• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Tensay | JailBreak
Ahoj rád by som si požiadal o admin práva na JailBreak.
Nick v Hre: Tensay
Nick na Fóre: Tensay
Profil na Fóre: Profil
Vek: 15
Steam Nick: Tensay
SteamID: STEAM_0:1:544744653
Hlstats: HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Tak zopár banov sa určite v minulosti nájde, ale v blízkej minulosti si na nič nepamätám.
Niečo o Sebe: Ahoj volám sa Matthias, momentálne končím 9.ročník Základnej školy, rád sa venujem "architektúre" a snažím sa dostať na Stavebnú školu.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak určite sa chcem podieľať na chode GS a pomáhať ľuďom na serveroch či už s pravidlami alebo s nejakými nezbedníkmi a aj inde.
S pozdravom Tensay.
Nick v Hre: Tensay
Nick na Fóre: Tensay
Profil na Fóre: Profil
Vek: 15
Steam Nick: Tensay
SteamID: STEAM_0:1:544744653
Hlstats: HLSTATS
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Tak zopár banov sa určite v minulosti nájde, ale v blízkej minulosti si na nič nepamätám.
Niečo o Sebe: Ahoj volám sa Matthias, momentálne končím 9.ročník Základnej školy, rád sa venujem "architektúre" a snažím sa dostať na Stavebnú školu.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak určite sa chcem podieľať na chode GS a pomáhať ľuďom na serveroch či už s pravidlami alebo s nejakými nezbedníkmi a aj inde.
S pozdravom Tensay.
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
[Zamietnuté] Tensay | JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tensay | JailBreak
Ahoj,
prišlo mi na teba viacero negatívnych referencií od adminov, že sa správaš na serveri arogantne, mal by som totožnú skúsenosť. Skús byť viac pokornejší a uznať chybu. Pevne verím, že o mesiac si test budeme môcť vyskúšať.
Zamietnuté.
prišlo mi na teba viacero negatívnych referencií od adminov, že sa správaš na serveri arogantne, mal by som totožnú skúsenosť. Skús byť viac pokornejší a uznať chybu. Pevne verím, že o mesiac si test budeme môcť vyskúšať.

Zamietnuté.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1