Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Taťka Šmoula/ JB

Příspěvekod Nas06 » 28 lis 2017, 16:04

Nick na serveru: TaťkaŠmoula

SID:http://steamcommunity.com/profiles/76561198335627201/Sekce, na které chci práva:

Věk: 15

Mé HlStats:

Bany, které jsem dostal: pouze jeden z důvodu sprostého vyjadřováni, z banu jsem se poučil a už vícekrát se sprostě vyjadřovat nebudu...

Něco o mně: Jmenuji se Tomáš a ve virtuálním světe vystupuji jako TaťkaŠmoula. Mezi mé záliby patří Fotbal, Box, CS:GO a moje holka. Žiju na Moravě se svým psem a rodinou. Mezi mé velké úspěchy patří že si mě přidal Erbi do přátel .

Proč právě já: Na jailu hraju už dva roky s 600 nahranými hodinami. Na FB mám hodně legend. Rád pomáhám nezkušeným hráčům a nemám rád lidi co kazí hru. Pravidla umím dokonale. Ještě bych rád oživil servery kde je Nuda.

Zkušenosti s CS:GO: 800 nahraných hodin a na druhém účtě 1000+ ( druhý sem daroval bratranci k narozeninám) Většinu času trávím na jail breaku.

Případné poznámky: Vím je mi 15, ale mentálně sem jako dospělý ... Chat si spravím, moc bych si toho admina přál sem rozumný člověk a myslím že bych byl dobrá volba... a omlouvám se že je to 2 přihláška ale ta předtím byla nepřehledná...
Nas06
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Taťka Šmoula/ JB

od Rumcajz » 28 lis 2017, 16:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Taťka Šmoula/ JB

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 lis 2017, 16:18

Přihlas se do akademie, sbírej zkušenosti a časem .. kdo ví ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů