• Stránka 1 z 1
[V] Tomino/AWP UNBAN/NADAVANIE DO RODINY
Tomino/AWP SERVER ONLY LEGO 2
STEAM ID: STEAM_1:0:569495631
ODKAZ NA BAN: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Čo sa stalo: prišiel som na awp si zahrat v klude a troška sa vychillovat po niekolkých kolách sa do mna začal navažat hráč ZmoklýŠkrečok bral som to pohode lebo to robí stále. Potom prišiel moj kamoš Šimon a pytal sa aký som mal den povedal som mu že aj lepší lebo som prehral peniaze na gamble stranke nasladne spominaný hráč mi povedal že či je 20e vela. Potom som mu povedal že som neni on a nebývam u mamky ktorá mi dáva peniaze nasledne povedal že chodí na brigadu na čo som ja zareagoval že či do blazninca a potom to začalo povedal že za moju mamku išiel navštívit a potom som sa začal bránit lebo človek ktorý nadáva do rodiny sa mu patrí dat na hubu. Potom som zrazu dostal ja mute a to ma admin ani nenapomenul nasladne som hru odpojil a Šimonovi som písal či dostal aj on mute a že ano. Nasledne som prisiel na server o 1h a hráči hovorili že dostal mute az ked oni napisali že ma dostat aj on.
Dakujem za skoru odpoved.
Pekný den
STEAM ID: STEAM_1:0:569495631
ODKAZ NA BAN: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Čo sa stalo: prišiel som na awp si zahrat v klude a troška sa vychillovat po niekolkých kolách sa do mna začal navažat hráč ZmoklýŠkrečok bral som to pohode lebo to robí stále. Potom prišiel moj kamoš Šimon a pytal sa aký som mal den povedal som mu že aj lepší lebo som prehral peniaze na gamble stranke nasladne spominaný hráč mi povedal že či je 20e vela. Potom som mu povedal že som neni on a nebývam u mamky ktorá mi dáva peniaze nasledne povedal že chodí na brigadu na čo som ja zareagoval že či do blazninca a potom to začalo povedal že za moju mamku išiel navštívit a potom som sa začal bránit lebo človek ktorý nadáva do rodiny sa mu patrí dat na hubu. Potom som zrazu dostal ja mute a to ma admin ani nenapomenul nasladne som hru odpojil a Šimonovi som písal či dostal aj on mute a že ano. Nasledne som prisiel na server o 1h a hráči hovorili že dostal mute az ked oni napisali že ma dostat aj on.
Dakujem za skoru odpoved.
Pekný den

-
Tomasko69 - CS:GO Admin
[V] Tomino/AWP UNBAN/NADAVANIE DO RODINY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tomino/AWP UNBAN/NADAVANIE DO RODINY
Hi,
no projel jsem tvůj chatlog za dnešek, rozhodně na základě toho chatlogu bych ti, já osobně, nedal ban na 12h ..
Prosím admina sigi o vyjádření k banu a popis jeho postupu před udělením banu..
no projel jsem tvůj chatlog za dnešek, rozhodně na základě toho chatlogu bych ti, já osobně, nedal ban na 12h ..
Prosím admina sigi o vyjádření k banu a popis jeho postupu před udělením banu..
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
Ahoj, rád se ti sem vyjádřím..
Nechci tebe ani toho druhého nějak urazit, ale vzhledem k tvému věku, by jsi se měl trošku krotit, na kontě máte hodně MUTE banu,
Co se týče toho banu ted, jinou možnost jste mi nedali, věčně každý den nadáváte a urážíte hráče, já jakožto "admin"
hlídám prostě server a čiluju, celé ty dny jsem vás poslouchal a žádný ban jsem vám nedal, ale prostě vy si nedáte říct.
Démo: http://leteckaposta.cz/743243189 čas přibližně [53:00 - až na konec]
Celý incident se stal formou VOICE
Klidně až ti dají UNBAN nebo zkrácení, pokud jsem to přehnal, ale fakt se vám nedá poslouchat, když si chceš vklidu zahrát.
Nechci tebe ani toho druhého nějak urazit, ale vzhledem k tvému věku, by jsi se měl trošku krotit, na kontě máte hodně MUTE banu,
Co se týče toho banu ted, jinou možnost jste mi nedali, věčně každý den nadáváte a urážíte hráče, já jakožto "admin"
hlídám prostě server a čiluju, celé ty dny jsem vás poslouchal a žádný ban jsem vám nedal, ale prostě vy si nedáte říct.
Klidně až ti dají UNBAN nebo zkrácení, pokud jsem to přehnal, ale fakt se vám nedá poslouchat, když si chceš vklidu zahrát.

-
SiGiii - Spamerův sluha
SiGiii píše:Ahoj, rád se ti sem vyjádřím..
Nadávky velké [popř. opakované, pokud nepomohl ban na 10 minut] → upozornění → ban - 12 hodin

-
Myslím si že nejsem jediný admin který vás napomíná, skřeček či jak se volá byl napomenut už pár desítek minut dozadu jinýma adminama, možná jsem byl unáhlený, a rovnou jsem ti dal MUTE ban, ale to nemění názor na to že do rodiny nemám rád když někdo naráží.. moje slova
říkám:
říkám:

-
SiGiii - Spamerův sluha
SiGiii píše:Myslím si že nejsem jediný admin který vás napomíná, skřeček či jak se volá byl napomenut už pár desítek minut dozadu jinýma adminama, možná jsem byl unáhlený, a rovnou jsem ti dal MUTE ban, ale to nemění názor na to že do rodiny nemám rád když někdo naráží.. moje slova
říkám:
ked to nemáš rad prečo si mi dal ban? ved on začal

-
Tomasko69 píše:SiGiii píše:Myslím si že nejsem jediný admin který vás napomíná, skřeček či jak se volá byl napomenut už pár desítek minut dozadu jinýma adminama, možná jsem byl unáhlený, a rovnou jsem ti dal MUTE ban, ale to nemění názor na to že do rodiny nemám rád když někdo naráží.. moje slova
říkám:
ked to nemáš rad prečo si mi dal ban? ved on začalDDD
Vím že začal on a ty jsi se přidal a překřikovali jste se tam jak malé děti.
Nejsem svině admin, jen co přesahuje všechny meze nadávek čí hacky <-

-
SiGiii - Spamerův sluha
SiGiii píše:Tomasko69 píše:SiGiii píše:Myslím si že nejsem jediný admin který vás napomíná, skřeček či jak se volá byl napomenut už pár desítek minut dozadu jinýma adminama, možná jsem byl unáhlený, a rovnou jsem ti dal MUTE ban, ale to nemění názor na to že do rodiny nemám rád když někdo naráží.. moje slova
říkám:
ked to nemáš rad prečo si mi dal ban? ved on začalDDD
Vím že začal on a ty jsi se přidal a překřikovali jste se tam jak malé děti.
Nejsem svině admin, jen co přesahuje všechny meze nadávek čí hacky <-
mysli si svoje mute na 12h som si nezaslužil nabuduce daj kick a až potom ban

-
No po zhlédnutí dema jsem si vyvodil následky takové..
To že někdo přehnaně reaguje na vyjadřování se vůči jeho rodině jakýkoliv stylem já respektuji, ne všichni jsme splachovací a dokážeme to ihned hodit za hlavu.. Každopádně mi nedá to, že se admin jakýkoliv způsobem neangažoval ve zmírnění této situace a napálil ti ihned ban, bez upozornění, bez snahy zmírnit situaci ...
Vzhledem k tvému věku i banové minulosti na serveru ti těch 12hodin nechám si odpykat, možná se i sám probudíš a začneš se i za normálních okolností chovat akceptovatelně vůči tvému věku, jen jsme na internetu a nějaká netiketa by se měla dodržovat všude..
Každopádně admin mě kontaktuje na steamu a projdeme si trošku banovací postupy..
Ban oprávněný.
e.Kondom: LOCK. Zbytek si admin a hráč dořeší v SZ.
To že někdo přehnaně reaguje na vyjadřování se vůči jeho rodině jakýkoliv stylem já respektuji, ne všichni jsme splachovací a dokážeme to ihned hodit za hlavu.. Každopádně mi nedá to, že se admin jakýkoliv způsobem neangažoval ve zmírnění této situace a napálil ti ihned ban, bez upozornění, bez snahy zmírnit situaci ...
Vzhledem k tvému věku i banové minulosti na serveru ti těch 12hodin nechám si odpykat, možná se i sám probudíš a začneš se i za normálních okolností chovat akceptovatelně vůči tvému věku, jen jsme na internetu a nějaká netiketa by se měla dodržovat všude..
Každopádně admin mě kontaktuje na steamu a projdeme si trošku banovací postupy..
Ban oprávněný.
e.Kondom: LOCK. Zbytek si admin a hráč dořeší v SZ.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1