I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]TopBio / JB2 / Free Grab + neplněni povinnosti

Příspěvekod Paulie105 » 26 dub 2019, 12:57 VIP

Přišel jsem na server 1 hráč neměl mik tak jsem šel k T pak mě pan TopBio vzal do grabu po čas HVD "Nic neřikal" minule kolo "než bylo HVD" si admin skakal na atrakci a bylo mu uplně jedno že boxovaci mod se bere jako "Mod" a skače si dál... no pak si dal teda VD z PP na které jsem zapomněl kvuli toho jak mě vzal do grabu a nechal udělat T vzbouru... poté nasledoval přehoz... což fakt ale fakt sakra na místě nebylo... pan admin si mě 2x přijde Free Grabnout ale až mu řeknu do voice co třeba kdyby jsi tak mluvil kámo.. začal mlet blbosti ohledně toho VD z PP ano VDčko bych mu dal ale furt se mi protačelo v hlavě co chlapec chtěl docilit.. třeba se ozvat do chatu a napsat "Měl jsem VD z PP a pak bylo HVD" by taky neuškodilo..

pak i vzal CT které mělo mik vzal si ho do grabu čim zase napomohl ke zbouře CT mluvilo bylo mu dobře rozumět.. admin mu dal přehoz... chápu hráče a jeho rozčilení protože tenhle Admin je nenormální... už je tu na něj XYZ stížnosti a furt toho admina má a jede si tak jak chce...

http://leteckaposta.cz/917969143

Děkují za potrestání Admina :)
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

[Vyr.]TopBio / JB2 / Free Grab + neplněni povinnosti

od Rumcajz » 26 dub 2019, 12:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TopBio / JB2 / Free Grab + neplněni povinnosti

Příspěvekod Paulie105 » 26 dub 2019, 13:17 VIP

2019-04-26 13:54:39 aha dobry aim. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_community
2019-04-26 13:51:34 dej mi VD. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_community
2019-04-26 13:50:37 sklidni se. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_community
2019-04-26 13:45:07 ban ceka. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_community
2019-04-26 13:44:51 letecky den. Gamesites.cz ^JailBreak #2 jb_community

Tohle byl adminuv chat během hráni.. ano je tam 1 "napsáno dej mi VD." ale mohl se víckrát ozvat a ve stylu "Měl jsem VD z PP ale bylo HVD"

Ano já uznávám svojí chybu že jsem zapomněl dát VD.. Ale prostě chováni admina je nehorazne přijde si 2x Free Grabnout Pardon 3x Free Grabnout CT aby T mohli do zbrojky apod..

Ale prostě Admin si přijde na fera vezme si do grabu obě CT 1 CT střilelo na T co šlo do zbrojky na druhé straně omylem hitl Admina.. v tom když CT ho omylem hitlo.. tak ho přehodil neřekl ani pul slova.. to same u mě ani půl slova při mě.. až po té co jsem mu na Fera řekl.. "Co třeba si tak zapnout mik ty Frajere" tak si zapl mik.. ale do té doby zneužival práva a nechal T aby si šli do zbrojky..
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“

Ex-Akademik+ 20.5.2019

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod TopBio » 26 dub 2019, 13:48 VIP

Zdravim

Ano vzal jsem tě do grabu a chtel jsem vědět proč si nezabil hrače který byl u tebe a měl v ruce M4 ... až po určité době co tam stál jsi ho zabil , az pak jsem si dal VD a tvoje vyjadřovaní na serveru taky neni zrovna ukazozkové ve stylu ,,Ja ho můžem vosrat s nějakym adminem.. ,,

To že jsem nemluvil a ty jsi mě upozornil to beru chyba byla na mě straně špatně zapojeny kabel na sluchatka.
To že jsi měl simona poslední kolo před HVD tak ty jako simon si máš hlidat jestli jsi dam VD a další kolo nahlasit... Ani jedno z toho jsi neudělal proto jsem tě grabl.

