I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Tarquan/JB2

Příspěvekod Vlastovka65 » 01 pro 2022, 22:17

demo: https://easyupload.io/juk2pn
4:20 atrakce, ze se maji rozmistit na barvy v boxe, hrac Miky Mora zustane na barve, kde stal uz predtim, s tim ze se kousek posune aby splnil atrakci. Simon ho zabije s tim, ze neplnil atrakci, pricemz ji splnil. Sam mu to hrac potom do chatu psal a dalsi kolo (8:00) mu to vysvetlil i do mikrofonu.
25:00 maji vezni jit na stredovou caru fotbalu. Hrac prokiller si tam skoci veznovi na hlavu, tudiz nejde primym smerem a mel by mit nevyhodu. 25:07 maji vezni doplnit blize k sobe, prokiller uz mel doplneno k zebre vedle nej a stejne opusti skupinku a admin zase nic.
Vlastovka65
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Tarquan/JB2

od Rumcajz » 01 pro 2022, 22:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tarquan/JB2

Příspěvekod Tarquan » 02 pro 2022, 07:43

Dobré ráno Vlastovko65,

(FK v boxu...)
za situaci v boxu jsem se vězňovi omluvil. Jedná se o to, že jsem ho neviděl se přemístit, načež jsem ho zabil. Hráč mi do chatu psal, že se přemístil. Další kolo jsem mu dal mikrofon a na jeho tvrzení jsem se zeptal CTčka, které tam bylo se mnou po dobu atrakce. On však sdělil, že ho neviděl se přemístit. Já jakožto CT nesmím věřit T, notabene, pokud CTčko ho taky nevidělo, je to zapeklitá situace. Hráčovi jsem se v případě FK omluvil.

(Středová čára...)
S tou čárou jsem to doopravdy přehlédl, protože když jsem se na ně podíval měl jsem za to, že se blokují. V tu chvíli mi nedošlo, že to mohou bez problému obejít a vstoupit tak na čáru. Nicméně, hráč po několika dalších sekundách zemřel.

(Doplňování)
Příkaz zněl: "Doplňte blíže k sobě, menší skupinky, blokery zabíjím". Měli doplnit všichni k sobě, nevidím zde žádný problém, který popisuješ.

Avšak, děkuji Ti, že jsi upozornil na chyby, které na serveru nastaly. Příště budu všímavější, viz s tou středovou čárou. No nic, utíkám do práce.

Přeji hezký zbytek dne a zas někdy na serveru!
S pozdravem

Tarquan
Das Leben ist Leiden, aber manchmal macht es Spaß.
Tarquan
Zkušený
Zkušený

Bydliště: Mléčná Dráha, Sluneční soustava, planeta Země, Evropa, Česká republika

Re: Tarquan/JB2

Příspěvekod Kozlak » 04 pro 2022, 19:31 VIP

Za první situaci se admin omluvil, druhou ti vyjasnil. Na třetí situaci není problém, doplňujte = musíš doplňovat stále, doplňte = stačí doplnit jednou, pokud Simon neurčí jinak, tak stále můžeš doplňovat.

Považuji za vyřešené.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy