• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Tommy/TTT
Název tématu [Server / Nick admina]: Tommy/TTT1
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/trapboytommy/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin je přítomen na serveru, ale neřeší určité situace. 9:55 hráč řekne, že je to LixS (byl inno)=fake info. Pár sekund poté, hráči zabijou LixSe. To samé kolo pár sekund dál, Dabel a Slimetka teamujou. Jeden z nich byl T druhý Inno, nezabíjeli se. Admin nedělal to co měl, afkoval, když byl pryč, měl se odpojit a nezůstávat na serveru, tím pádem by nevzniklo ani toto nahlášení.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: 03.08.2019 16:02:52 csmu_waterpark_night_v1
Pozn. Na serveru byl ještě Swizzy, podle mě tam byl i toto kolo, ale jakmile to viděl, radši se odpojil.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/trapboytommy/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin je přítomen na serveru, ale neřeší určité situace. 9:55 hráč řekne, že je to LixS (byl inno)=fake info. Pár sekund poté, hráči zabijou LixSe. To samé kolo pár sekund dál, Dabel a Slimetka teamujou. Jeden z nich byl T druhý Inno, nezabíjeli se. Admin nedělal to co měl, afkoval, když byl pryč, měl se odpojit a nezůstávat na serveru, tím pádem by nevzniklo ani toto nahlášení.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: 03.08.2019 16:02:52 csmu_waterpark_night_v1
Pozn. Na serveru byl ještě Swizzy, podle mě tam byl i toto kolo, ale jakmile to viděl, radši se odpojil.

-
TheJephi - Mistr Yoda
[Vyriešené] Tommy/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tommy/TTT
Neřešil co má? Však ti dal kick za to, jak jsi tam nadával
Dále je mi vlastně fuk, co píšeš, vyjádřím se k tomu tvému poznatku na konci.. ano, na serveru jsem byl, ale zajímá mě, jak má admin cokoliv řešit, když jste se tam překřikovali? Nemáme oči všude, bohužel. Já odešel poté na druhý TTT server

Dále je mi vlastně fuk, co píšeš, vyjádřím se k tomu tvému poznatku na konci.. ano, na serveru jsem byl, ale zajímá mě, jak má admin cokoliv řešit, když jste se tam překřikovali? Nemáme oči všude, bohužel. Já odešel poté na druhý TTT server

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Můj kick absolutně neřeším
To bylo oprávněné, kdyby nebylo, tak to tu taky snad napíšu ne? Prosím? Nikdo v tu dobu nemluvil, jak řekl to fake info a ten teaming, potřebuješ snad na to něco slyšet? Snad vidíš ne.....

-
TheJephi - Mistr Yoda
Bohužel, dále se ti sem vyjadřovat nebudu, nebudu ztrácet čas. Počkám než se nám sem vyjádří Beton 

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Jelikož jsem umřel, tak jsem si odběhl na záchod vykonat svou potřebu, což trvalo asi 15 sekund Když jsem přišel, tak jste už probírali jen to, jak neřešíme situace. Vysvětlil jsem vám, že jsem byl na záchodě, ale vy jste na mě začnali řvát, že to je nepřijatelné a že se mám odpojit. Jako nevím jestli je to nutné se kvůli 15 sekundám odpojovat a zase napojovat. Beztak bych žádné fake info neslyšel, jelikož jste tam na po sobě řvali jak opice.
Mum kept shedding tears, Somebody tell her I don’t give a fuck her son aint here
-
nutellaaa - Zkušený
Pozrel si si to demo aspoň? O nejakom úmyselnom fakeinfe by sa nedalo hovoriť skôr ten hráč zle posúdil situáciu a myslel si že Lix zabil Kentána čo si ale evidentne ty ani Lix nevedeli a začali ste skákať do Nuteláka ktorý rovnako nevidel celú situáciu takže ju nemal ako riešiť. Skôr by bola chyba keby mu to mute dá len na základe toho že sa sťažujete.
Čo sa týka toho že ten traitor zdržoval tak sa ti admin priamo na serveri ospravedlnil že odišiel na toaletu, nabudúce sa radšej odpojí alebo pôjde do spectu.
Vyriešené.
Čo sa týka toho že ten traitor zdržoval tak sa ti admin priamo na serveri ospravedlnil že odišiel na toaletu, nabudúce sa radšej odpojí alebo pôjde do spectu.
Vyriešené.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1