• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Tanya The Evil / JailBreak
Ahoj, rád by jsem si požádal o práva na JailBreak serverech.
Nick v hre : Tanya The Evil
Nick na fóre : CoderPro
Vek : 25
Steam nick : Tanya The Evil steam
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : Tanya The Evil Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Určitě by se něco našlo, jediný co si pamatuju je ban na JB za neschopnost CT na 24hod(Blbnutí v nočních hodinách s pár dalšíma blbounama) = Poučen, již si dávám pozor.
Niečo o sebe : Jsem vyučený kuchař s maturitní nástavbou, vařil jsem ve všelijakých restauracích a hotelech, ale prostě mě to nebavilo, tak jsem se rozhodl věnovat více svému koníčku již od základky, tj. programování. Trvalo to pár let ale teď momentálně jsem něco jako "freelancer". Mezi mé další koníčky jednoznačně patří CS 1.6, kterou hraju fakt dlouho, občas mám nervy na té staré hře, ale co už. Občas si zahraju i jiné hry, když čas dovolí od "práce" ale převážně a opravdu často hraju CS 1.6. Samozřejmě nehraju jen a pouze hry, dělám i užitečnější věci jako třeba chození ven, věnování se své slečně a čučení na anime.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Mno, taková ta klasika, udržování pořádku na serveru, pomáhání lidem. Každopádně, adminem jsem už byl asi ?4roky? zpátky, nechal jsem zrušit sám, pokud si dobře vzpomínám, tak se mnou žádný problém nebyly a dělal jsem svou práci jakožto admin docela uspokojivě. Práva jsem měl na všech serverech KROMĚ JB. Hrával jsem hooodně často na TTT (Trouble in Terrorist Town) a GunGame serverech, pár lidí si mě snad pamatuje pod jiným nickem (Tortoise^xD).
Nick v hre : Tanya The Evil
Nick na fóre : CoderPro
Vek : 25
Steam nick : Tanya The Evil steam
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : Tanya The Evil Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Určitě by se něco našlo, jediný co si pamatuju je ban na JB za neschopnost CT na 24hod(Blbnutí v nočních hodinách s pár dalšíma blbounama) = Poučen, již si dávám pozor.
Niečo o sebe : Jsem vyučený kuchař s maturitní nástavbou, vařil jsem ve všelijakých restauracích a hotelech, ale prostě mě to nebavilo, tak jsem se rozhodl věnovat více svému koníčku již od základky, tj. programování. Trvalo to pár let ale teď momentálně jsem něco jako "freelancer". Mezi mé další koníčky jednoznačně patří CS 1.6, kterou hraju fakt dlouho, občas mám nervy na té staré hře, ale co už. Občas si zahraju i jiné hry, když čas dovolí od "práce" ale převážně a opravdu často hraju CS 1.6. Samozřejmě nehraju jen a pouze hry, dělám i užitečnější věci jako třeba chození ven, věnování se své slečně a čučení na anime.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Mno, taková ta klasika, udržování pořádku na serveru, pomáhání lidem. Každopádně, adminem jsem už byl asi ?4roky? zpátky, nechal jsem zrušit sám, pokud si dobře vzpomínám, tak se mnou žádný problém nebyly a dělal jsem svou práci jakožto admin docela uspokojivě. Práva jsem měl na všech serverech KROMĚ JB. Hrával jsem hooodně často na TTT (Trouble in Terrorist Town) a GunGame serverech, pár lidí si mě snad pamatuje pod jiným nickem (Tortoise^xD).
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - Profesionál
[Prijatý]Tanya The Evil / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tanya The Evil / JailBreak
Ahoj,
Aktivitu máš dobrú a problémy s tebou nie sú. Uvidíme, čo povedia ostatní.
Admini mi môžu posielať referencie.
Aktivitu máš dobrú a problémy s tebou nie sú. Uvidíme, čo povedia ostatní.
Admini mi môžu posielať referencie.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [Referencie]Tanya The Evil / JailBreak
Ahoj, pamätám si ťa ako admina a myslím, že s tebou neboli problémy. Každopádne s tvojim nickom mám spojených pár pomerne nevhodných, výsmešných alebo urážlivých správ v minichate smerovaných celkovo na GS ale tiež priamo na Dandeenku, v tom čase ešte TTT HLSA. Pamätám si to správne?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Ahoj, pamätám si ťa ako admina a myslím, že s tebou neboli problémy. Každopádne s tvojim nickom mám spojených pár pomerne nevhodných, výsmešných alebo urážlivých správ v minichate smerovaných celkovo na GS ale tiež priamo na Dandeenku, v tom čase ešte TTT HLSA. Pamätám si to správne?
Co se týče výsměšných/urážlivých zpráv v minichatu tak neodmítám tu výsměšnou část, pokud se to někoho dotklo tak se omlouvám. Nicméně nejsem si vědom, že bych v minichatu urážel nějakym způsobem nějakého člena GS týmu nebo GS jako takové. Co se týče Dandeenky, tak to si asi opravdu špatně pamatuješ, já se vždy Dandeenky zastával, když někdo tvrdil, že za úpad TTT může ona samotná. Dovolím si tvrdit, že s dandeenkou jsem vycházel docela dobře. Neměl bych problém si zajít někdy, až budeš mít čas, na TS a pokecat o tom. Ode mne vše.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - Profesionál
HLSA/SA sa ťa na to možno ešte opýta pri pohovore, tak si ich pridaj na Steame a dohodni sa s nimi na ďalšom postupe 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Prijatý]Tanya The Evil / JailBreak
Po pohovore prijatý.
Vitaj.
Vitaj.

Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1