• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Thicx,Knedlajs,TopBio
28. 4. 2019 16:30 cca
Mapa: jb_rush
Tyhle admini jsem píšu, protože nebyly schopný to vyřešit celou mapu a dělali ze mně idiota a ani jeden nebyl schopen se kouknout na demo a místo toho sem jim to musel vysvětlovat půl mapy i když to nepochopili a ještě vtípkovali ...
Situace:
simon byl "rose", který apsolutně nezvládal pravidla a JB. Byly jsme na fotbale a jeden hráč s VIP měl výhodu. Jeho výhoda spočívala v tom, že si mohl vybrat spoluhráče, což udělal a pak mu simon řekl ať si vybere branku, což byla druhá výhoda pro ně a ještě k tomu si ji nevybrali a šli k ní, takže další nadržování, potom jsem si neustále žádal MIK, který mi nechtěli dát a napsali mi, že nejsou povinni mi ho dávat, když už mi ho dali a byly tam admini, tak jsem neustále musel opakovat situaci, protože ani jeden admin zřejmě nemá v pořádku uši.
Závěr:
To co jste mi neustále tvrdili na JB, že nesejde na tom u jaké branky jsme, bych bral v případě kdyby to tak vybral Simon, jenže Simon to nevybral a nadržoval tomu teamu s VIP hráčem, který si to mohl vybrat a potom jim ještě nadržoval tím, že jim řekl ať si "vyberou" branku, což si nevybrali a rovnou k ní šli, takže jim podruhé nadržoval. Jelikož jsem já a Certik, který byl v mém teamu nedostali VD, tak aspoň prosím o potrestání hráče/hráčů, kteří mi znepříjemnili hru a o potrestání adminů, kteří aniž by viděli situaci, tak rovnou melou svoje moudrá a ptaj se HLSA, který to taky neviděl, když situaci nevidí a nevěděli co se stalo, tak ať do toho nekecaj a jdou se podívat na demo a nebo to demo dat někomu rozumnějšímu...
Takže doufám že si půjdete podívat na demo, než začnete něco psát !
Děkuji !
S pozdravem:
Mapa: jb_rush
Tyhle admini jsem píšu, protože nebyly schopný to vyřešit celou mapu a dělali ze mně idiota a ani jeden nebyl schopen se kouknout na demo a místo toho sem jim to musel vysvětlovat půl mapy i když to nepochopili a ještě vtípkovali ...
Situace:
simon byl "rose", který apsolutně nezvládal pravidla a JB. Byly jsme na fotbale a jeden hráč s VIP měl výhodu. Jeho výhoda spočívala v tom, že si mohl vybrat spoluhráče, což udělal a pak mu simon řekl ať si vybere branku, což byla druhá výhoda pro ně a ještě k tomu si ji nevybrali a šli k ní, takže další nadržování, potom jsem si neustále žádal MIK, který mi nechtěli dát a napsali mi, že nejsou povinni mi ho dávat, když už mi ho dali a byly tam admini, tak jsem neustále musel opakovat situaci, protože ani jeden admin zřejmě nemá v pořádku uši.
Závěr:
To co jste mi neustále tvrdili na JB, že nesejde na tom u jaké branky jsme, bych bral v případě kdyby to tak vybral Simon, jenže Simon to nevybral a nadržoval tomu teamu s VIP hráčem, který si to mohl vybrat a potom jim ještě nadržoval tím, že jim řekl ať si "vyberou" branku, což si nevybrali a rovnou k ní šli, takže jim podruhé nadržoval. Jelikož jsem já a Certik, který byl v mém teamu nedostali VD, tak aspoň prosím o potrestání hráče/hráčů, kteří mi znepříjemnili hru a o potrestání adminů, kteří aniž by viděli situaci, tak rovnou melou svoje moudrá a ptaj se HLSA, který to taky neviděl, když situaci nevidí a nevěděli co se stalo, tak ať do toho nekecaj a jdou se podívat na demo a nebo to demo dat někomu rozumnějšímu...
Takže doufám že si půjdete podívat na demo, než začnete něco psát !
Děkuji !
S pozdravem:
Venom
-
Veenom - Amatér
[Vyřešeno] Thicx,Knedlajs,TopBio
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Thicx,Knedlajs,TopBio
Ahoj, tak jelikož jsem byl na serveru taky, tak se ti zde vyjádřím.
Ano přesně jak popisuješ, simon dal hráči výhodu a ten měl boxnout do jednoho hráče, který bude s ním v týmu, pak simon řekl at si vyberou ti 2 branku a jdou k ní. Ty jsi na to pak psal že chceš mik ohledně demence, simon ti není povinen dávat hned mikrofon kdy si ty pískneš. Pak jsem se ti další kolo k tomu vyjadřoval, že to žádná druhá výhoda není, když si mají vybrat branku, ty sis stále mlel to svoje. Pak přišel na server Thicx a řekl ti přesně to samé co já, že to taky nepovažuje za výhodu. No, stále sis říkal to svoje, i přesto, že ti 2 admini řekli, že to tak prostě není. Na to ti to přišel vysvětlit i Knedlajs, abys to měl potvrzené i od HLSA. Takže když ti nestačí vyjádření od HLSA, tak fakt nechápu o co ti jde.
To je ode mě vše.
Ano přesně jak popisuješ, simon dal hráči výhodu a ten měl boxnout do jednoho hráče, který bude s ním v týmu, pak simon řekl at si vyberou ti 2 branku a jdou k ní. Ty jsi na to pak psal že chceš mik ohledně demence, simon ti není povinen dávat hned mikrofon kdy si ty pískneš. Pak jsem se ti další kolo k tomu vyjadřoval, že to žádná druhá výhoda není, když si mají vybrat branku, ty sis stále mlel to svoje. Pak přišel na server Thicx a řekl ti přesně to samé co já, že to taky nepovažuje za výhodu. No, stále sis říkal to svoje, i přesto, že ti 2 admini řekli, že to tak prostě není. Na to ti to přišel vysvětlit i Knedlajs, abys to měl potvrzené i od HLSA. Takže když ti nestačí vyjádření od HLSA, tak fakt nechápu o co ti jde.
To je ode mě vše.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Maxipes mal asi pravdu. Chvalabohu som tu nebol pred šiestimi rokmi.
Prečítaj si to, čo si napísal, ešte raz a zamysli sa nad tým. Ako sa môže Admin pozerať na nejaké demo, ktoré ani nemá, keď sa napojil na server až potom, čo sa situácia odohrala? Admini, tak ako aj neskôr ja, pracovali s tým, čo im bolo povedané a vysvetlili ti situáciu z toho, ako si to opísal. Nič viac po nich chcieť nemôžeš.
Pokiaľ máš dôkaz o tom ako hráč nadržiaval, máš ho dodať do príslušnej sekcie Porušenia Pravidiel.
O tom, že hráči si bránku nevybrali, ale šli rovno k nej, počujem až teraz. V takom prípade áno, mali mať kill. Ak sa to naozaj takto stalo, môžeš to dodať do PP, pretože tu Simon nadržiaval a mal hráčov, ktorí nenapísali do chatu, akú chcú bránu, zabiť.
Tie zvyšné nezmysly o tom, že jedna brána je bližšie k Aimu a neviem čo všetko ešte, si môžeš nechať pre seba, pretože to absolútne nemá vplyv na priebeh atrakcie. Futbalové ihriská sú postavené tak, že je úplne jedno na ktorej strane stojíš. Keď sa Simon niekoho opýtal, akú chce bránu, tak jeho jediná výhoda je "dobrý pocit". Verím, že ty na získanie dobrého pocitu máš aj iné spôsoby, takže nie. Simon ťa nijako v tomto prípade neznevýhodnil.

Prečítaj si to, čo si napísal, ešte raz a zamysli sa nad tým. Ako sa môže Admin pozerať na nejaké demo, ktoré ani nemá, keď sa napojil na server až potom, čo sa situácia odohrala? Admini, tak ako aj neskôr ja, pracovali s tým, čo im bolo povedané a vysvetlili ti situáciu z toho, ako si to opísal. Nič viac po nich chcieť nemôžeš.
Pokiaľ máš dôkaz o tom ako hráč nadržiaval, máš ho dodať do príslušnej sekcie Porušenia Pravidiel.
O tom, že hráči si bránku nevybrali, ale šli rovno k nej, počujem až teraz. V takom prípade áno, mali mať kill. Ak sa to naozaj takto stalo, môžeš to dodať do PP, pretože tu Simon nadržiaval a mal hráčov, ktorí nenapísali do chatu, akú chcú bránu, zabiť.
Tie zvyšné nezmysly o tom, že jedna brána je bližšie k Aimu a neviem čo všetko ešte, si môžeš nechať pre seba, pretože to absolútne nemá vplyv na priebeh atrakcie. Futbalové ihriská sú postavené tak, že je úplne jedno na ktorej strane stojíš. Keď sa Simon niekoho opýtal, akú chce bránu, tak jeho jediná výhoda je "dobrý pocit". Verím, že ty na získanie dobrého pocitu máš aj iné spôsoby, takže nie. Simon ťa nijako v tomto prípade neznevýhodnil.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Wow, vyjádřil se admin, který mi dal FK kolo na to. To o něčem vypovídá...
Toto není možné
, to že tam přišlo tolik adminů, neznámená, že mají pravdu, protože ani jeden z těch co přišel nebyl u situace ...
A tak jako tak znevýhodněny jsme byli a Simon nadržoval, takže i když si pořád melu to svoje, tak mám pravdu... A dává to logiku ...
Toto není možné

A tak jako tak znevýhodněny jsme byli a Simon nadržoval, takže i když si pořád melu to svoje, tak mám pravdu... A dává to logiku ...
Venom
-
Veenom - Amatér
Výborne. Sme radi, že máš pravdu.
A budeme ešte radšej, keď nám dodáš demo k príslušnej situácii do PP, aby sme mohli hráča potrestať za jeho neznalosť pravidiel.
Admini na serveri nijako nepochybili, sám som bol pritom. Pracovali s tým, čo mali.
A budeme ešte radšej, keď nám dodáš demo k príslušnej situácii do PP, aby sme mohli hráča potrestať za jeho neznalosť pravidiel.
Admini na serveri nijako nepochybili, sám som bol pritom. Pracovali s tým, čo mali.
-
Knedlajs, ano stalo se tak, hráči měli mít kill, takže jsme byly znevýhodněny, protože to se tam stalo a chtěl jsem kvůli tomu MIK, který jsem za tu dobu nedostal a umřeli jsme díky tomu...
Venom
-
Veenom - Amatér
Zdravím
Ja se nepojil teprv 2 kola pred tím než došel knedlajs.
Jak již napsal Knedlajs:
Ako sa môže Admin pozerať na nejaké demo, ktoré ani nemá, keď sa napojil na server až potom, čo sa situácia odohrala? Admini, tak ako aj neskôr ja, pracovali s tým, čo im bolo povedané
Ja jsem ti jen řekl to co napsal Knedlajs který ti to citoval ...
Ode mně vše.
Přeji krásný zvytek dne.
Ja se nepojil teprv 2 kola pred tím než došel knedlajs.
Jak již napsal Knedlajs:
Ako sa môže Admin pozerať na nejaké demo, ktoré ani nemá, keď sa napojil na server až potom, čo sa situácia odohrala? Admini, tak ako aj neskôr ja, pracovali s tým, čo im bolo povedané
Ja jsem ti jen řekl to co napsal Knedlajs který ti to citoval ...
Ode mně vše.
Přeji krásný zvytek dne.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Ano, měl jsem pravdu. My jsme byly znevýhodněny a admini pochopili, protože nebyly schopný pracovat ušima a už vůbec né s mozkem a mohli pracovat s Dominikriz, protože byl tam, když se to stalo. Demo nemám, ale jelikož ne serveru byl z nová obnoven admin Dominikriz, tak jistě má demo a ví, že mám pravdu.
To že je admin jsem nevěděl, měl jsem za to že už admin není.
To že je admin jsem nevěděl, měl jsem za to že už admin není.
Venom
-
Veenom - Amatér
*Pochybyli - pochopili
Promiňte, mobil špatně pracuje asi stejně jako vy admini
Promiňte, mobil špatně pracuje asi stejně jako vy admini

Venom
-
Veenom - Amatér
Kvôli SPAMu lock.
Ten, čo to bude riešiť, si to odomkne.
Ten, čo to bude riešiť, si to odomkne.
-
Jak se měli podívat na demo, když byli ve hře, tys jim ho neposlal a vlastně jsi vůbec žádné neměl?Veenom píše:Tyhle admini jsem píšu, protože nebyly schopný to vyřešit celou mapu a dělali ze mně idiota a ani jeden nebyl schopen se kouknout na demo a místo toho sem jim to musel vysvětlovat půl mapy i když to nepochopili a ještě vtípkovali...
Vybrat si branku u fotbalu není žádná výhoda, přesto by to měl určit Simon, kam kdo půjde. Ne nechávat takové věci vybírat třeba jen jednoho hráče...
dominikkriz píše:žádná druhá výhoda není, když si mají vybrat branku, ty sis stále mlel to svoje.
Veenom píše:pak mu simon řekl ať si vybere branku, což byla druhá výhoda pro ně a ještě k tomu si ji nevybrali a šli k ní
Jak už ti Knedlik napsal, měli dostat kill, protože nenapsali do chatu a je jen otázkou, zda u toho Dominikkriz byl.
Ten se sem ještě k tomuto vyjádří. Poté sem napíšu verdikt.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Ano byl jsem na serveru, ale zrovna jsem něco řešil na steamu, takže přesně nevím, jestli simon řekl "vyberte si" a nebo "běžte před tyčky jedné branky", pokud by řekl, že si mají vybrat, tak samozřejmě měli dostat kill, nebo nevýhodu. Další kolo jsem ti dal mik a ty jsi mi řekl, že to byla pro vás nevýhoda, když jim řekl že mají další výhodu a to takovou, že si měli vybrat branku, já jsem ti říkal že to výhoda není, protože branky jsou stejně daleko od míče. Když pak přišel admin Thicx, tak jsi mu řekl přesně tu stejnou situaci a on ti řekl to samé co já. Pak jsi se stejně hádal, tak nakonec přišel Knedlajs a vysvětlil ti to taky.
Pokud to opravdu bylo tak, že si jen měli vybrat, tak se ti omlouvám, ale bojím se toho, jestli sis to jen nevymyslel, s tím že si mají pouze vybrat.
Pokud to opravdu bylo tak, že si jen měli vybrat, tak se ti omlouvám, ale bojím se toho, jestli sis to jen nevymyslel, s tím že si mají pouze vybrat.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Dominikkriz bude dávat příště větší pozor a bude se věnovat hře. Za což se ti taky omluvil. Ostatní situace nemohli admini nijak jinak řešit a stížnost na ně je zamítnuta.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1