Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Talon

Příspěvekod xSlayee » 11 led 2017, 19:21

Talon
Obrázek
stín čepele


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Hrot čepele (Passivka)
Obrázek

Talonova kouzla způsobují šampionům a epickým příšerám na krátkou dobu zranění, které se může nasčítat až 3krát. Když Talon zaútočí na šampiona se 3 stupni zranění, způsobí mu silné krvácivé poškození.

Noxijská diplomacie (Q)
Obrázek
Dosah: 10000

Talon bodne vybranou jednotku. Pokud je na dosah kontaktního útoku, způsobí tento útok kritické poškození. Pokud je mimo dosah kontaktního útoku, Talon k cíli napřed přiskočí a pak ho bodne. Pokud tato schopnost cíl zabije, Talon si obnoví část zdraví a přebíjecí doby.

Hrábnutí (W)
Obrázek
Dosah: 650

Talon vyšle salvu dýk, které se k němu opět vrátí. Každému nepříteli, kterým projdou, způsobí fyzické poškození. Vracející se čepele působí bonusové poškození a zpomalují zasažené jednotky.

Cesta zabijáka (E)
Obrázek
Dosah: 725

Talon přeskočí přes libovolný terén nebo budovu, a to až do vzdálenosti maximálního dosahu. Tato schopnost má sama o sobě krátkou přebíjecí dobu, na každou část terénu však lze použít jen jednou za čas.
Talon přeskočí ve zvoleném směru přes nejbližší budovu či terén, a to až do vzdálenosti 0 jednotek. Rychlost přeskočení závisí na Talonově rychlosti pohybu.Talon může přeskočit přes stejnou část terénu vždy jen jednou za 0 sek.

Stínový útok (R)
Obrázek
Dosah: 550

Talon vyšle prstenec čepelí, zneviditelní se a získá bonus k rychlosti pohybu. Když se Talon opět objeví, přiletí dýky na jeho pozici. Pokaždé, když se čepele pohnou, způsobí Stínový útok fyzické poškození nepřátelům, které zasáhne alespoň jedna z nich.

MYTOLOGIE


„Všichni tři nejnebezpečnější šermíři na celém Valoranu náleží k rodu Du Couteau: je to můj otec, já a Talon. Vyzvěte nás na souboj, máte-li dost odvahy.“
-- Katarina Du Couteau
Talonovy první vzpomínky patří temnotě noxijských tunelů a uklidňujícímu chladu ocelové čepele. Nepamatuje si na žádnou rodinu, teplo domova či laskavost. Jedinou společnost, po které kdy toužil, mu dělá cinkot nakradeného zlata a bezpečí pevné zdi za jeho zády. Talon přežívá hluboko v útrobách Noxu a díky své bystré mysli a hbitým prstům nemá nejhorší živobytí. Svým obratným používáním dýk si zakrátko vydobyl takovou pověst, že se na něj mnohé noxijské cechy začaly dívat jako na hrozbu pro své zájmy. Začaly tedy za ním posílat své zabijáky s jasným ultimátem: buď má rozšířit jejich řady, nebo jej čeká smrt. Jeho odpověď byla vždy stejná - mrtvá těla poslů házel za noxijské hradby do vodního příkopu.
Pokusy o atentát byly čím dál tím nebezpečnější, až se jednoho dne Talon střetl s protivníkem, který se mu svými schopnostmi vyrovnal. Talon přišel o zbraň a již jen čekal, až jej jeho kat popraví. Zabiják však místo toho sňal svou masku, představil se jako generál Du Couteau a dal Talonovi na výběr: buď nyní zahyne jeho rukou, nebo vstoupí do služeb noxijského Vrchního velení. Talon se rozhodl žít, ovšem pod podmínkou, že bude podléhat velení přímo samotného Du Couteaua. Nedokázal by totiž respektovat příkazy nikoho, kdo jej neporazil v přímém boji.

Talon i nadále žil ve stínech, vykonával však pro Du Couteaua tajné mise, jež jej provedly celým Valoranem od zamrzlých plání Freljordu až do vnitřních svatyní Demacie. Když pak generál jednoho dne zmizel, Talon to mohl brát jako znamení, že je opět svobodný. Za všechny ty roky v Du Couteauových službách si však generál získal v jeho očích velký respekt. Rozhodl se tedy zjistit, co se s generálem stalo. Nyní je tímto hledáním úplně posedlý. Prohledává zemi široko daleko a doufá, že přijde na to, kdo je za Du Couteauovo zmizení zodpovědný.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Talon
Renegade Talon (520 RP)
Crimson Elite Talon (750 RP)
Dragonblade Talon (975 RP)
SSW Talon (Unavailable)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Talon

od Rumcajz » 11 led 2017, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků