• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: TeamChat
Mě taky nejde ..takhle to bylo myslím, že i někdy dříve s Tchatem i s /posta ... ale pak to zase šlo 

-
Ovie - Profesionál
No protože, mě to docela štve, když mi nejde i /pošta a např. když mám hodně bodů nebo je nigga tak napsat do teamchatu, že dáme vzpouru, protože kdyby jsme to napsali do veřejného tak CTčka budou vše vědět. -_- Celkem mi tem teamchat chybí.
-
QuerR - Amatér
I PS je zase seknutý a také musíme vydržet. 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Aha no, já jsem tu nebyl když se to stalo kdysi dávno, tak proto jsem myslel, že je chyba u mě, ale není.
Tak to jsem rád.

-
QuerR - Amatér
Teamchat nejde podle mě kvůli turnaji, protože, prostě proto. Ani minule nešel..
Stačí vydržet ..
Stačí vydržet ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
DiEs píše:Teamchat nejde podle mě kvůli turnaji, protože, prostě proto. Ani minule nešel..
Stačí vydržet ..
Pravda....Aj ked, neviem či si myslia, že sa na tom turnaji budeme dohadovať cez team chat alebo cez poštu, že kto vyhrá

-
WARNING - Mistr
No jak vidím teamchat pořád nefunguje. Tak to asi nebude kvůli turnaji 

-
TheExit - Amatér
Mě osobně se to líbí . Bez teamchatu je to prostě lepší .
-
TheExit - Amatér
Team chat se hodí, když má např. vězeň invis z kola nebo tak, tak aby věděli že se mají připravit na vzpouru. Naopak CT si zase můžou radit když hledají vězně (jen žívý). Třeba jeden něco zaslechl tam, tak napíše do team chatu že je tam aby ho nevyplašili když to řeknou do voice nebo napíšou do chatu.
Ale mězi mrtvým a živým hráčem by se měl team chat zamezit. Např. když mrtvé T/CT něco napíe do team chatu tak aby to živé T/CT nevidělo
Ale mězi mrtvým a živým hráčem by se měl team chat zamezit. Např. když mrtvé T/CT něco napíe do team chatu tak aby to živé T/CT nevidělo

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Tak team chat je důležitá součast hry .. Bez něj to je horší.
Team chat ted jde pouze adminům ..
Team chat ted jde pouze adminům ..
-
Ovie - Profesionál
DiEs píše:Ale mězi mrtvým a živým hráčem by se měl team chat zamezit. Např. když mrtvé T/CT něco napíe do team chatu tak aby to živé T/CT nevidělo
Myslím, že něco takového už zřízeno bylo. To co napíše mrtvý do TCH neviděl živý a možná to fungovalo i naopak... nejsem si jistá

-
dev1ce - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2