani jeden FK na serveru když tam je admin... *laugh*
Nedokážete vypsat ani mojí ip... tak to udělám za vás jelikož jste marný
MOJE IP PRO JCOBA A OSTATNI AT MI MUZETE VYBOMBOVAT ROUTER A DALSI VECICKY
77.111.246.4
tesim se na zniceni ecnebiho v plnem proudu hoši, radsi predtočim pčr kdyby vyhorel dum
a vlastne k tem adminum? jejich počinani mi nepřijde right, kdyby jsem tohle ja rekl adminovi mam instantni ban a uz jen kor to ze katijka dostala ban na chat a jcob taky a zaroven je nahlaseny za MEGA FKS na mou osobu tak ma prej privilegium, wow!
Rikat tu neco o tom, ze gs admini nemaji nic spolecneho s dip hraci... to je myslim dost troufale a ubohe, ale wayz pokračuj dal. I kdybys to nebyl ty tak tvuj pritel jcob tu shčkoval jeste pred resetem a daval mi fk protoze jsem ho nahlasoval, ale jde videt ze vy v tom nemate rozhled, vlastne ho nemate v nicem..
To mi nepřijde jako ironie a to samé u Taca.
3-4 mapy tu hraju na JB s adminy a hráči co jsou problémový,
např.
Katijka mě urážela na serveru,
jcob mi dával FK, a dál to známe..
Taco byl na serveru na mapě jail_bailonX šlo jasně vidět, že Katijka mi uráží rodinu a slovně mě napadá a nepřišel přehoz / kick.
Poté Jaws nebo jcob ho nazvali tupcem a žádná odezva.
To samé s hráčem 82 jelikož hráč jcob neumí pravidla tak přesvědčoval admina o jeho pravdě jak T šel na fotbal blá blá blá.. poté se spolu hádali a řekl adminovi, že je tupec.
6:58 - narazka na rodinu
11:36 - nadávky
12:18 - drž hubu adminovi řekl a zadne upozorneni ani slap i kdyby dal slap ale zadna reakce
27:04 - fks
32:36 -fks
33:03 - ndavky na rodinu
demo: provokace http://leteckaposta.cz/411504782
demo: FKSAFAF http://leteckaposta.cz/685779329
17:34 - kick za hloupe reci
17:47 - nadavky na admina
18:18 - tupec
18:41 - tupec
19:04 - nadavky
Nedokážete mi dát ani jeden FK na serveru když tam je admin... *laugh*
Nedokážete vypsat ani mojí ip... tak to udělám za vás jelikož jste marný
MOJE IP PRO JCOBA A OSTATNI AT MI MUZETE VYBOMBOVAT ROUTER A DALSI VECICKY
77.111.246.4

a vlastne k tem adminum? jejich počinani mi nepřijde right, kdyby jsem tohle ja rekl adminovi mam instantni ban a uz jen kor to ze katijka dostala ban na chat a jcob taky a zaroven je nahlaseny za MEGA FKS na mou osobu tak ma prej privilegium, wow!
Rikat tu neco o tom, ze gs admini nemaji nic spolecneho s dip hraci... to je myslim dost troufale a ubohe, ale wayz pokračuj dal. I kdybys to nebyl ty tak tvuj pritel jcob tu shčkoval jeste pred resetem a daval mi fk protoze jsem ho nahlasoval, ale jde videt ze vy v tom nemate rozhled, vlastne ho nemate v nicem..

- soldat
- Pokročilý
[V] Taco/82(wayz) /
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Taco/82(wayz) /
No a co, že mi napsal, že jsem tupec? Já si to osobně neberu, kicknul jsem ho za psaní blbostí do chatu a to, že mi napsal, že jsem tupec mu mám dát hned 10 minut? Kdyžtak možná mohlo přijít upozornění, ale osobně jsem to nějak nevnímal ani. Ban je i podle banovacího pořádku ta úplně nejposlednější možnost.
Je to možný, ale já nejsem Ajay, každý admin má právo situaci posoudit dle svého svědomí a vědomí. Možná by to Taco zabanoval, možná Ajay ne, možná by to všichni admini banovali permou. ale to je jenom furt to "možná".
Napsal jsem, že má privilegium, protože ses furt jak nějaké malé dítě dožadoval banu, jestli mu dám ban je čistě moje věc, pokud to ty nesneseš, tak máš právo to ventilovat zde na fóru, nikoli na serveru, mohl jsi být rád, že jsem byl docela v dobré náladě a nepostupoval s tebou podle banovacího pořádku. Tj. upozornění -> kick -> ban. Ale jak jsem psal, byla to ironie, žádné privilegium nemá, možná opak privilegia bych to spíš nazval, jcob má privilegium akorát tak na to, že dostane ban.
Hm... Určitě mám co dočinění s DIP hráči, banuju je.
Žádného člena těchto skupin neznám a ani nechci znát, pokud někdo obchází ban, dostane další ban. Nedávno jsem tu zrovna banoval jednoho loskutáka asi 3 hodiny v kuse. A toto mě opravdu uráží, jak si toto vůbec můžeš dovolit napsat bez jakýchkoli opodstatněných důvodů? Pořád nezapomínej, že k nim máš mnohem blíž, než já. Taky je to vidět v tom chatu, jak se pořád kočkujete, občas jste až roztomilí. 
SHRNUTÍ:
- KAMARAD HRACE JCOB? NE
- KAMARAD DIP HRACU? NE
- KAMARAD JAKEHOKOLI CHEATERA, KTERY NEUSTALE CHODI NA SERVERY? NE
- PROC NEDOSTAL JCOB BAN? PROTOZE ME TO NIJAK NEURAZILO
- PROC JSEM NAPSAL, ZE MA HRAC JCOB PRIVILEGIUM? IRONIE, NADSAZKA, BYL JSEM UNAVEN Z TVYCH OTAZEK
- PROC BYS MEL ZAPRACOVAT NA SVEM CHOVANI K ADMINUM A VSEM LIDEM NA SERVERU? Abychom se přeci měli sluníčkově.
Díky za nahlášení.
Je to možný, ale já nejsem Ajay, každý admin má právo situaci posoudit dle svého svědomí a vědomí. Možná by to Taco zabanoval, možná Ajay ne, možná by to všichni admini banovali permou. ale to je jenom furt to "možná".
Tak jsem se dozvěděl, že když řekne běžný hráč adminovi tupec tak má určité privilegium podle admina WAYZE ale když to řeknu já tak prý dostanu ban? (WAYZ aka 82: "To byla ironie").
Napsal jsem, že má privilegium, protože ses furt jak nějaké malé dítě dožadoval banu, jestli mu dám ban je čistě moje věc, pokud to ty nesneseš, tak máš právo to ventilovat zde na fóru, nikoli na serveru, mohl jsi být rád, že jsem byl docela v dobré náladě a nepostupoval s tebou podle banovacího pořádku. Tj. upozornění -> kick -> ban. Ale jak jsem psal, byla to ironie, žádné privilegium nemá, možná opak privilegia bych to spíš nazval, jcob má privilegium akorát tak na to, že dostane ban.
Rikat tu neco o tom, ze gs admini nemaji nic spolecneho s dip hraci...
Hm... Určitě mám co dočinění s DIP hráči, banuju je.

SHRNUTÍ:
- KAMARAD HRACE JCOB? NE
- KAMARAD DIP HRACU? NE
- KAMARAD JAKEHOKOLI CHEATERA, KTERY NEUSTALE CHODI NA SERVERY? NE
- PROC NEDOSTAL JCOB BAN? PROTOZE ME TO NIJAK NEURAZILO
- PROC JSEM NAPSAL, ZE MA HRAC JCOB PRIVILEGIUM? IRONIE, NADSAZKA, BYL JSEM UNAVEN Z TVYCH OTAZEK
- PROC BYS MEL ZAPRACOVAT NA SVEM CHOVANI K ADMINUM A VSEM LIDEM NA SERVERU? Abychom se přeci měli sluníčkově.

Díky za nahlášení.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Ale to je úplně fuk jestli nejsi AJayy nebo eXtremer.
Chápu že máte určité svoje výsady, ale kdyby jsem ti tohle řekl já a ty mě dobře znáš a víš kdo jsem tak dostanu automatický 10 minutový ban a nebo mě nahlasí maxik a dostanu ban od Brana.
A toto mi nevyvrátíš,
zaroven se chci zeptat proč si mi na serveru lhal že si to neviděl?
Není to tvoje věc. Já tu hraju. Hraju tu v klidu bez provokace ostatních DIP magorů tak si taky zasloužím abys hrál nějak férově.
Neříkám, že jsem sluníčko ale to že znáš jcoba protože ho i tak zřejmě oslovuješ jako známého neznamená, že on bude mít nějaké výhrady.
Kdyby tebe nebo Taca nazval v jiném kontextu s takovým označením tak co by se dělo? Kdyby to nebylo v kontextu té atrakce na fotbalu?
Trvám si na svém, že si hráčovi nadržoval a nezabanoval si ho jak si měl.
Běž se kouknout na banlisty a hlstats na nadávky ostatních hráčů a pak mi tu něco říkej.
Doložil jsem i důkazy kde Katijka a ostatní hráči začali provokovat protože jsem řešil to, že hráč JAWS nazval admina tím co napsal, pak se do mě začal navážet celý server a vy na to jediný co uděláte "KLID".
A hráč co se poté napojil jménem Petr který si stěžoval na nadávky v poště tak dostal 10 minut?
Proč si mu neřekl "pošli mi to na steam"? když si tak dobrý a schopný admin? a radši mu dáš ban?
No tak jcoba už znáš, tak jcobe představuju tě 82 a 82 představuju tě jcobovi, kterej flatuje.
Moje chování? Že si stěžuji na to že serete na tyhle hráče a řešíte mě?
Že Katijka a ostatní nedostali bany když je měli dostat?
Byla na serveru z obou stran provokace ale u mě nebyla žádná nadávka.
Sám víš, že jsem hráče zde nahlásil a hrozí mu permaban což mi napsal Brano to samé Katijka bo o ní víš že dostala ban na chat a taky není svatoušek.
A jediný co dokážeš udělat je říct "Klid".. wow, congratulion.
Chápu že máte určité svoje výsady, ale kdyby jsem ti tohle řekl já a ty mě dobře znáš a víš kdo jsem tak dostanu automatický 10 minutový ban a nebo mě nahlasí maxik a dostanu ban od Brana.
A toto mi nevyvrátíš,
Není to tvoje věc. Já tu hraju. Hraju tu v klidu bez provokace ostatních DIP magorů tak si taky zasloužím abys hrál nějak férově.
Neříkám, že jsem sluníčko ale to že znáš jcoba protože ho i tak zřejmě oslovuješ jako známého neznamená, že on bude mít nějaké výhrady.
Kdyby tebe nebo Taca nazval v jiném kontextu s takovým označením tak co by se dělo? Kdyby to nebylo v kontextu té atrakce na fotbalu?
Běž se kouknout na banlisty a hlstats na nadávky ostatních hráčů a pak mi tu něco říkej.
Doložil jsem i důkazy kde Katijka a ostatní hráči začali provokovat protože jsem řešil to, že hráč JAWS nazval admina tím co napsal, pak se do mě začal navážet celý server a vy na to jediný co uděláte "KLID".
A hráč co se poté napojil jménem Petr který si stěžoval na nadávky v poště tak dostal 10 minut?
Proč si mu neřekl "pošli mi to na steam"? když si tak dobrý a schopný admin? a radši mu dáš ban?
No tak jcoba už znáš, tak jcobe představuju tě 82 a 82 představuju tě jcobovi, kterej flatuje.
Moje chování? Že si stěžuji na to že serete na tyhle hráče a řešíte mě?
Byla na serveru z obou stran provokace ale u mě nebyla žádná nadávka.
Sám víš, že jsem hráče zde nahlásil a hrozí mu permaban což mi napsal Brano to samé Katijka bo o ní víš že dostala ban na chat a taky není svatoušek.
- soldat
- Pokročilý
6:58 -To, že máš mámu na ploše mi nepřišlo tak hrozné, nicméně jsem katijku potom, co jsem si to ještě jednou checknul v konzoli, upozornil:
2023-07-31 16:42:50 klid.
11:36 - Vzhledem k tomu, že jste se tam navzájem provokovali jako děti, tak jsem se rozhodl tu cenzuru nechat tak a dát vám ještě jednu šanci, než vás oba dva kicknu u příští příležitosti. Ty sice vždy píšeš, že je neprovokuješ ani nic, ale za hodinu si s nimi vyměníš víc zpráv než kolik jich normální hráči napíšou za měsíc. To lze ostatně i vidět na tom demu..
12:18 - To že jsem ohodnotil kolo 1.2/10 v chatu a simon mi na to ze srandy řekl drž hubu, jsem fakt neřešil, jedná se o naprostou banalitu.
Na zbytek těch časů jsem nebyl na serveru, stejně tak jako během časů z druhé mapy.
Při té situaci s tupcem jsem vůbec nebyl přítomný, stejně tak mi ani nikdo neřekl, že jsem tupec, máš to nějaké domotané.
Napojil jsem se až po dané situaci, když jsi WayZovi dával výklad, jak má dělat svoji práci a dělal ze sebe chudinku, za což jsi byl ostatně potom i upozorněn a kicknut.
11:36 - Vzhledem k tomu, že jste se tam navzájem provokovali jako děti, tak jsem se rozhodl tu cenzuru nechat tak a dát vám ještě jednu šanci, než vás oba dva kicknu u příští příležitosti. Ty sice vždy píšeš, že je neprovokuješ ani nic, ale za hodinu si s nimi vyměníš víc zpráv než kolik jich normální hráči napíšou za měsíc. To lze ostatně i vidět na tom demu..

12:18 - To že jsem ohodnotil kolo 1.2/10 v chatu a simon mi na to ze srandy řekl drž hubu, jsem fakt neřešil, jedná se o naprostou banalitu.
Na zbytek těch časů jsem nebyl na serveru, stejně tak jako během časů z druhé mapy.
Při té situaci s tupcem jsem vůbec nebyl přítomný, stejně tak mi ani nikdo neřekl, že jsem tupec, máš to nějaké domotané.
Napojil jsem se až po dané situaci, když jsi WayZovi dával výklad, jak má dělat svoji práci a dělal ze sebe chudinku, za což jsi byl ostatně potom i upozorněn a kicknut.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Taco píše:6:58 -To, že máš mámu na ploše mi nepřišlo tak hrozné, nicméně jsem katijku potom, co jsem si to ještě jednou checknul v konzoli, upozornil:
S provokaci souhlasim, ale ja si nic nezacal. Máš to na demu pak to zacala katijka ty jejich vymotany kamosi a zrovna ten hrac ktereho si nechtel banovat ted obchazi ban a dava mi opet fk, congratulion brat.
Jediny co ti na to reknu je, ze kdyby jsem to rekl ja adminovi v jinem kontextu tak dostanu insta ban i tobe nebo tomu wayzovi.
To ti takhle muzu rovnou na serveru rikat cau taco ko***** radsi budu cenzurovat. Prece kdyz to budu myslet v pratelskem smyslu tak jako jcob ktery to myslel dobre tak to nic neznamena a nemuze ti to nejak ublizit, vid?

- soldat
- Pokročilý
Bez toho aniž bys na sebe upozorňoval, že jsi už hodný, že už nikdy cheatovat nebudeš bych fakt netušil, kdo jsi a to bez nadsázky, ještě nedávno jsem tu psal, že vůbec netuším, kdo to nějaký ecnebi je a je mi to celkem šumák, od hráčů na serveru vyžaduji v nějaké chování a pokud se podle toho nebudou řídit, tak přijde trest, a je mi jedno jestli se hráč jmenuje Emil, Kamen či ecnebi, fakt.
Ano, jcob je pro mne známé jméno na JB, ale to je vše. Žádný můj kamarád to není, chová se naprosto odlišně od toho, co já považuji za normální.
Máš to vysvětlené nahoře, i kdybych to viděl a i kdybych to neviděl, na ban to za mě není. Max. upozornění. A máš pravdu, lhal jsem ti, za to se ti moc omlouvám, ale na verdiktu to nic nemění. Možná jsem doufal, že dáš pokoj.
Odehrávalo by se to, že bych ti zalhal, že jsem to neviděl a dál bych to neřešil. Co na tom chceš napsat víc než to, že mi to je celkem šumák? ¨Nijak mě to neuráží. To bych pak mohl banovat i "sráč, blbec, tupelo, bezmozog, koriandr, lempl, čičinka" apod. A za tu dobu, co tady jsem bylo spoustu horších urážek/nadávek, možná mám už limit toho, co je pro mne snesitelné trochu výše. A kdyby toto někdo napsal nějakému hráči a ten hráč mi napsal, že ho to uráží, tak pro mne není problém hráče upozornit. Každý máme jiné hranice a já je respektuji, ovšem v rámci pravidel. A nebudeme si tu hrát na nějaké svatoušky, co se týče nadávek. Určitě si jich z úst vypustil spousty a to i na serveru, tak prosím nějakou sebereflexi.
To je čistě tvůj subjektivní názor a já ti ho nemůžu brát, ovšem i já mám na to svůj názor, tak mi ho také neber, díky.
A proč hráč Petr kopíruje blbosti, co mu někdo píše do pošty do veřejného chatu? Nemůže se divit banu, a pozor, dal jsem mu jen na 10 minut i když to, co napsal by bylo hodno mnohem delšího banu.
Raději tento blábol nechám bez komentáře.Proč si mu neřekl "pošli mi to na steam"? když si tak dobrý a schopný admin? a radši mu dáš ban?
Vypadám jako někdo, kdo má řešit flat? Dle státních norem toto banovat nemohu. Pokud máš důkazy, tak to pošli do CHH, díky.No tak jcoba už znáš, tak jcobe představuju tě 82 a 82 představuju tě jcobovi, kterej flatuje.
Od kdy ty určuješ kdo má dostat ban a kdo ne? Upřímně nevím, co od této stížnosti očekáváš.Moje chování? Že si stěžuji na to že serete na tyhle hráče a řešíte mě?
Dobře, příště si dám větší námahu a napíšu "klídek". A budu to střídat.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Bez toho aniž bys na sebe upozorňoval, že jsi už hodný, že už nikdy cheatovat nebudeš bych fakt netušil, kdo jsi a to bez nadsázky, ještě nedávno jsem tu psal, že vůbec netuším, kdo to nějaký ecnebi je a je mi to celkem šumák, od hráčů na serveru vyžaduji v nějaké chování a pokud se podle toho nebudou řídit, tak přijde trest, a je mi jedno jestli se hráč jmenuje Emil, Kamen či ecnebi, fakt.
1. Zřejmě musím.
Dojdu na server kde je Taco a řeknu mu ze srandy "ČAU TUPEC TACO
jak je?" a dostanu kick?
At to bere jako provokaci ale timhle si serete do huby. Říkate že to jsou maličkosti a když to řeknu já čistě ze srandy ač z menší provokace to znamená, že dostanu kick?
A typek kdyz to rekne adminovi z nervu tak ne? Protože se na serveru hada za svou pravdu kterou ani nemel? Hmm, interesting.
Ano, jcob je pro mne známé jméno na JB, ale to je vše. Žádný můj kamarád to není, chová se naprosto odlišně od toho, co já považuji za normální.
2. Takže ho znáš a víš kdo to je, víš o jeho banech víš o tom že je na forku a víš že mi tu nadáva do pm a stejně to ignoruješ.
4. Je to na ban. Když za to já dostanu kick a potom 10 min ban tak mi jdeš říkat, že to není na ban? aha no.. pecka, hlavně že všichni hráči zde mají určité práva, cg.
Je rozdíl mezi nadávkama mezi hráčemi ktere na to upozrnite tak jako udělal Taco při Katijce která mě zbytečně provokovala na serveru když jsem řešil kick ze serveru za tu menší srandu kde ji potom prehodil od ct a pak jste vy admins a hráči.
Já si myslím, že vy adminove mate mít od hracu respekt ne? Nebo netušim jak to nazvat určitě by vam nemeli psat ze jste čuraci a zmrdi, right?
aby jsem si nenasral sam do huby tak sam jsem to napsal, tak maxiku hledej v chatlogu a nahlas me..
Tacovi rekne "drz hubu" okay to se da prezit ale furt mas nejakej post a nikoho nezajima ze to je tvuj kamos taky nebo ze ho znas z jb a volas s nim na tsku.
Totez u Wayze, taky to nikoho nezajima ze s nim hrajes lolko
takhle to muze udelat kazdej hrac dojit na server a rict "CAU TOKOP KOKOT
" pridat smajliky a nebude se to banovat protoze tokop bude jak wayz ne?
na serveru mi taco napsal neco ve smyslu k drz hubu, ok? vubec jsem nechapal co tim chtel rict zda to myslel na me protoze rikal ze si to ty napsal takze vysvetleni tady tohodle chovani?
jop, vypadas jako nekdo kdo by mel resit cheatovani na serverech protoze to je zaroven tva povinnost.
na to ani nepotrebujes CHH nebo HLSA.
Budu do vás drbat tak dlouho dokud nebudete hrat i vuci me normalne, do te doby ocekavejte nahlaseni.
At se na to mrkne i ajay nebo nekdo a svou vinu ze jsem provokoval priznavam, ale pointa meho nahlaseni zustava samozrejme v tom smyslu, ze admin pochybil a ja dostanu za to ban + kick.
dekuju
1. Zřejmě musím.

At to bere jako provokaci ale timhle si serete do huby. Říkate že to jsou maličkosti a když to řeknu já čistě ze srandy ač z menší provokace to znamená, že dostanu kick?
A typek kdyz to rekne adminovi z nervu tak ne? Protože se na serveru hada za svou pravdu kterou ani nemel? Hmm, interesting.
2. Takže ho znáš a víš kdo to je, víš o jeho banech víš o tom že je na forku a víš že mi tu nadáva do pm a stejně to ignoruješ.
4. Je to na ban. Když za to já dostanu kick a potom 10 min ban tak mi jdeš říkat, že to není na ban? aha no.. pecka, hlavně že všichni hráči zde mají určité práva, cg.
Je rozdíl mezi nadávkama mezi hráčemi ktere na to upozrnite tak jako udělal Taco při Katijce která mě zbytečně provokovala na serveru když jsem řešil kick ze serveru za tu menší srandu kde ji potom prehodil od ct a pak jste vy admins a hráči.
Já si myslím, že vy adminove mate mít od hracu respekt ne? Nebo netušim jak to nazvat určitě by vam nemeli psat ze jste čuraci a zmrdi, right?
aby jsem si nenasral sam do huby tak sam jsem to napsal, tak maxiku hledej v chatlogu a nahlas me..
Tacovi rekne "drz hubu" okay to se da prezit ale furt mas nejakej post a nikoho nezajima ze to je tvuj kamos taky nebo ze ho znas z jb a volas s nim na tsku.
takhle to muze udelat kazdej hrac dojit na server a rict "CAU TOKOP KOKOT

na serveru mi taco napsal neco ve smyslu k drz hubu, ok? vubec jsem nechapal co tim chtel rict zda to myslel na me protoze rikal ze si to ty napsal takze vysvetleni tady tohodle chovani?
jop, vypadas jako nekdo kdo by mel resit cheatovani na serverech protoze to je zaroven tva povinnost.
na to ani nepotrebujes CHH nebo HLSA.
Budu do vás drbat tak dlouho dokud nebudete hrat i vuci me normalne, do te doby ocekavejte nahlaseni.
At se na to mrkne i ajay nebo nekdo a svou vinu ze jsem provokoval priznavam, ale pointa meho nahlaseni zustava samozrejme v tom smyslu, ze admin pochybil a ja dostanu za to ban + kick.
dekuju
- soldat
- Pokročilý
Naprosto správně.Dojdu na server kde je Taco a řeknu mu ze srandy "ČAU TUPEC TACOjak je?" a dostanu kick?
Ano, správně, dostaneš kick. Týpek, co mi to řekl měl dostat tak maximálně upozornění, ať se zklidní. Nic víc, nic míň. Prostě jsem ho neupozornil, děkuji za pochopení.At to bere jako provokaci ale timhle si serete do huby. Říkate že to jsou maličkosti a když to řeknu já čistě ze srandy ač z menší provokace to znamená, že dostanu kick?
Ano, dalo by se říct. Na forku je dneska kde kdo a to, že ti nadává do pm fakt netuším a je mi to jedno.Takže ho znáš a víš kdo to je, víš o jeho banech víš o tom že je na forku a víš že mi tu nadáva do pm a stejně to ignoruješ.
Pleteš si jabka a hrušky, já napsal, že mi to v ten moment nepřišlo nějak zvlášť urážlivé a od koho jsi dostal kick a ban? No přeci od Taca, který to co? NEPSAL. A už jenom kvůli tomu, co tu píšeš bych ti dal ban taky, cílená provokace admina se trestá.Je to na ban. Když za to já dostanu kick a potom 10 min ban tak mi jdeš říkat, že to není na ban? aha no.. pecka, hlavně že všichni hráči zde mají určité práva, cg.
A víš co se stane, když mi tohle někdo napíše? Můžeš hádat.Já si myslím, že vy adminove mate mít od hracu respekt ne? Nebo netušim jak to nazvat určitě by vam nemeli psat ze jste č*raci a z*rdi, right?
Nechápu? Osobně nic špatného na "drž hubu" taky nevidím, kolikrát mi to někdo řekl a nějak zvlášť jsem se z toho neorosil. Když to řekne někdo ze srandy a všichni tu srandu chápou. Pokud to napíšeš ty, tak tu srandu chápeš jenom ty a admin to může vzít útočně a tudíž má právo se bránit. Samozřejmě můžeš taky trochu s lidmi koketovat a dělat si srandičky, ale ty raději píšeš stížnosti, každý máme něco.Tacovi rekne "drz hubu" okay to se da prezit ale furt mas nejakej post a nikoho nezajima ze to je tvuj kamos taky nebo ze ho znas z jb a volas s nim na tsku.
Toto je zvlášť závažný přečin nadávky a určitě by ho upozornil.takhle to muze udelat kazdej hrac dojit na server a rict "CAU TOKOP K*KOT" pridat smajliky a nebude se to banovat protoze tokop bude jak wayz ne?
Až mi dáš podrobný návod, jak takový flat poznat, tak ho budu řešit.jop, vypadas jako nekdo kdo by mel resit cheatovani na serverech protoze to je zaroven tva povinnost.
A mně to bude tak dlouho jedno, až tě to přestane bavit.Budu do vás drbat tak dlouho dokud nebudete hrat i vuci me normalne, do te doby ocekavejte nahlaseni.
O tom rozhoduje až vyšší mocnost, jestli admin pochybil, ty můžeš mít jen podezření o pochybení administrátora.At se na to mrkne i ajay nebo nekdo a svou vinu ze jsem provokoval priznavam, ale pointa meho nahlaseni zustava samozrejme v tom smyslu, ze admin pochybil a ja dostanu za to ban + kick.
Není zač.dekuju

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
soldat píše:ale ja si nic nezacal. Máš to na demu
Tak zrovna to demo začíná tím, jak se Katijky ptáš v poště, jak moc tě nesnáší, takže tohle je taková trochu satira.
soldat píše:a zrovna ten hrac ktereho si nechtel banovat ted obchazi ban a dava mi opet fk, congratulion brat.
soldat píše:Prece kdyz to budu myslet v pratelskem smyslu tak jako jcob ktery to myslel dobre tak to nic neznamena a nemuze ti to nejak ublizit, vid?
Já nevím, jestli jsi se vůbec obtěžoval číst tu zprávu, kterou jsem psal, ale já u té situace vůbec nebyl a s jcobem jsem nic neřešil..;-D
K tomu zbytku, co se teď odehrálo na serveru:
Došel jsem, ty jsi napsal:
2023-07-31 20:01:27 nazdar taco.
2023-07-31 20:01:32 TY TUPEC! JAK JE.
Napsal jsem ti, že se máš uklidnit. (což samo o sobě ze mě dělá dobrého samaritána, jelikož jsem tě před pár mapa už za provokaci kickoval)
2023-07-31 20:01:43 xDDd.
2023-07-31 20:01:43 ze uklidni sa.
2023-07-31 20:01:46 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
2023-07-31 20:02:03 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
2023-07-31 20:02:06 ja umrem.
Dále jsi provokoval, dostal jsi kick.
Ty jsi se napojil, zeptal jsi se, za co to bylo, já jsem ti to vysvětlil a varoval tě, že příště bude následovat ban, vypisoval jsi, že to bude free ban a šel jsi zkopírovat do hry tu zprávu, kterou jsem ti odepsal na situaci výše s "drž hubu," a začal jsi psát, že stejně se k tomu vyjádřil i WayZ, který tu o tom nic nepsal a já se zeptal jestli "k drž hubu?," jak píšeš.
Hráč majdalenka pak něco napsal, ty jsi pokračoval:
2023-07-31 20:13:00 majdalenka ty si tupec.
A dostal jsi ban.
Mě vlastně vůbec nezajímá, co ti řekl WayZ, který s tebou nějakou podobnou situaci řešil. Myslím, že z toho, jak mě s tou situací furt spojuješ je jasné, že v tom máš sám totální zmatek.
Já došel na server a napsal jsi mi toto úplně out of context, nejsem tam od toho, abych tě furt vodil za ručičku, ale i přesto jsem zřejmě tak empatická a citlivá duše, že jsem měl tu sílu ještě jednou projít přes standartní proceduru upozornění-kick-ban.
Ke zbytku toho mozkového průjmu a bezsmyslovitého nařčení na bázi ničeho z toho, že jsem s někým kamarád, jě škoda se vyjadřovat. Řeším všechno stejně, vůbec mě neznáš.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
jak je?" a dostanu kick?
Naprosto správně.
Hm. Před pár dny jsem hrál s Tacem a ostatními adminy na serveru a byla zábava. Byl tam Dushan Pušhan, Brano, ex Kosso a celkem byla sranda a já byl simon, žádný DIP šílenec co by mi dával FK.
A ted když mu řeknu "čau Taco, TUPEC jak je?" tak to bere vážně?
Další věc je ta jak to může být provokace na něj když se tahle věta / otázka netýkala jeho.
Pokud vím, tak hráč jcob řekl tupec adminovi 82 na Tacovi.
Citace tebe:
"Je to možný, ale já nejsem Ajay, každý admin má právo situaci posoudit dle svého svědomí a vědomí. Možná by to Taco zabanoval, možná Ajay ne, možná by to všichni admini banovali permou. ale to je jenom furt to "možná"."
Každý admin má právo banovat dle svého uvážení a samozřejmě stížnosti můžou být ve prospěch nás hráčů kteří vás nahlašujeme, right?
Jelikož se Taca tahle serepetička vůbec netýkala a ty si skrz jacoba udržel nervy a říkáš mi o tomhle že ti to nevadí tak stále nechápu proč jsem dostal já kick a následný ban.
Taco bere jako provokaci že napíšu "prej klid" - "XDDDDD" - "lol"?
Toto Vám oběma přijde jako konstantní provokace admina na celou mapu?
Koukněte se na dema když tam píše Katijka samé pičoviny do chatu a to samé ostatní.
A když konečně má Taco koule dělat co má tak Katijku grabne a přehodí za blbé kecy? Že se tě zeptala proč máš takový hlas a že něco říkala o mně což mě nějak nepohoršovalo?
Nijak se jí nezastávám, ale nechápu ten princip. Jí přehodíš za blbost a mě přehodíš za toto? + Ban.
Takže ho znáš a víš kdo to je, víš o jeho banech víš o tom že je na forku a víš že mi tu nadáva do pm a stejně to ignoruješ.
Nemělo by ti to být jedno. Když jsem já nadával na forku tak jste mě řešili každých 15 minut.
Proč by jste dělali vyjimku? ah, ja zapomněl... ecnebi king of ragnar, zejo?
Pleteš si jabka a hrušky, já napsal, že mi to v ten moment nepřišlo nějak zvlášť urážlivé a od koho jsi dostal kick a ban? No přeci od Taca, který to co? NEPSAL. A už jenom kvůli tomu, co tu píšeš bych ti dal ban taky, cílená provokace admina se trestá.
Kdyby to byla cílena provokace tak to bude mířené na tebe ne na něj.
Nechápu? Osobně nic špatného na "drž hubu" taky nevidím, kolikrát mi to někdo řekl a nějak zvlášť jsem se z toho neorosil. Když to řekne někdo ze srandy a všichni tu srandu chápou. Pokud to napíšeš ty, tak tu srandu chápeš jenom ty a admin to může vzít útočně a tudíž má právo se bránit. Samozřejmě můžeš taky trochu s lidmi koketovat a dělat si srandičky, ale ty raději píšeš stížnosti, každý máme něco.
Máte hrát férově a ne jak kostíci.
Toto je zvlášť závažný přečin nadávky a určitě by ho upozornil.
Okay? Jenže já si s Tokopem rozumím tak i s Odym, tak jsem si rozuměl i s Tacem a s tebou taky, moc dobře víš kdo jsem. S hodně adminy mám dobrý hraní krom Sesa - ten mě k smrti nesnáší.
Takže tu se vracím k tomu, ecnebi...
Až mi dáš podrobný návod, jak takový flat poznat, tak ho budu řešit.
Jestli jsi admin a nedokážeš poznat hráče s flatem a nedokážeš poznat hlstats accounty který jsou vytvořený přes flat nebo sid changer tak si mimo jak jedle.
A mně to bude tak dlouho jedno, až tě to přestane bavit.
Hraju tu několik let, nemám v plánu přestat. Jen maxik a jeho parta berou vše reálně.
Ano, proto jsem Vás oba nahlásil a počkám na verdikt vyššího.
K Tacovi:
Nemyslím si že tohle je zrovna provokace, každého názor.
tu chatlog jak jsem se neuklidnil:
pecka.. strašně jsem provokoval admina..
Jop, to jsem se tě ptal že kdyby jsem tě nějak nazval tak zda by jsem dostal ban což si mi odpověděl že dostanu ban blá blá.
yep, drž hubu to bylo mířené ale na koho? na mě?
tady jsem se hráčovi omluvil do sekundy a sám řekl, že ho to neurazilo a ještě pan admin se ho ptal, doslovný příklad když jcob řekl adminovi že je tupec "ze srandy" a já to myslel "taky ze srandy" a dostanu ban.
jn, gamesites je timhle znamej vis, se tu prolinaj takove zvasty

Naprosto správně.
Hm. Před pár dny jsem hrál s Tacem a ostatními adminy na serveru a byla zábava. Byl tam Dushan Pušhan, Brano, ex Kosso a celkem byla sranda a já byl simon, žádný DIP šílenec co by mi dával FK.
A ted když mu řeknu "čau Taco, TUPEC jak je?" tak to bere vážně?
Další věc je ta jak to může být provokace na něj když se tahle věta / otázka netýkala jeho.
Pokud vím, tak hráč jcob řekl tupec adminovi 82 na Tacovi.
Citace tebe:
"Je to možný, ale já nejsem Ajay, každý admin má právo situaci posoudit dle svého svědomí a vědomí. Možná by to Taco zabanoval, možná Ajay ne, možná by to všichni admini banovali permou. ale to je jenom furt to "možná"."
Každý admin má právo banovat dle svého uvážení a samozřejmě stížnosti můžou být ve prospěch nás hráčů kteří vás nahlašujeme, right?
Jelikož se Taca tahle serepetička vůbec netýkala a ty si skrz jacoba udržel nervy a říkáš mi o tomhle že ti to nevadí tak stále nechápu proč jsem dostal já kick a následný ban.
Taco bere jako provokaci že napíšu "prej klid" - "XDDDDD" - "lol"?
Toto Vám oběma přijde jako konstantní provokace admina na celou mapu?
Koukněte se na dema když tam píše Katijka samé pičoviny do chatu a to samé ostatní.
A když konečně má Taco koule dělat co má tak Katijku grabne a přehodí za blbé kecy? Že se tě zeptala proč máš takový hlas a že něco říkala o mně což mě nějak nepohoršovalo?
Nijak se jí nezastávám, ale nechápu ten princip. Jí přehodíš za blbost a mě přehodíš za toto? + Ban.
Takže ho znáš a víš kdo to je, víš o jeho banech víš o tom že je na forku a víš že mi tu nadáva do pm a stejně to ignoruješ.
Nemělo by ti to být jedno. Když jsem já nadával na forku tak jste mě řešili každých 15 minut.
Proč by jste dělali vyjimku? ah, ja zapomněl... ecnebi king of ragnar, zejo?
Pleteš si jabka a hrušky, já napsal, že mi to v ten moment nepřišlo nějak zvlášť urážlivé a od koho jsi dostal kick a ban? No přeci od Taca, který to co? NEPSAL. A už jenom kvůli tomu, co tu píšeš bych ti dal ban taky, cílená provokace admina se trestá.
Kdyby to byla cílena provokace tak to bude mířené na tebe ne na něj.
Nechápu? Osobně nic špatného na "drž hubu" taky nevidím, kolikrát mi to někdo řekl a nějak zvlášť jsem se z toho neorosil. Když to řekne někdo ze srandy a všichni tu srandu chápou. Pokud to napíšeš ty, tak tu srandu chápeš jenom ty a admin to může vzít útočně a tudíž má právo se bránit. Samozřejmě můžeš taky trochu s lidmi koketovat a dělat si srandičky, ale ty raději píšeš stížnosti, každý máme něco.
Máte hrát férově a ne jak kostíci.
Toto je zvlášť závažný přečin nadávky a určitě by ho upozornil.
Okay? Jenže já si s Tokopem rozumím tak i s Odym, tak jsem si rozuměl i s Tacem a s tebou taky, moc dobře víš kdo jsem. S hodně adminy mám dobrý hraní krom Sesa - ten mě k smrti nesnáší.
Takže tu se vracím k tomu, ecnebi...
Až mi dáš podrobný návod, jak takový flat poznat, tak ho budu řešit.
Jestli jsi admin a nedokážeš poznat hráče s flatem a nedokážeš poznat hlstats accounty který jsou vytvořený přes flat nebo sid changer tak si mimo jak jedle.
A mně to bude tak dlouho jedno, až tě to přestane bavit.
Hraju tu několik let, nemám v plánu přestat. Jen maxik a jeho parta berou vše reálně.
Ano, proto jsem Vás oba nahlásil a počkám na verdikt vyššího.
K Tacovi:
Nemyslím si že tohle je zrovna provokace, každého názor.
tu chatlog jak jsem se neuklidnil:
pecka.. strašně jsem provokoval admina..
Jop, to jsem se tě ptal že kdyby jsem tě nějak nazval tak zda by jsem dostal ban což si mi odpověděl že dostanu ban blá blá.
yep, drž hubu to bylo mířené ale na koho? na mě?
tady jsem se hráčovi omluvil do sekundy a sám řekl, že ho to neurazilo a ještě pan admin se ho ptal, doslovný příklad když jcob řekl adminovi že je tupec "ze srandy" a já to myslel "taky ze srandy" a dostanu ban.
jn, gamesites je timhle znamej vis, se tu prolinaj takove zvasty

- soldat
- Pokročilý
Vlastně ta nejhlavnější pointa toho je, že kdyby jsem psal co Katijka a jcob mám instantní ban a kdyby jsem ho nenahlásil nikdo by si toho nevšiml tady těch hráčů které jsem nahlásil a Brano je zabanoval.
Když tak říkate že jsou vám u prdele tak můžete být rádi, že vám nahlašuju ty individua a vůbec marním svůj volný den u své oblíbené hry místo toho aby jsem dělal něco lepšího na práci.
Samozřejmě Váš argument bude "my jsme se o to neprosili".
Takže ta hlavní pointa je, že já jsem ecnebi a s ostatními hráči berete takové věci "srandovně" duh.. S vámi oběma jsem hrál několikrát a nebyl problém, interesting, rlly.
Když tak říkate že jsou vám u prdele tak můžete být rádi, že vám nahlašuju ty individua a vůbec marním svůj volný den u své oblíbené hry místo toho aby jsem dělal něco lepšího na práci.
Samozřejmě Váš argument bude "my jsme se o to neprosili".
Takže ta hlavní pointa je, že já jsem ecnebi a s ostatními hráči berete takové věci "srandovně" duh.. S vámi oběma jsem hrál několikrát a nebyl problém, interesting, rlly.

- soldat
- Pokročilý
To není pravda, pokud na serveru panuje dobrá atmosféra, tak není důvod někoho z toho vyčleňovat. Já lidi neřeším podle toho, kým byli, ale kým jsou a jak se na serveru chovají, pokud s tebou nebude problém, tak nemám důvod nic řešit.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
fakt jo? proto si nechal hrace ktery dava mfks a umyslne fks a cheatuje na serveru hrat a stale jste ho nezabanovali a jeste si ho zdravil do mikrofonu? dobre ty kamo
Vítejte na portálu gamesites.cz tento portál obnáší přátelskou a bez cheateru komunitu kde si zahrajete v klidu bez porušování pravidel a bude s vámi jednáno jako s každým hráčem.
+ Dodatek: Admins budou dodržovat své pokyny a budou konat svou "práci" jak mají na serveru a budou banovat cheatery a recidivisty před kažením hry ostatních hračů, right?
Takhle je to řečeno na gamesites? nějaky slogan, vid?
Vítejte na portálu gamesites.cz tento portál obnáší přátelskou a bez cheateru komunitu kde si zahrajete v klidu bez porušování pravidel a bude s vámi jednáno jako s každým hráčem.
+ Dodatek: Admins budou dodržovat své pokyny a budou konat svou "práci" jak mají na serveru a budou banovat cheatery a recidivisty před kažením hry ostatních hračů, right?
Takhle je to řečeno na gamesites? nějaky slogan, vid?

- soldat
- Pokročilý
Ano, sám si viděl, že když hraješ normálně, tak ti nikdo ani slovo neřekl. Jenomže ty se snažíš cíleně chovat tak, aby to nikomu na serveru příjemné nebylo. A nevím o tom, že bych někoho zdravil a i kdyby, co je na tom špatného?
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
WAYZ píše:Ano, sám si viděl, že když hraješ normálně, tak ti nikdo ani slovo neřekl. Jenomže ty se snažíš cíleně chovat tak, aby to nikomu na serveru příjemné nebylo. A nevím o tom, že bych někoho zdravil a i kdyby, co je na tom špatného?
Co ti není příjemné?
Že vám hlídám každý krok?
Ano, zdravil si hráče 100ka což je jcob na svým ns účtě což už jsem zde postl že obchází bany a nechápu proč mu dáváte takové krátké bany. Proto se to bude řešit přes AJayye protože mu dá určitě perma ban. (aspon doufám).
Pláčete tu měsíce možná i roky jak vám tu lítají dipkaři a chcete s tím něco dělat ale nedokážete s tím udělat nic. Necháváte si tu nahlašovat od dip hráčů "newbie cheatery" jako je igorek a ostatní hráče co jsou pro gamesites totálně neškodný a vlastně pointa toho je že si je tu necháte protože vám nevadí? right? prosperuje to tu roky tak proč to měnit? psal jsem ajayovi dejte nove pluginy na jb a samozreje to není na nem ale myslim ze na toto jste meli hodne casu aby jste zmenili tento portal, aby jste zamezili cheaterum kazit hru ostatnim. Ani jeden pokus o novej plugin treba "sh plugin" "doubleduck plugin" "sh detectecion plugin" "steam only" ani jedno za cely ty roky jste neudelali.
Samozřejmě tu napíše nejakej admin zase neco o mně že jsem tu cheatoval i ja... klasika cmon zejo, na to ani nebudu reagovat.
Opět jsem došel na server a typek ma nick PENIS to je dovolené jo? pak si dat nick pochva opet to je dovolene? Ja by jsem rekl ze vy si delate co se vam za chce, drbete na neco.
A kdyz dojdu ja ecnebi na server a upozornouju vas na chyby tak hned mate spatnou naladu? Já si chci kolikrat zahrat kdyz tam nejste vy ale samozrejme to dojdou shčka a pičusove jako jcob a zacnou delat bordel.
Kdyz hraju s adminy a upozornim je na neco ignoruji to takze pak tu skoncime zde v nahlaseni pro adminy a budeme su tu dohadovat jak male deti kdo ma pravdu ale pravda je ta ze kdyby jste banovali jak mate a kontrolovali ty tupce jak mate tak se tu bude hrat normalne a ja do vas nebudu jebat sračky jak to ted delam.
Extremere rikal si ze si zabanoval jeho ucty? Furt mi pise, cg.
Jcob mi nadava furt na forku nema ban.
Ty ucty co si zabanoval si zabanoval az ted a doted myslim do vcera jeste fungovaly. Musel jsem te na to upozornit.
Ajay:
Chápu to z tvého pohledu že je to nefér. Bohužel takto to ale funguje. Ale však kašli na Maxe a podobné individua, tím že nedipkaříš jsi minimálně mně ukázal, že jsi vyspělejší člověk než oni. DIPkaře se snažíme řešit co nejlépe zvládneme, ale je to těžké no.
Jop, extremer a ajay vy dva aspon se snazite ale ostatni admini na to serete. Nechate je hrat na serveru tak jako ctibi nechal hrat dipkaře i mě na serveru i matro, vid matro? :>
To same u stiznosti ? ma to byt podle vzoru vsichni se podle toho ridi a brano a ostatni kontrolori to ignoruji? Ja mu musim ukazovat stiznosti kde tohle prehledl a bylo to u hracu co jsou dip dandousek a ostatni maxik bla bla bla nevim kdo jeste do piče.
MATE TU VZOR kterej se ma dodrzovat a nadrzovat dip hracum a jak jsem psal branovi šikanovat ostatni hrace skrz vzor ze to ma oriznute pritom to je primo z te hry tak jako? tohle vam prijde normalni?
jebat tu lidi za vzory kdyz nedokazete ani zabanovat pičusa jcoba nebo katijku ktera se mi navazi do rodiny? ma blbe pripominky? kdyby to rekl sokolik ci webmaster nebo dokonce ja mam ban.
jdu do prace tak at se tu vyjadri nekdo kompetentni. cs
- soldat
- Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2