I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Takze dalsi neopravneny ban od AWEE tentokrat

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 13:25

CCA pred necelou hodinou som dal staznost na admina KNEDLAJS hned pod touto temou je.. idem na server a vidim ze ban na 166 hodin od admina Awee co nechapem zaco ale dovod je opakovane nevhodne chovani.. zadine opakovane nevhodne chovanie som nemal,, ban ktory som dostal uz vyprasal takze AWEE mi ho predlzil bez akejkovlek priciny
Přílohy
gg.JPG
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Takze dalsi neopravneny ban od AWEE tentokrat

od Rumcajz » 02 pro 2017, 13:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Takze dalsi neopravneny ban od AWEE tentokrat

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 pro 2017, 13:55

Muj ban nema nic spolecneho s banem od Knedlika.
Delame to tady pro slusne hrace a lidem kteri chodi skodit a kazit hru druhym nemuzeme dovolit v takovem chovani pokracovat.
Muzes v klidu hrat, jen nemuzes skodit u CT ani nadavat druhym.

Omezeni mas zatim docasne a pokud se omluvis, bude ti zkraceno. Mej vsak na pameti, ze problemove hrace co sbiraji jeden ban za druhym budeme trestat i nadale, proto to nemusi byt tvuj posledni postih. Verim vsak, ze se poucis a budes si nasi prace vazit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 13:57

Awee (cti ejvi) píše:Muj ban nema nic spolecneho s banem od Knedlika.
Delame to tady pro slusne hrace a lidi kteri chodi skodit a kazit hru druhym nemuzeme dovolit v takovem chovani pokracovat.
Muzes v klidu hrat, jen nemuzes skodit u CT ani nadavat druhym.

Omezeni mas zatim docasne a pokud se omluvis, bude ti zkraceno. Mej vsak na pameti, ze problemove hrace co sbiraji jeden ban za druhym budeme trestat i nadale, proto to nemusi byt tvuj posledni postih. Verim vsak, ze se poucis a budes si nasi prace vazit.

Ale moj ban uz mal teraz davno vyprsat a nie mi ho predlzovat .. Co som spraivl ze zato som bol potrestany tak jak sa patri tak akoze tento ban co si mi dal sisi len vymyslel aby si skor uskodil ty mne...
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 02 pro 2017, 15:47 VIP

Zdravím,

vzhledem k tomu, že my tu jsme od toho abychom hlídali servery a omezovali přístup hráčům, kteří jakkoliv kazí hru nebo nadávají, pak kolega zasáhnul a bylo jeho povinností ti udělit zákaz.
Tvoji jedinou možností je omluvit se, slíbit, že se nebudeš podobně chovat a pak věřím, že ti bude trest zkrácen. V opačném případě to tu uzavřeme a trest ti bude ponechán. Vše je ve tvých rukou. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod fikoliino » 02 pro 2017, 16:05

Izmael píše:Zdravím,

vzhledem k tomu, že my tu jsme od toho abychom hlídali servery a omezovali přístup hráčům, kteří jakkoliv kazí hru nebo nadávají, pak kolega zasáhnul a bylo jeho povinností ti udělit zákaz.
Tvoji jedinou možností je omluvit se, slíbit, že se nebudeš podobně chovat a pak věřím, že ti bude trest zkrácen. V opačném případě to tu uzavřeme a trest ti bude ponechán. Vše je ve tvých rukou. ;)

Ja sa nebudem nikomu omluvat svoj ban ktory som dostal opravene 48 hodin tak dnes uz vyprsal a nie ze sa mi mal udelit novy ban... poucil som sa ztoho ktory som dostal vo stvrtok a nie dalsi ste mi dali neopravene dnes..
fikoliino
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 pro 2017, 16:43

Tak snad se poučíš i z tohohle banu. Hráči kteří opakovaně kazí hru jiným, bohužel musí mít osekané možnosti.
Věřím že po vypršení banu se nad sebou zamyslíš a bany již sbírat přestaneš.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy