• Stránka 1 z 1
Tohle je Admin? Nějaký divní
Hráč: Janko
Steam ID: 623 STEAM_0:1:212628302 0 17:31 26 0 (Screenshot: https://s28.postimg.org/mtjnjnbrh/jb_snow0003.jpg
Důvod: když dostane mikrofon mele pí**viny. a myslím že to uvidíte v Demě.
Čas-datum: 18.5:17:40
Demo: http://leteckaposta.cz/398301398
Steam ID: 623 STEAM_0:1:212628302 0 17:31 26 0 (Screenshot: https://s28.postimg.org/mtjnjnbrh/jb_snow0003.jpg
Důvod: když dostane mikrofon mele pí**viny. a myslím že to uvidíte v Demě.
Čas-datum: 18.5:17:40
Demo: http://leteckaposta.cz/398301398
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Gregorship - Kazatelův učeň
Tohle je Admin? Nějaký divní
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tohle je Admin? Nějaký divní
Tuším, že o admina se vůbec nejedná, ale je to pouze obyč. hráč, takže to dej spíše do PP.
E.Smajlos - Je to admin dal to aj do PP a nič tam nebolo...
E.Smajlos - Je to admin dal to aj do PP a nič tam nebolo...
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Bylo... Admin si hrál s mikrofonem a říkal blbosti což jako admin si nemohl dovolit mlel tam ohledně Fk... atd blbosti proto se ptám jestli tenhle admin je originální jestli vám neprobourali cs.gamesites.cz portál. Jestli je normální Admin proč se chová jako 10lety kluk?
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Gregorship - Kazatelův učeň
ahoj, ano dany hrac je admin. ako admin tam nic neporusil, okrem jedneho pouzitia voicu, co si ked tak doriesia hlsa. to, ze ste ho nechali tak rozpravat a o blbostiach je problem CT, kedze podla dema simon povolil mikrofony.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Zdravím
Jednalo a omna jako vyššie uvedený veduci PETO napísal ja som si vypýtal mik a začal som si rozprávať hráčovi som ešte predtým napísal že "Pusti mik Pokecame bude sranda" Simon Ajay stým suhlasil a zapol mi mik ja som zmenil hlas a hovoril som tak trocha z prepáčením ako debil šlo mi len oto aby tam bolo trošku viac pozitívnej energie na servery čož sa mi aj podarilo jak som dostal mik začali sa všetci smiať a vzali ma ako super admina ktorý ma aj kuska dobra v sebe a vie sa pobaviť ak sa toto nemože čo somspravil že som hovoril iným hlasom ako svojim tvrdým tak sa ti fakt ospravedlnujem ale trošku som nepochopil tuto sťažnoť všetky tvoje nahlásenia v PP sa nebanuju a táto sťažnoť bola tak isto zbytočná a furt nechápem princíp tejto sťažnosti lebo som nikomu hru nepokazil a ničoho som sa nedopustil. Ale ak ti to pomože tak sa ti ospravedlnujem a žiadna sranda na servery už nebude. Lebo toto sa mi stalo už raz že som sa o niečo dobré snažil a bola namna sťažnosť ale ako skusenejší admin si priznám že som to spraviť nemal simon ma nehal rozprávať dalej ludia na servery sa smialy a bola tu proste sranda ale aj tak dík.
Následky ktoré budu kumne dané ponesiem rád. Graphic.
Jednalo a omna jako vyššie uvedený veduci PETO napísal ja som si vypýtal mik a začal som si rozprávať hráčovi som ešte predtým napísal že "Pusti mik Pokecame bude sranda" Simon Ajay stým suhlasil a zapol mi mik ja som zmenil hlas a hovoril som tak trocha z prepáčením ako debil šlo mi len oto aby tam bolo trošku viac pozitívnej energie na servery čož sa mi aj podarilo jak som dostal mik začali sa všetci smiať a vzali ma ako super admina ktorý ma aj kuska dobra v sebe a vie sa pobaviť ak sa toto nemože čo somspravil že som hovoril iným hlasom ako svojim tvrdým tak sa ti fakt ospravedlnujem ale trošku som nepochopil tuto sťažnoť všetky tvoje nahlásenia v PP sa nebanuju a táto sťažnoť bola tak isto zbytočná a furt nechápem princíp tejto sťažnosti lebo som nikomu hru nepokazil a ničoho som sa nedopustil. Ale ak ti to pomože tak sa ti ospravedlnujem a žiadna sranda na servery už nebude. Lebo toto sa mi stalo už raz že som sa o niečo dobré snažil a bola namna sťažnosť ale ako skusenejší admin si priznám že som to spraviť nemal simon ma nehal rozprávať dalej ludia na servery sa smialy a bola tu proste sranda ale aj tak dík.
Následky ktoré budu kumne dané ponesiem rád. Graphic.
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
Simon měl situaci vyřešit vypnutím micu. Pokud by i potom admin pokračoval, mohl by sis stěžovat.
Admin se však přestane chovat jako děcko. Má práva dva dny a už se chová jako dement..
Vyřešeno.
Admin se však přestane chovat jako děcko. Má práva dva dny a už se chová jako dement..
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1