Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]TheKibaa / Jump

Příspěvekod TheKibaa » 17 lis 2016, 15:53

Nick na serveru: TheKibaa

SID: STEAM_0:1:52344961

Sekce, na které chci práva: Jump

Věk: 18

Mé HlStats: není

Bany, které jsem dostal: Jeden nespravedlivý od Hoovera před víc jak rokem :cry:

Něco o mně: Jmenuji se Jakub a rád se věnuju hraní florbalu a squashe. Brzo budu maturovat a rád sleduju filmy, seriály a anime. Žánr mám rád fantasy a z her preferuji RPG/MMORPG. Také jsem docela dobrý v lolku

Proč právě já: Rád řeším problémy a jsem komunikativní

Zkušenosti s CS:GO: Hraju to už dlouho a jednou jsem zabil Butchrsana při 1v1 duelu s deaglama
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

[P]TheKibaa / Jump

od Rumcajz » 17 lis 2016, 15:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TheKibaa / Jump

Příspěvekod Spliff » 17 lis 2016, 16:08 VIP

Na prihláške si si veľmi záležať nedal. Rozpíš sa ešte troška o svojich skúsenostiach s hrou CS:GO a prečo by sme si ťa mali vybrať a možno prehodnotím svoj názor.
Obrázek
Spliff
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TheKibaa » 17 lis 2016, 17:20

Proč právě já:
S pozicí admina už mám zkušenosti, dokonce z tohoto portálu kde jsem byl na pozici server admina. Díky tomu vím jak řešit spoustu různých situací, jak správně přistupovat k řešení problémů a celkově jak komunikovat a zacházet s lidmi aby nevznikaly zbytečné komplikace při řešení čehokoliv na serveru. Chce to trochu důvtipu, používat hlavu a umět si prosadit svou nějakým inteligentním způsobem, bez přehnaného používání banů a podobných trestů. Protože přijít a jenom hodit ban a pomálu ani nepromluvit vede k tomu, že lidi akorát podporují ty, co dělají schválně potíže a nějakým způsobem se staví proti adminům. Tudíž jsem ochoten takové problémy řešit s cílem se v klidu domluvit a pro ban jít až jako poslední řešení

Dokud někdo nedělá problémy scvhálně, tak tam vždy nějaké rozumné řešní je, stačí ho pouze najít. A někdy se dokonce i ten kdo to schválně dělá dá přesvědčit a pak může být ještě i užitečný.
Také nemám problém komukoliv s čímkoliv poradit, dokud se nějak normálně zeptá

Zkušenosti s CSGO:
Hraji s přestávkami už víceméně od vydání a mám nahráno 1600 hodin z čehož poměrně velká část je na komunitních serverech, konkrétně hlavně GS. Jsem schopný vyřešit i nějaké základní problémy s čím by se mohli noví nebo i klidně pokročilejší hráči setkat.
Co se mého "skillu" týče, tak když jsem hrával aktivně kompety dostal jsem se až do ranku Legendary Eagle. Momentálně jsem někde kolem Master Guardian ranku. Teď už moc nehraji a když už, tak jenom pro zábavu
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spliff » 17 lis 2016, 19:42 VIP

Prijatý k pohovoru
Obrázek
Spliff