• Stránka 1 z 1
[Přijat] [JailBreak 3 Akademik]
Nick ve hře: .:[S]weaXir:.
Nick na fóru: Sweaxir
Odkaz na profil: sweaxir-u48031.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:121018109
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=139602
Proč chci akademika: Chcel by som akademika z toho dovodu aby som sa mohol neskor stat adminom na servery JailBreak 3. Nebavi ma v kuse volat adminov na server atd. chcel by som to proste riesit sam a hned. Pretoze na servery travim vela casu a mam dost skusenosti tak si myslim ze sa na akademika hodim. Svoje spravanie som od poslednej ziadosti odost zlepsil.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal som zopar banov a kickov. Vacsinou to bolo z nedorozumenia a potobne. Ziaden permanentny ban som nedostal nikdy.
Vacsinu som vypísal v ziadosti predtym a prislo mi nevhodne to cele kopirovat takze som to tak zhrnul. Ak mate zaujem mozete si pozriet tu ziadost predtym. Posledny tyzden som na servery nehral pretoze som bol v Spanielsku ale aktivitu coskoro dobehnem. Vdaka vopred za kladne vyjadrenie.
Nick na fóru: Sweaxir
Odkaz na profil: sweaxir-u48031.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:121018109
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=139602
Proč chci akademika: Chcel by som akademika z toho dovodu aby som sa mohol neskor stat adminom na servery JailBreak 3. Nebavi ma v kuse volat adminov na server atd. chcel by som to proste riesit sam a hned. Pretoze na servery travim vela casu a mam dost skusenosti tak si myslim ze sa na akademika hodim. Svoje spravanie som od poslednej ziadosti odost zlepsil.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal som zopar banov a kickov. Vacsinou to bolo z nedorozumenia a potobne. Ziaden permanentny ban som nedostal nikdy.
Vacsinu som vypísal v ziadosti predtym a prislo mi nevhodne to cele kopirovat takze som to tak zhrnul. Ak mate zaujem mozete si pozriet tu ziadost predtym. Posledny tyzden som na servery nehral pretoze som bol v Spanielsku ale aktivitu coskoro dobehnem. Vdaka vopred za kladne vyjadrenie.
Pokial chces s niecim pomoct napis
.

-
Sweaxir - Amatér
[Přijat] [JailBreak 3 Akademik]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [JailBreak 3 Akademik]
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1