Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]Tafi | FK | JailBreak #1

Příspěvekod RoZa » 10 zář 2018, 15:36 VIP

Nick porušujúceho: Tafi
Server: Jailbreak #1
Čas: 16:15
Status + SS: STEAM_0:1:107839638
Dôkaz: Demá
Popis: Nie som si istý, no dávam to tu aby som vedel ako postupovať pri podobnej situácii. Pri HVD som stál ďalej od schodov, ktoré sú vedľa zbrojky, CTčka sa tam pohybovali, nijak som neblockoval, ešte som sa aj otáčal chrbtom, aby mohli prejsť..

Vyčasovanie:

Demo - jb1:
6:53 - Začiatok kola
7:25 - Postavil som sa pod schody
7:47 - Ešte som sa posunul, aby neglágotali toľko CTčka
7:51 - Tafi ma zabil, po smrti aj vidno kde som stál, ani som neohrozoval, neblockoval

Demo - jb1_1:
12:20 - popýtal som si mikrofón lebo mi objektívne nebolo jasné, že prečo ma zabil
Povedal mi, že keby ide ku mne tak sa nebezpečne priblíži, ale žiadna distancia nie je určená na nebezpečné priblíženie, ešte som sa aj mimo pozeral, aj som sa posunul kúsok, aby ma neupozorňoval stále. Povedal, že nechcel som riskovať, lebo si mal zvon, ktorý som ani nemal, vôbec som sa nepribližoval, stál som tam a kukal veľakrát do blba od CT, aby ma nezabili.. Pre istotu ma zabil, lebo povedal, že je vzbura a mal málo hp, spýtal som sa ho že ale mňa ako väzňa v HVD nemusí zaujímať vzbura, alebo či on má málo HP, to je jeho problém, ja som osobitný článok, takže "je to tvoj problém".. Ako, je mi ľúto že nevychádzam s akademikom, pretože som cítil na tom tóóne :D že mu niečo na mne vadí, za čo sa mu ospravedlňujem, tiež sa učím..
RoZa
Zkušený
Zkušený

[Vyr.]Tafi | FK | JailBreak #1

od Rumcajz » 10 zář 2018, 15:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tafi | FK | JailBreak #1

Příspěvekod asdfJB » 13 zář 2018, 12:15 VIP

Tak sa len uč a nabudúce nestoj tam, kde je to v rozpore s nebezpečným priblížením. Máš hrať tak, aby si sa dostal až k PP, ale namiesto toho si stál naozaj príliš blízko. :)

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery