• Stránka 1 z 1
TheRsM/Ban
Dostal jsem ban za to ,že mám cheaty od pána RsM. A postačilo mu k tomu banu toto http://leteckaposta.cz/589458054 . Toto však není důkaz ,je to jen client co je zapnutý a jediné co jsi přes to pouštím je minimapa a fps. Pak na mě zaútočil s tím ,že je to strašně špatné ,že to je hacked client. Každému může být úplně fuk přes co jsi minimapu a fps pouštím.
*Zdůrazňuji že Mininapa a FPS nejsou zakázané a používání weepcraftu pouze na tyto dvě věci také ne ! *
*Zdůrazňuji že Mininapa a FPS nejsou zakázané a používání weepcraftu pouze na tyto dvě věci také ne ! *
-
FubarXS - Pokročilý
TheRsM/Ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TheRsM/Ban
Zapoměl jsem dodat server: skyblock.
-
FubarXS - Pokročilý
FubarXS píše:*Zdůrazňuji že Mininapa a FPS nejsou zakázané a používání weepcraftu pouze na tyto dvě věci také ne ! *
Neviem od koho máš túto vetu lebo akýkoľvek hacked klient sa banuje okamžite nikoho nezaujíma ako ho využívaš. Navyše keď sa sám k tomu priznáš že ho používaš a nikdo ti neuverí že keď máš hacked klient že ťa to neláka používať cheaty keby si chcel FPS a a minimapu máš si stiahnuť iba to.
-
tomas0053 - Amatér
Jenže on má speciální minimapu ,jako kdyby to byl pohled ze shora. Nevím kde by jsem něco podobného našel. :)
Ale tak dobře no když mi nevěříte tak nevěřte! O druhou šanci se prosit nebudu, protože jsem nic špatného neprovedl !
Ale tak dobře no když mi nevěříte tak nevěřte! O druhou šanci se prosit nebudu, protože jsem nic špatného neprovedl !
-
FubarXS - Pokročilý
Řekni mi kde to máš napsané ,že hacked client nemůžu používat k účelům ,které nejsou zakázané.
Co není napsáno ,za to nemůže být potrestáno!
Co není napsáno ,za to nemůže být potrestáno!
-
FubarXS - Pokročilý
Keď má nejaký hráč spomínany weepcraft, tak je úplne jedno či on povie (používam len toto..ale nikdy som nezapol tamto..) proste sú to len jeho tvrdenia nám a následne je na účet banovaný.
Nuž počkáme na vyjadrenie banujúceho admina.
Nuž počkáme na vyjadrenie banujúceho admina.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
Kovi a co takhle konzole. Jakože určitě tento server je chráněný proti hackerům, takže vše co anticheat zaznamená by tam mělo býti. :)
Žádné záznamy o mě ? Myslím že není co řešit s tím co používám a nebo ne. :)
Žádné záznamy o mě ? Myslím že není co řešit s tím co používám a nebo ne. :)
-
FubarXS - Pokročilý
Ban oprávněny, důkaz o tom že cheaty máš jsi v podstatě dodal sám. Lock
Pokud k tomu někdo z vedení něco má tak si to unlockněte.
Pokud k tomu někdo z vedení něco má tak si to unlockněte.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1