I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Tatko Smolko - dame_Borovicku?/JB1

Příspěvekod Honziiik13 » 17 pro 2016, 21:34

Dobrý den přeji, píši zde stížnost na admina Tatko Smolko. Přišel jsem si znovu po, pro mě, dlouhé době zahrát JailBreak a setkal jsem se s velice nepříjemným adminem, který mě z neznámého důvodu zabil. Ještě jsem se ho dodatečně ptal proč mě zabil a následné kolo jsem se chtěl zeptat prostřednictvím mikrofonu, ale v té době již byl admin pryč.

1. Hrál se simon a simon řekl: ,, Simon říká běžte do boxu" a následně nám dával různé chytáky, aby nás mohl eliminovat samozřejmě jsem na žádný neskočil a stále plnil příkazy tak jak měli být, poté mě z ničeho nic začal tento daný hráč hitovat až do 10HP, poté mne chvíli nechal a následně mě dodělal. Odůvodnění jsem neobdržel ani prostřednictvím chatu ani mikrofónu, proto žádám o vyjádření zde.

2. Děkuji za dodání dema obohacené Simonovými příkazy hráči/adminovi Azzlack. Čas v demu 13:45, Čas mého úmrtí 14:55
>>> DEMO ZDE <<<

Děkuji za brzké vyřízení, S pozdravem Honzííík
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Tatko Smolko - dame_Borovicku?/JB1

od Rumcajz » 17 pro 2016, 21:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tatko Smolko - dame_Borovicku?/JB1

Příspěvekod JayoX » 18 pro 2016, 09:19 VIP

Počkáme na vyjádření admina.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Eucas » 18 pro 2016, 09:40

demo: http://leteckaposta.cz/650197050

Ahoj, áno máš pravdu. Dostal si odo mňa FK.
Určite som to nespravil schválne... :geek:

1.) Na 10 HP som ťa ja nenahitoval(14:42-pozeral som ako ťa hráč hituje) a presne pri tomto ako ťa nejaký hráč hitoval sa mi zdalo, že si boxol. Nebol som si na 100% istý, ale vzal som to na vlastnú päsť. Na deme to je jasne vidieť, že si neporušil žiaden príkaz či zákaz a preto by som sa ti chcel ospravedlniť za FK, ktorý si dostal odo mňa a za spôsobenú nepríjemnosť.

2.) Neviem či si si ma blokol alebo čím to je, že mám pri tebe takú červenú bodku a ako vidíš na deme, tak v chate nič nevidím. Keby som videl, že píšeš prečo som ťa zabil tak by som zareagoval a počkal do ďalšieho kola, aby sme to vyriešili.

Takže ešte raz sa ti chcem ospravedlniť za túto drobnú chybičku. Vieš mne to len prebehlo pred očami a opakovaný záber neexistuje :D
Nabudúce sa uistím u kolegov (CT) či si to náhodou nevšimli a budem ostražitejší.
"Postoj chvíľa, si vzácna"

Obrázek
Eucas
Mistr
Mistr

Příspěvekod JayoX » 18 pro 2016, 09:45 VIP

Základní pravidlo na JB je, že CT nezabíjí pokud si není jisté. Admin tě zabil a doufal, že to nebude fk.
Omluvy se ti dostalo, ale dojde k důraznému upozornění z mé strany.

Stížnost oprávněná.
Ještě jednou se omlouváme za způsobené problémy a přeji ti příjemnou hru na GS serverech a hezký svátky. :-)
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy