• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Tade / TTT
Nick na serveru: Tade
SID: STEAM_0:1:455869248
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal: Dostal sem ban na 2 dny za ghosting protože sem prozradil T a uvědomuji si svojí chybu a nyní bych něco takového už neudělal, také sem dostal ban na 3 hodiny za zneužívání bloků což mi přislo jako trošku přehnané ale také chápu že sem udělal chybu a nyní bych to již neudělal.
Něco o mně: Jmenuji se Tadeáš je mi 16 let chodím do 9. ročníku základní školy, ve svém volném čase se věnuji počítačům (hry, hardware)
Proč právě já: Poslední doubou sem hodně nahlašoval hráče do PP a myslím si že bych byl dobrý admin jelikož umím pravidla. Jsem hodně online takže bych mohl dohlížet na dodržování pravidel .
Zkušenosti s CS:GO: Na dohromady třech účtech mám nahráno více jak 1,5K hodin.
SID: STEAM_0:1:455869248
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16
Mé HlStats: ZDE
Bany, které jsem dostal: Dostal sem ban na 2 dny za ghosting protože sem prozradil T a uvědomuji si svojí chybu a nyní bych něco takového už neudělal, také sem dostal ban na 3 hodiny za zneužívání bloků což mi přislo jako trošku přehnané ale také chápu že sem udělal chybu a nyní bych to již neudělal.
Něco o mně: Jmenuji se Tadeáš je mi 16 let chodím do 9. ročníku základní školy, ve svém volném čase se věnuji počítačům (hry, hardware)
Proč právě já: Poslední doubou sem hodně nahlašoval hráče do PP a myslím si že bych byl dobrý admin jelikož umím pravidla. Jsem hodně online takže bych mohl dohlížet na dodržování pravidel .
Zkušenosti s CS:GO: Na dohromady třech účtech mám nahráno více jak 1,5K hodin.
Dělám párno

-
Tade19 - Amatér
[Zamítnuto] Tade / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tade / TTT
Tade19 píše:Bany, které jsem dostal
A co těch dalších X mute banů na TTT a na JB dalších X banů za všechny různé věci? A taky jsi zapomněl na ban za AB.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1