Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

TAFI/ŽÁDOST O PRÁVA

Příspěvekod Neks1337 » 28 bře 2018, 11:00

Předem se omlouvám že píši z jiného nicku,na můj pravý profil se nelze přihlásit.Vysvětlím na Steamu
Nick ve hře
Tafi

Nick na fóru
Tafi

Věk
20,skoro 21

Steam ID
STEAM_0:1:107839638

Sekce, kde chcete akademika
Jailbreak 2

Proč chci Adminem
Asi se budu opakovat.Občas ve hře cítím nespravedlnost, někteří hráči - ač neúmyslně - nehrají fair play, kvůli neznalosti pravidel. Absence administrátora mě v dané chvíli staví do těžké pozice, kdy si můžu požádat o mikrofon, nebo hráče maximálně nahlásit na fóru.Nahlášení mám dost,snad to bude stačit.Snažím se být nápomocen,jak to jen jde.

Moje prohřešky na GS nebo jinde
O těch už jsem psal u žádosti o akademika.Měl jsem asi 2permy ale polepšil jsem se.Nejsem vulgární,předpisy ctím a dbám na ně.Jsem jiný Tafi,doufám že to pochopíte.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?
Nick ve hře
Tafi

Nick na fóru
Tafi

Odkaz na profil
ucp.php , ale to bude špatně. Klikl jsem na svůj nick na webu a zkopíroval URL, ale nezdá se mi to jako ve vzoru.

Věk
20

Steam ID
STEAM_0:1:107839638

Sekce, kde chcete akademika
Jailbreak

Odkaz na váš HLstats
Nevím jak ho najdu, budu rád za rady. Jeden akademik mi říkal, že mi ho teprve musíte vytvořit, ale to mi přijde jako blbost. Na co by tu jinak tak kolonka byla?

Proč chci akademika
Občas ve hře cítím nespravedlnost, někteří hráči - ač neúmyslně - nehrají fair play, kvůli neznalosti pravidel. Absence administrátora mě v dané chvíli staví do těžké pozice, kdy si můžu požádat o mikrofon, nebo hráče maximálně nahlásit na fóru. Tyto individua, mikrofon moc často hráčům nedávají a když už, tak mají pravdu oni, jenom oni a nikdo jiný než oni. Akademikem jsem už byl před nějakým časem. Za tu dobu se mi pročistila mysl a cítím se i moudřejší a rozumnější. Chtěl bych být administrátorem Vašeho serveru a s tím mi pomůže právě post akademika. Z mé zkušenosti akademici dávají o hodně více nahlášení na forum, takže se více čistí server. Rád pomáhám nováčkům a snažím se vždy zachovat chladnou hlavu. Nadávky nikdy nic nevyřešily a vždy je lepší viníka nahlásit, než mu bezhlavě nadávat.

Moje prohřešky na GS nebo jinde
Pár banů k CT ( myslím, že jsem dostal permaban k ct a koupil si unban, ale nejsem si jistý ), nějaké mute na chat.. Už to bylo strašně dávno a moc si nepamatuji. Ale mám tušení, že jsem žádný vážnější ban nedostal.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?
Zase odpovím stejně.Odpověď najdete u žádosti o akademika.Byl jsem zde,kdysi,pak jsem se choval neslušně a byl mi odebrán.

-Doufám v kladné vyřízení mojí žádosti.
Věřím v pevné pouto,věřím že spolu můžem být Silnější!
Neks1337
Amatér
Amatér

TAFI/ŽÁDOST O PRÁVA

od Rumcajz » 28 bře 2018, 11:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TAFI/ŽÁDOST O PRÁVA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 bře 2018, 11:01

Musíš dokázat, že nejsi šulin. Nejlépe v akademii. Cestu tam znáš.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Neks1337 » 28 bře 2018, 11:04

Však jsem prošel akademií.Mám asi 20nahlášení.To ti nestačí?
Neks1337
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 bře 2018, 11:08

Tududum dum.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů