• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Therez a hope
Nicname admina: Therez a Hope
Prohřešek admina : Simon řekl at si každy nalezem na jeden stupinek a že na stupinku muzem klidně být dva tak poté co sem se vyšplhal na stupínek k Therezovi ode mě chtěl odejit tak stupínek změnil za co už měl dostat kill ale on ešte do toho spadl do vody za co měl taky dostat kill , Simon byl hope a když mu i Ct Yawern rekl že therez spadl tak s tím stejně nic neudelal.
Od Adminu mi to neprijde v pohodě když si takle mezi sebou nadržují :/
Dukaz:http://leteckaposta.cz/487926697
vyčasování : 6:05 therez opousští stupínek a padá do vody ,6:13 CT řiká hopovi že spadl do vody na co vubec nereaguje
Prohřešek admina : Simon řekl at si každy nalezem na jeden stupinek a že na stupinku muzem klidně být dva tak poté co sem se vyšplhal na stupínek k Therezovi ode mě chtěl odejit tak stupínek změnil za co už měl dostat kill ale on ešte do toho spadl do vody za co měl taky dostat kill , Simon byl hope a když mu i Ct Yawern rekl že therez spadl tak s tím stejně nic neudelal.
Od Adminu mi to neprijde v pohodě když si takle mezi sebou nadržují :/
Dukaz:http://leteckaposta.cz/487926697
vyčasování : 6:05 therez opousští stupínek a padá do vody ,6:13 CT řiká hopovi že spadl do vody na co vubec nereaguje
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Therez a hope
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Therez a hope
Ahoj.
Nevím, co tu nahlašuješ.
iHope jasně řekl, pokud mě Yawern viděl, ať mě zabije. (Asi máš špatný ty internety, jelikož se ti tam ten dialog laguje) na to Yawern odpověděl, že neví. Tudíž pokud by se opravdu jednalo o nadržování, nadržoval by mi chudák Yawern.
A jelikož si Yawern, jak už jsem napsal, nebyl jistý, tak se to neřešilo. Nepopírám, že jsem ze stupínku nespadl, to ne. Ovšem to už je na jinou debatu. H
Hráč Yawern se zachoval správně, nezabil mě, když si nebyl jistý. iHope se ničím neprovinil, jelikož mě neviděl a já se bohužel nebudu ke každému svému prohřešku hlásit.
Měj se krásně a užívej si Vánoce.
S pozdravem, pan ThereZ
Nevím, co tu nahlašuješ.
iHope jasně řekl, pokud mě Yawern viděl, ať mě zabije. (Asi máš špatný ty internety, jelikož se ti tam ten dialog laguje) na to Yawern odpověděl, že neví. Tudíž pokud by se opravdu jednalo o nadržování, nadržoval by mi chudák Yawern.
A jelikož si Yawern, jak už jsem napsal, nebyl jistý, tak se to neřešilo. Nepopírám, že jsem ze stupínku nespadl, to ne. Ovšem to už je na jinou debatu. H
Hráč Yawern se zachoval správně, nezabil mě, když si nebyl jistý. iHope se ničím neprovinil, jelikož mě neviděl a já se bohužel nebudu ke každému svému prohřešku hlásit.
Měj se krásně a užívej si Vánoce.
S pozdravem, pan ThereZ
-
ThereZ - Drbna
Yawern to videl moc dobře jen to zakecal
jak tohle nemohl nevidět
aspon že to umíte zakecat 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Tak ho nahlas do porušení pravidel a nezakládej stížnosti na adminy.Lotr píše:Yawern to videl moc dobře jen to zakecal
Jinak jestli tak pojmenuješ demo i příště, rovnou zamítám...

Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyřešeno] Therez a hope
Však je to pravda
koukam na to demo znova a z dema je jasně vidět že yawern i hope to museli vidět trapné 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1