• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: TAFI PEDOFIL
Je to tak Hapik sedel za napadnutie nácka a ťažkom ublížení na zdravý
-
w0wA - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
A v kolika na toho chudáka šli? V deseti jak to mají ve zvyku?
- Tafi
- Mistr
Šel jsem sám bohužel nácek nedopadl dobře, jsem zvyklý z ulice na tvrdé rány a bohužel to neustál.
-
Hapiik - Pokročilý
HAPIKA ZNAM OSOBNĚ, JEDNOU JSEM HO ZBIL, OMYLEM SEM HO TREFIL NA BRADU A USNUL MI TAM, ALE JE PROSTĚ HLADOVEJ JAK MAWAR, TAKŽE JEŠTĚ CHVILU OBTĚŽUJ HOLKY TY PANICI A POŠLU HO NA TEBE, PRASE JEDNO
LOCK
LOCK
- OvoceOrIgInaLL
- Kolemjdoucí
A já zase z ulice vím, že cigáni dělají hlavně velký ramena. Si přepadl nějakýho chudáka s leukémií po chemoterapii a děláš frajera, že si sundal nácka. 

- Tafi
- Mistr
Ty asi nevíš kdo jsem..
-
Hapiik - Pokročilý
Upřímně je mi to úplně fuk. 

- Tafi
- Mistr
Tafi píše:Katijko, nemáš mladší sestru?
Ja nechapem ako možeš byť až tak velký pičus ale dufam že raz ta niekto stretne na ulici a ta dobije tak že sa na nohy nepostavíš ty vypičenec
-
Katijkaa - Drbna
Chápu, že ne každý je vychovaný, ale ten slovník trošku klidni.
- Tafi
- Mistr
Tafi píše:Chápu, že ne každý je vychovaný, ale ten slovník trošku klidni.
Daj sa liečit prosim ťa
-
Katijkaa - Drbna
Vždycky, když tě někde na fóru, nebo ve hře vidím, tak si vzpomenu na ten jeden díl Southparku, kde Cartman lhal a lhal tak dlouho, až té své lži uvěřil.. 
Na světě je spousta zla. Znám holky, kterým bylo ublíženo a řešily to. Znám holky, kterým bylo ublíženo a řešit to nechtějí. Nemáš ani tušení kolik je v České republice znásilňováno nezletilých holek členy vlastní rodiny. Svět je zvrácený a za tohle bych každého takového úchyla věšel. Zlo je samozřejmě i na internetu. Holky si myslí, že ví s kým si píšou, ale přitom to může být někdo úplně jiný. Omotá si je, zmanipuluje, a pak je vydírá. Predátorů je všude spousta, viz. dokument V Síti od pana Klusáka. A dost blbý na tom je, že podstatná většina ( ne-li téměř všichni ) vyvázne pouze s podmínkou. V tomhle je náš soudní systém na prd. A věřím, že podobné to máte i na Slovensku. Koho tahle problematika zajímá, může se mrknout třeba i na nějaké rozhovory s Lucií Hrdou na YouTube, nebo podpořit https://www.beztrestu.cz/.
Pokud máš proti mě nějaké důkazy, bylo by fér je zveřejnit. Pokud důkazy nemáš a štve tě tahle problematika, tak by si měla hledat skutečné zločince a ne si jen hrát na rádoby detektivku, která se chce zviditelnit na - už tak - upadajícím Gamesites.

Na světě je spousta zla. Znám holky, kterým bylo ublíženo a řešily to. Znám holky, kterým bylo ublíženo a řešit to nechtějí. Nemáš ani tušení kolik je v České republice znásilňováno nezletilých holek členy vlastní rodiny. Svět je zvrácený a za tohle bych každého takového úchyla věšel. Zlo je samozřejmě i na internetu. Holky si myslí, že ví s kým si píšou, ale přitom to může být někdo úplně jiný. Omotá si je, zmanipuluje, a pak je vydírá. Predátorů je všude spousta, viz. dokument V Síti od pana Klusáka. A dost blbý na tom je, že podstatná většina ( ne-li téměř všichni ) vyvázne pouze s podmínkou. V tomhle je náš soudní systém na prd. A věřím, že podobné to máte i na Slovensku. Koho tahle problematika zajímá, může se mrknout třeba i na nějaké rozhovory s Lucií Hrdou na YouTube, nebo podpořit https://www.beztrestu.cz/.
Pokud máš proti mě nějaké důkazy, bylo by fér je zveřejnit. Pokud důkazy nemáš a štve tě tahle problematika, tak by si měla hledat skutečné zločince a ne si jen hrát na rádoby detektivku, která se chce zviditelnit na - už tak - upadajícím Gamesites.
- Tafi
- Mistr
ja si myslim že dokazov ohladom teba som dala až až a stale mam nejake v kapse o to sa bat nemusis 

-
Katijkaa - Drbna
No tak ty tvoje rádoby důkazy ukaž. Jediné "důkazy", které jsem od tebe viděl jsou screen ze snap chatu ( nikdy v životě jsem snap chat neměl - nejsem zrovna typ kluka, který by si s holkama sdílel fotky ) a spray logo ze hry. Ano, logo srdce, které je zároveň logo pedofilů orientovaných na holky, jsem si do hry dal. A kdyby si byla důkladnější, tak by si zjistila, že to logo jsem si dal až dlooouhou dobu po tom, co jsi mě se svými ovečkami osočovala z pedofilie. Abych vám ukázal, že vás mám na háku. Proboha, snad si nemyslíš, že pravý pedofil by do světa křičel, že je pedofil. To je to samé jako by jsi si myslela, že zloděj by si na čelo vytetoval “jsem zloděj".
Znovu tedy říkám, ukaž mi nějaké důkazy o tom, z čeho mě tu obviňuješ. Kdyby si nějaké důkazy měla, tak je přece ukážeš a bude jasno, ne?
Ale mě to baví. Obdivuju jak umíš manipulovat s lidmi, to se ti musí nechat. Ale na druhou stranu, dnešní generace je plná blbců, takže to zase tak těžké nemáš.
Znovu tedy říkám, ukaž mi nějaké důkazy o tom, z čeho mě tu obviňuješ. Kdyby si nějaké důkazy měla, tak je přece ukážeš a bude jasno, ne?
Ale mě to baví. Obdivuju jak umíš manipulovat s lidmi, to se ti musí nechat. Ale na druhou stranu, dnešní generace je plná blbců, takže to zase tak těžké nemáš.
- Tafi
- Mistr
Tafi píše:No tak ty tvoje rádoby důkazy ukaž. Jediné "důkazy", které jsem od tebe viděl jsou screen ze snap chatu ( nikdy v životě jsem snap chat neměl - nejsem zrovna typ kluka, který by si s holkama sdílel fotky ) a spray logo ze hry. Ano, logo srdce, které je zároveň logo pedofilů orientovaných na holky, jsem si do hry dal. A kdyby si byla důkladnější, tak by si zjistila, že to logo jsem si dal až dlooouhou dobu po tom, co jsi mě se svými ovečkami osočovala z pedofilie. Abych vám ukázal, že vás mám na háku. Proboha, snad si nemyslíš, že pravý pedofil by do světa křičel, že je pedofil. To je to samé jako by jsi si myslela, že zloděj by si na čelo vytetoval “jsem zloděj".
Je dosť velky ulet takto klamat ked si ešte na snape tej hráčke pisal že aky ma nick

a za dalšie dokazy ukažem ak tak vedeniu teba mam totalne v piči

a za to kričanie do sveta ved tebe to išlo celkom fajn to držat takto ale nuž... raz to predsa len prasklo dalej sa s tebou nemam o čom baviť pre mna si len chorý človek čo by sa mal dať liečit
-
Katijkaa - Drbna
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3