Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Vyriešené]Team

Příspěvekod DesmondGamingSk » 16 črc 2016, 18:40

Dobrý deň, toto je nevyriešitelný problém. Dnes som bol gold 4, musel som odísť tak som leavol čo mi dalo drop, však mne, iným to nedá.....ako inak. Všetci sú v mg len ja sa trápim v golde pretože všetko je len o teame....partiu nemám kto by som mňou hrával. Viem že si myslíte že je to aj o mne, áno je to aj o mne ale pomôže to teamu keď máte veľa fragov a váš team nič ????
Ďakujem za rady...
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]Team

od Rumcajz » 16 črc 2016, 18:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Team

Příspěvekod DesmondGamingSk » 16 črc 2016, 20:12

Jezis píše:Ano, zkus ty hry hrát celé bez žádných leavů. Pak dostaneš nejen ban, ale taky de-rank. Zkus víc komunikovat s teamem. Jinak jsem mg1, klidně si s tebou zahraji. http://steamcommunity.com/id/javiercz/. Taky trénuj svůj aim. Před kompetem jdi třeba 2 deatchmatche a pak až jdi kompet.

Ja sa rozohrávam, lenže ja som musel, ja som išiel do kina. No komunikovať, ja komunikujem ale písomne bohužial, pokazený mic...
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DesmondGamingSk » 20 črc 2016, 11:57

Jezis píše:aha, tak si zkus nějaký koupit, nějaký levný za 100vku.

Ten problém, že keď si ideš tu kúpiť psc tak ti povedia že to čo je ? Keď si niečo kúpiš, nefunguje to...Iba keby som išiel do iného mesta.
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Lubou » 24 črc 2016, 23:19 VIP

Takže ak si hráč silný, ktorý vie hrať tak sa dokážeš dostať hore aj sám. Pokial ti to nejde tak si zohnaj kamošov/hráčov a bež hrať. Ak nevieš nájsť nikoho kto by hral tak zájdi napr. na GS servery (dust 2) a tam určite nájdeš niekoho kto hrať pôjde alebo potom na TSku kde tiež nájdeš vela hráčov čo si radi zahrajú.

Ten drop čo si mal tak to tu nikto nič nenarobí proste to tak je a jednoducho smolka. Zlepšuj sa v hre, trénuj a dostaneš sa možno aj na global a to že sa nedostaneš nikam lebo máš zlých spoluhráčov je blbosť.

Beriem za vyriešené, zámek
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Zpět na Rady a návody