I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť oprávnená]thenotorious / Jailbreak #2

Příspěvekod stejkstudio » 07 pro 2018, 17:23

1.
Dobrý večer, dneska kolem 16:30 sme si šli pofellit s kámošma na Jailbreaky, konkrétně #2. Pak se na začátek nové mapy napojil admin 'thenotorious' (DastaN Rodriguez). Odehrali sme nějake kola, a admin bezdůvodně zabil hráče 'Van Darkholme'. Daný hráč vyžadoval důvod zabití několikrát po sobě, od admina delší dobu nepřišla omluva, jen pak dvě slova "dostaneš vd". Na další kolo hráč svůj volný den dostal, a já si následovně dal nick zmíňovaného hráče (Van Darkholme). Ja už byl mrtvý, a hráč dostal další FK od simona. Opět se ptal i simona o vysvětlení, a taky tak admina aby to nějak vyřešil, protože simon nečetl chat. Admin přibližně 2 minuty afkoval, nijak situaci neřešil. Admin hráče ignoroval když vyžadoval odpověd od něho nebo simona, a po nějaké minutě mi udělil ban na chat o délce 12h. Ban byl udělen nesprávně, protože sem nepoužíval slovník na 12hodinový ban. Jedině odemně padla nadávka 'mr*ko' a od kolegy 'drž hu*u'. Admin taky neřešil, že měl v týmu hráče bez mikrofónu. Oba sme nebyli upozorněni přes chat, ani vyhozem, a mě nebyl změnen nick. Admin si po dvou kolach sebral simona, a vesele si hral, jakoby se nic nestalo.

2. Důkazy nemám, ale snad HLTV postačí, pokud bude dostupné k stažení.

Detaily banu:

Nickname Van Darkholme
Herni ID STEAM_0:1:455516436
SteamCommunity ID 76561198871298601
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 07.12.2018 - 17:47:59
Vyprší dne 08.12.2018 - 05:47:59 (11 Hodin 31 Minut zbývá)
Zabanovaný od thenotorious
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2
Celkem obdržených banů 0
stejkstudio
Amatér
Amatér

[Sťažnosť oprávnená]thenotorious / Jailbreak #2

od Rumcajz » 07 pro 2018, 17:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: thenotorious / Jailbreak #2

Příspěvekod vykar » 07 pro 2018, 18:31

Zdravím, vzhledem k tomu že jsi mě tu zmínil a se stížností si mě předběhl, dodám tu vyčasované hltv demo jeho FK a kompletního ignoru.

Daný FK beru jako pomstu za mou předchozí stížnost na již zmíněného admina. Tím VD si asi nechtěl zadělat na další problém.

3:02 FK 3:24 - 4:48 kompletní ignore http://leteckaposta.cz/440857100

Druhý FK jsem nevyčasoval protože chybí zvuková stopa a admina za něj neviním. Byl AFK a asi si musel něco vyřídit.
My name is Van. I'm an artist. I'm a performance artist

I'm hired for people to fulfill their fantasies, their DEEP DARK FANTASIES.

Obrázek
vykar
Amatér
Amatér

Příspěvekod DastaNRodriguez » 07 pro 2018, 18:44 VIP

Čus

Hrač kterého jsem zabil a kterého tady zminuješ mi vletěl přímo do střely. Dal jsem FK. Hráč napsal zaco jsi mě zabil? Odpověděl jsem mu že dostane vdčko. Které taky dostal.

A ohledně toho banu. Tebe jsem zabil v boxu, že jsi nedoplňoval a tvoje reakce byla - mrdko zasrana.
Na serveru si už upozornění dostal. Tak jsi rovnou dostal ban. Mimochodem ten tvuj vypis chatu na hlstats, co k tomu říct.
( http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=304642 )
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod vykar » 07 pro 2018, 18:48

Je pravda, že jsi odpověděl "dostaneš vd" ale nebyla to odpověď na mou otázku jestli to byl FK úmyslný nebo čistý omyl. Této situace by jsme se mohli v klidu vyhnout kdyby si se mi na serveru omluvil a řekl důvod toho killu.

Obrázek
vykar
Amatér
Amatér

Příspěvekod DastaNRodriguez » 07 pro 2018, 18:50 VIP

Ty jsi typ hráče, který přijde na server dělá bugr. Pak se něco stane a jde si stěžovat.

aný FK beru jako pomstu za mou předchozí stížnost na již zmíněného admina. Jako vážně ? :D Co bych z tebe měl ? :D

Bez dalšiho spamovaní vyčkej na verdikt HLSA nebo někoho z vedení. Dík
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod vykar » 07 pro 2018, 18:57

Co to má s tím co společné? Za FK se máš omluvit a dát hráči VDčko, případně odpovědět na normálně položenou otázku. 2 ze 3 kroků si nesplnil, chtěl jsem si stěžovat.

Omlouvám se za spam, počkám na vyjádření.

Obrázek
vykar
Amatér
Amatér

Příspěvekod stejkstudio » 07 pro 2018, 19:01

Promiň, tvoje upozornění sem ze svojí strany přehlídnul, to je za prvé. Za druhé, nevím kde to bylo, ale Knedlajs říkal, že všichni admini musí postupovat upozorněním, vyhazovem, a banem na 10m. Pokud by hráč pokračoval, admin mu musí dat delší. Ty si tak neučinil, jen nas upozornil, a mě zabanoval bez toho abych předtím obdržel kick a 10m. Z mojí strany zatím vše.
stejkstudio
Amatér
Amatér

Příspěvekod DastaNRodriguez » 07 pro 2018, 19:35 VIP

To máš pravdu, že tak máme postupovat. Ale ty jsi upozornění dostal a potom co jsem tě zabil tak jsi napsal mi ty mrdko zasrana. Jako nechápu jak si to můžeš vůbec dovolit? To tě doma neučili slušného chovaní? Chápu že člověk chytne nerva, když dostava třeba pravidelně FK nebo podobné věci ale ty jsi za opravněny kill, napsal adminovi toto. Nechapu,no a proto sem ti dal ban takové délky.
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod stejkstudio » 07 pro 2018, 19:47

Ano, naučili, ale teď toto neřeš. Tu nejde o to jak sem ti nadával, ale že ty nepostupuješ tak jak máš. Mě ban netrápi, jen chci aby admini se chovali jak měli. Nedal si mi ani kick, natož 10m ban.
stejkstudio
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knedlajs » 08 pro 2018, 13:18 VIP

Pokiaľ sa hráč slušne opýta, CT je povinné vysvetliť hráčovi dôvod killu.
Pokiaľ dalo CT neúmyselný FK, slušnosť káže ospravedlniť sa.
Toto by mal vedieť každý hráč, nie to ešte Admin.

Ďalej. Pokiaľ CT dalo FK, je jeho povinnosťou hráčovi zabezpečiť VD. Nie nahlásiť. Zabezpečiť. To znamená, že ak Simon ignoruje chat, využijem voice. A ak ma aj napriek tomu ignoruje, tak zakročím ako Admin. A nie, že ho začne Admin grabovať a slapovať a do voicu nepovie ani jedno slovo.

Čo sa týka samotného BANu, tak ani na deme, ani v HLSTATS som nenašiel nič, čo by zodpovedalo danej dĺžke BANu. Sám Admin ešte k tomu napísal, že ti dal BAN za to slovné spojenie mrdka zasraná. A to je absurdné. Postupy sú jasné, Admin o nich vedel a napriek tomu ich porušil a nedodržal.

Admin vo viacerých prípadoch pochybil a bude potrestaný.

Sťažnosť oprávnená.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy