• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] TO$HIRO / Jailbreak
Ahoj, tak to jdu zkusit znovu po pár letech.
Nick na serveru: TO$HIRO
SID: STEAM_0:0:419098026
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=99025
Bany, které jsem dostal: Fuu takhle z hlavy si nevzpomenu páč už to pár let bude, ale určitě nic vážného.
Něco o mně: Takže jsem Toshiro, je mi 20 let jak se píše trochu nahoře. JB hraju už od CS1.6 a vždy sem snil o tom být v A-Teamu. Školu mám dostudovanou (Zabezpečovací technika) takže mám dost času na to se věnovat hraní (snad to nezní tak jako že jsem nolifer
ale snad se chápeme, samozřejmně mám práci) Mám pár koníčku mezi které spáda basketbal, produkce(beatmaking) a občasné točení videoklipů/reklam a následný edit.
Proč právě já: Jak jsem zmiňoval, JB hraju už od CS1.6 takže si troufnu říct že mám dostatek zkušeností, nezním jako děcko a dokážu se smysluplně vyjadřovat. Jsem charismatický člověk takže v 96% případech se všemi vycházím a rozumíme si. Jsem ochoten jakkoliv pomoct novým lidem kteří by se rádi naučili JB a rád vysvětlim co a jak funguje, co dělat a co nedělat.
Zkušenosti s CS:GO: Dohromady na CS:GO mám náhráno kolem 5-6K hodin na všech acc's dohromady, pár účtů mohu doložit pokud budete chtít. Hrával dříve hodně LANky v skillzone s klukama, a občas jsem se příhlásili na CS:GO turnaj ale nikdy z toho nebylo nic velkého.
Případné poznámky: Snad se žádost zalíbila a budu doufat že už to tentokrát vyjde
Díkyy s láskou Toshiro <3
Nick na serveru: TO$HIRO
SID: STEAM_0:0:419098026
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=99025
Bany, které jsem dostal: Fuu takhle z hlavy si nevzpomenu páč už to pár let bude, ale určitě nic vážného.
Něco o mně: Takže jsem Toshiro, je mi 20 let jak se píše trochu nahoře. JB hraju už od CS1.6 a vždy sem snil o tom být v A-Teamu. Školu mám dostudovanou (Zabezpečovací technika) takže mám dost času na to se věnovat hraní (snad to nezní tak jako že jsem nolifer

Proč právě já: Jak jsem zmiňoval, JB hraju už od CS1.6 takže si troufnu říct že mám dostatek zkušeností, nezním jako děcko a dokážu se smysluplně vyjadřovat. Jsem charismatický člověk takže v 96% případech se všemi vycházím a rozumíme si. Jsem ochoten jakkoliv pomoct novým lidem kteří by se rádi naučili JB a rád vysvětlim co a jak funguje, co dělat a co nedělat.
Zkušenosti s CS:GO: Dohromady na CS:GO mám náhráno kolem 5-6K hodin na všech acc's dohromady, pár účtů mohu doložit pokud budete chtít. Hrával dříve hodně LANky v skillzone s klukama, a občas jsem se příhlásili na CS:GO turnaj ale nikdy z toho nebylo nic velkého.
Případné poznámky: Snad se žádost zalíbila a budu doufat že už to tentokrát vyjde
Díkyy s láskou Toshiro <3
https://steamcommunity.com/id/younglikeking/
Ta čára je dlouhá a kus je ještě velkej
-Toshiro 2k21
Ta čára je dlouhá a kus je ještě velkej
-Toshiro 2k21
-
scarl - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] TO$HIRO / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TO$HIRO / Jailbreak
Čau,
máš tady hned několik věcí, které budeš muset splnit, jestli máš zájem o admin práva:
Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
máš tady hned několik věcí, které budeš muset splnit, jestli máš zájem o admin práva:
- PPčka máš staré 5 let, takže by se hodilo udělat nějákých 5 nových.
- Budeš muset zapracovat na svém chatu, protože takhle by se neměl vyjadřovat někdo, kdo by chtěl být adminem.
- Hrál si tady sice předtím, ale po tak dlouhé době si sem zavítal jenom na 6 dnů.
Za měsíc si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1