Jak popisuješ ,, CT mluvilo bylo mu dobře rozumět.. ,, Ano to nepopíram ale když se ho ptám proč mi dava jen tak Fa a on začne povidat nějaké blbosti. tak to se na mě nezlob ale tím není něco v pořádku na straně toho CT. + podotykam že hrač napsal do chatu ,, koko.t ,, což je zakazane vulgarní slovo.

poté jsi se začal hadat tak jsi dostal prehoz.

S pozdravem Citron

ps: ,,Neni nic horšího než z horlivého akademika udělat admina by Awe,,
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Paulie105 » 26 dub 2019, 14:05 VIP

TopBio píše:Zdravim

Ano vzal jsem tě do grabu a chtel jsem vědět proč si nezabil hrače který byl u tebe a měl v ruce M4 ... až po určité době co tam stál jsi ho zabil , az pak jsem si dal VD a tvoje vyjadřovaní na serveru taky neni zrovna ukazozkové ve stylu ,,Ja ho můžem vosrat s nějakym adminem.. ,,

To že jsem nemluvil a ty jsi mě upozornil to beru chyba byla na mě straně špatně zapojeny kabel na sluchatka.
To že jsi měl simona poslední kolo před HVD tak ty jako simon si máš hlidat jestli jsi dam VD a další kolo nahlasit... Ani jedno z toho jsi neudělal proto jsem tě grabl.

Jak popisuješ ,, CT mluvilo bylo mu dobře rozumět.. ,, Ano to nepopíram ale když se ho ptám proč mi dava jen tak Fa a on začne povidat nějaké blbosti. tak to se na mě nezlob ale tím není něco v pořádku na straně toho CT. + podotykam že hrač napsal do chatu ,, koko.t ,, což je zakazane vulgarní slovo.

poté jsi se začal hadat tak jsi dostal prehoz.

S pozdravem Citron

ps: ,,Neni nic horšího než z horlivého akademika udělat admina by Awe,,

Tady si dovolím se zasmát.... :D ha ha...

za 1. To CT tam bylo první kolo...
2. T jsem si všiml až jsem se na něj podival... je pravda že jsem nevěděl kde je.. měl dostat kill ale snažil se plnit povinnost modu což ty NE... hral sis dál... až vytasil zbran tak jsem ho zabil...
3. Ano tvého admina můžu s prominutím osrat jak jsem to řekl na serveru... dle mých poslední informaci je boxovaci mod jako herní mod.. čili ses měl slaynout za to že sis hral... což je první věc... další věc.. přijdeš si jak šef a začneš tam grabovat... já jsem Byl simon ale jak jsi měl PP tak jsem byl obyčejne CT... což dalši kolo bylo HVD.. ale dumal jsem i nad tím co jsis tím chtěl dokazat že sis nás ta oba grabnul a nechal tak T aby si šli do zbrojky a pak nás zabili... u hráče noaim.. nic neudělal až na to že tě omylem hitl... ničeho se neprovinili.. dostal Free přehoz..

když se ho ptám proč mi dava jen tak Fa a on začne povidat nějaké blbosti.

promin FRAJERE ale vůbec jsi nemluvil...

"poté jsi se začal hadat tak jsi dostal prehoz." začal jsem se hadat protože si za prvé nijak neupozornil na to že máš mít VD.. je tu nějaky system "Upozorněni,Kick/přehoz, BAN.."

Na serveru se chovám ukázkově ale prostě když jsem ti řekl že je zapnuty box že bys sis asi hrat neměl..... jak prepač.. ale prostě graboval jsi free.. dodal jsem video dukaz což je silnější než tvé slova... jestli máš proti důkaz že jsi nepochybil.. a že chyba byla na mojí straně sem s ním :)

Ex-Akademik+ 20.5.2019

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod Paulie105 » 26 dub 2019, 14:12 VIP

podotykam že hrač napsal do chatu ,, koko.t ,, což je zakazane vulgarní slovo.

úplně ti věřím že přehoz dostal za tohle... prostě v 1ms to odeslal a dostal aj přehoz.. TLESKAM!

Promin to ses vratil z budoucnosti... nebo si měl na něm celou dobu otevřene menu na přehoz? promin ale aj s Bindama to trvá dale.. ten přehoz nebyl za to slovo ale za to že ti řekl "Free Grab" přiznej si to... vše je proti tebe... a pokud tu nevidiš tak si otevři oči.. TopBio sakra probuď se ... byl z tebe dobrý admin a fajn typek se kterým jsem rád pokecal.. ale ted se měníš na Takové admina kterého nemá nikdo rád...

Ex-Akademik+ 20.5.2019

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod Izmael » 26 dub 2019, 14:25 VIP

Každý z vás řekl své stanovisko, víc nikoho nezajímá.
Hráč dodal důkaz, takže počkáme na vyjádření někoho z JB hlsa, víc už tu nediskutujte.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Paulie105 » 30 dub 2019, 19:10 VIP

chtěl bych se zeptat jak to pokračuje dál se stížností či se na ní pracuje alebo se na ní kašle..

Děkují za odpověď

Ex-Akademik+ 20.5.2019

Obrázek
Paulie105
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knedlajs » 30 dub 2019, 19:56 VIP

Nekašle sa. Dnes sa na to pozriem.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod asdfJB » 01 kvě 2019, 07:08 VIP

Admin bude potrestaný za nedodržanie stanovených postupov a neznalosť pravidlá módu.

Sťažnosť oprávnená.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyr.]TopBio / JB2 / Free Grab + neplněni povinnosti

Příspěvekod Knedlajs » 01 kvě 2019, 10:12 VIP

No ani náhodou to nebude také jednoduché.
Do úvahy treba zobrať všetko, čo sa na serveri udialo.

V prvej situácii si Admin nemal čo skákať na trampolíne, mal plniť mód.
Hneď na to tam prišlo Téčko, ktoré si mal z fleku zabiť už len preto, že ti predtým utieklo a takisto, ako aj TopBio, neplnil tvoje príkazy.
Zatiaľ je to 1:1 na chyby.

Druhá situácia - grabovanie pred zbrojkou. Admin vás tam oboch grabol a nič nehovoril, bolo ťažké zistiť, čo vlastne po vás chcel. Za to sa tu ospravedlnil. Nabudúce si skontroluje, či má mikrofón poriadne zapojený v PC. To ale nič nemení na tvojom arogantnom vystupovaní na serveri. Takto sa s Adminom nemáš rozprávať. Už len za to by som ťa v momente odstránil od CT.
Vyrovnaný boj, 2:2.

Tretia situácia - Všetky CT sú povinné sledovať hru poriadne a zabezpečiť hráčovi VD, pokiaľ si ho pred HVD vybral z PP menu. Nie čakať, kým vás na to upozorní. Vy si to máte sledovať.
CG. Na chyby si vyhral 3:2.

Ďakujeme za dodanie dôkazov o Adminovom zlom jednaní na serveri. Ako píše kolega, trest ho neminie. O jeho výške a druhu sa budem radiť s Maxipsom.

Takisto ďakujeme za dodanie dôkazov o tom, aký na serveri si a čo tam stváraš. Veľmi mi to pomohlo.
Jó a... "Ja ho můžem vosrat s nějakym adminem..."
Tak ja teda tiež, no... O práva si už žiadať ani nemusíš. Ušetríš čas mne aj sebe.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Nematosmysl » 01 kvě 2019, 10:22

Nebudu strkat nos tam, kam nemám.
Nematosmysl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 03 kvě 2019, 09:23

Admin v kontextu teto, ale i dalsich opravnenych stiznosti zruseny.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy