Re: [TURNAJ] Top JailBreak Player no.5
Zdravím, som veľmi poctený! Chcel by som poďakovať thomovi za to že tak dobre organizuje tieto súťaže, ďalej chcem zagratulovať môjmu kolegovi (Wtf?) že bol taký dobrý ako ja, no a nakoniec chcem poďakovať rodine že mám PC a internet ktorý mi kúpili a mesačné ho platia. A aby som nezabudol svetový mier !! 

Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Matul kvôli tebe začnem 3. svetovú ! 
Bude aj nejaký movie?

Bude aj nejaký movie?
-
Hoover - Spamer
Tak, já jsem 1. kolo točil, ale jenom můj pohled vždy .. 
Ale movie by se hodilo

Ale movie by se hodilo

-
Ovie - Profesionál
Matul píše:Zdravím, som veľmi poctený! Chcel by som poďakovať thomovi za to že tak dobre organizuje tieto súťaže, ďalej chcem zagratulovať môjmu kolegovi (Wtf?) že bol taký dobrý ako ja, no a nakoniec chcem poďakovať rodine že mám PC a internet ktorý mi kúpili a mesačné ho platia. A aby som nezabudol svetový mier !!
Díky a já ti taky gratuluji k tomu Steam Klíči a 1. místu.

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ProsteViktor píše:Matul píše:Zdravím, som veľmi poctený! Chcel by som poďakovať thomovi za to že tak dobre organizuje tieto súťaže, ďalej chcem zagratulovať môjmu kolegovi (Wtf?) že bol taký dobrý ako ja, no a nakoniec chcem poďakovať rodine že mám PC a internet ktorý mi kúpili a mesačné ho platia. A aby som nezabudol svetový mier !!
Díky a já ti taky gratuluji k tomu Steam Klíči a 1. místu.
Ktorú hru si získal?

-
Hoover - Spamer
neviem to pocka ne ?
ved su vanoce
zajtra alebo niekedy s thomom hodim konverzaciu

-
Matul - Zkušený
Matul píše:neviem to pocka ne ?ved su vanoce
zajtra alebo niekedy s thomom hodim konverzaciu
Matul ako píšeš . Sú vianoce a tak by si mi mohol darovať ten key

-
Jarko13 - Pokročilý
ak by som vedel co padne aj ti ho darujem
neviem uz ani co mi to padlo ale nevyzera to dobre volaka strategicka RPG hra .. uz ju mam aktivovanu na svojom steame tak skoda nedarujem uz nic no 

-
Matul - Zkušený
Ahoj.
Dneska jsme prošetřovali s Destroyem ještě jednou pro jistotu body z 1. kola. Při zapisování bodů jsem se spletl a hráči devil999 z JB5 jsem nepřipsal 6 bodů za 1. atrakci, kdy vyhrál. Takže je to opraveno, devil postupuje s 12ti body a rozstřel se na JailBreaku 5 konat nebude.
Omlouvám se tímto především hráčům Quale, Negral, S.o.u.c.r.e.CS, Matiasko a HladiCZak, kteří měli jít na rozstřel, ale díky tomuto zjištění bohužel už není místo pro dalšího postupujícího a také samozřejmě devilovi.
Body jsem se snažil sečíst co nejrychleji po odehrání 1. kola na JB5, protože to dost lidí chtělo vědět již ten den, ale při té rychlosti jsem tam udělal pár chyb.
Dneska jsme prošetřovali s Destroyem ještě jednou pro jistotu body z 1. kola. Při zapisování bodů jsem se spletl a hráči devil999 z JB5 jsem nepřipsal 6 bodů za 1. atrakci, kdy vyhrál. Takže je to opraveno, devil postupuje s 12ti body a rozstřel se na JailBreaku 5 konat nebude.
Omlouvám se tímto především hráčům Quale, Negral, S.o.u.c.r.e.CS, Matiasko a HladiCZak, kteří měli jít na rozstřel, ale díky tomuto zjištění bohužel už není místo pro dalšího postupujícího a také samozřejmě devilovi.
Body jsem se snažil sečíst co nejrychleji po odehrání 1. kola na JB5, protože to dost lidí chtělo vědět již ten den, ale při té rychlosti jsem tam udělal pár chyb.

-
Thom - Zkušený
cau hele ja v ty soutezi vyhrall 2x a ty si mi napsal 3 body
-
CieN - Kolemjdoucí
Nechápem nahral som 14 bodov a mám zaapísané 4 ?... 

-
MaxiiiiK - Amatér
CieN píše:cau hele ja v ty soutezi vyhrall 2x a ty si mi napsal 3 body
Přičítám ti ještě tedy 4 body, spletl jsem si okýnko kam jsem psal body, tudíž máš celkem 7 bodů. Bohužel na postup to nestačí.
MaxiiiiK píše:Nechápem nahral som 14 bodov a mám zaapísané 4 ?...
U tebe jsem nepřipsal jenom jedničku, máš 14 bodů, sorráč, postupuješ.
Omlouvám se všem, snažil jsem se to spočítat co nejrychleji, aby jste to věděli co nejdřív a pak to takto dopadá...
Kdo by měl ještě nějakou reklamaci, tak napište, podívám se na to. Ale myslím že by to mělo býti v pořádku.

-
Thom - Zkušený
Thom píše:CieN píše:cau hele ja v ty soutezi vyhrall 2x a ty si mi napsal 3 body
Přičítám ti ještě tedy 4 body, spletl jsem si okýnko kam jsem psal body, tudíž máš celkem 7 bodů. Bohužel na postup to nestačí.MaxiiiiK píše:Nechápem nahral som 14 bodov a mám zaapísané 4 ?...
U tebe jsem nepřipsal jenom jedničku, máš 14 bodů, sorráč, postupuješ.
Omlouvám se všem, snažil jsem se to spočítat co nejrychleji, aby jste to věděli co nejdřív a pak to takto dopadá...
Kdo by měl ještě nějakou reklamaci, tak napište, podívám se na to. Ale myslím že by to mělo býti v pořádku.
Chybama se člověk učí

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ahojte, hrál som ako náhradník na Jailbreak 5 pod nickom Richie a postúpil som teda prikladám svoju emailovú adresu aby ste mi tam zaslali heslo.
Email: [email protected]
Ďakujem
Email: [email protected]
Ďakujem

- Richie
- Kolemjdoucí