• Stránka 1 z 1
[vyreseno] TeamSpeak.
Ahoj,
Nootebok
Win7
Steam
od té doby co jsem stáhl TS.
Táákže, když si zapnu TS a do toho CSko... TeamSpeak mi jde do sluchátek a CSko do zabudovaných repráku v Nooteboku. Snažím se hrát jenom na sluchátkách, protože často hraju až po večerech a mladší brátříček už spinká. v TS nastavení jsem to už zkoušel opravit.... Ale marně.
Děkuju za pomoc a za rychlou odpověd. Good day.
Nootebok
Win7
Steam
od té doby co jsem stáhl TS.
Táákže, když si zapnu TS a do toho CSko... TeamSpeak mi jde do sluchátek a CSko do zabudovaných repráku v Nooteboku. Snažím se hrát jenom na sluchátkách, protože často hraju až po večerech a mladší brátříček už spinká. v TS nastavení jsem to už zkoušel opravit.... Ale marně.
Děkuju za pomoc a za rychlou odpověd. Good day.

-
Sp33ll - Pokročilý
[vyreseno] TeamSpeak.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TeamSpeak.
Ahoj,
Otevři si Ovládací Panely -> Hardware a Zvuk -> Zvuk -> Na kartě Přehrávání klikni na Sluchátka -> Nastavit výchozí (výchozí zařízení)

Tady to máš i graficky, jen bohužel v Angličtině. Bych ti to vyfotil sám, ale můj PC vnímá sluchátka jako reproduktory :/
Otevři si Ovládací Panely -> Hardware a Zvuk -> Zvuk -> Na kartě Přehrávání klikni na Sluchátka -> Nastavit výchozí (výchozí zařízení)

Tady to máš i graficky, jen bohužel v Angličtině. Bych ti to vyfotil sám, ale můj PC vnímá sluchátka jako reproduktory :/

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zdar, napiš mi na TS a pořešíme to.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Tema neaktivni, pokud bude mozno, pores to se Sponerkem, ktery se ti nabidl. V krajnim pripade kontaktuj i me.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1