Užitečné tutoriály od support týmu na jednom místě

[Začiatky trénovania]

Příspěvekod Stratenyy » 31 srp 2015, 13:09 VIP

Herní vybavení
Jako první tu je něco k hernímu vybavení. Můj osobní názor je, že nemůžete být lepší hráči bez pořádného herního vybavení. A pokud si myslíte opak, tak si zkuste být lepší s 30fps. Není to jen o GPU, CPU atp... Ale i o monitoru, kde je důležitá odezva a barvy. Poté tu jsou i sluchátka, kde je důležitá kvalita zvuku a u myšky kvalita sensoru ( doporučuju optický sensor Avago3090 )

Herní nastavení
Herní nastavení byste si měli vybrat podle toho co vám vyhovuje, většina pro hráčů používat poměr star 4:3 a rozlišení 1024x768. K tomu také následuje vhodný crosshair, ten si taky musíte vybrat podle sebe co vám vyhovuje....

Znalost kompetitivních map
Aby jste byly lepší než ostatní je důležitá znalost aktuálních map, které se právě hrají( Ty vypíšu dolů ). Tou znalostí myslím umět házet smoky a flashe, které vám dost pomáhají při hraní. A taky samozřejmě znát pozice na dané mapě + názvy pozic, abyste mohli dávat info spoluhráčům. Také je hodně důležíté naučit se hrát na 128tickových serverech, jsou mnohem přesnější a tak moc nelagujou. Tyto servery poskytujou portály jako: CEVO.net, faceit.com, esea.com Je to to samé jako matchmaking, akorát s lepšíma serverama.

Týmová hra
A jak jsem už načal v předchozím podnadpise, je důležitá i týmová hra, bez které nemůžete nikdy vyhrát. Je také hodně důležité hodně komunikovat se spoluhráči a co nejmín se hádat a zbytečně se vztekat. Protože zbytečné vztekání vás akorát rozruší a pak vypadá ten váš aim potom. Proto se snažte hrát co nejvíc uvolnění a v klidu. A hlavně se snažte mít stálý přehled o hře, což znamená sledovat radar a dávat pozor co říkají vaši spoluhráči za info.

Aim trénink
A konečně jsme u jedné z nejduležitějších podnadpisů a tím je trénink aimu.
Trénink je klíč k vítězsví, proto doporučuju co nejčastěji trénovat a pořádně se rozehrát před kompetitivním hráním. Já to dělám tak, že si dám 20 minut na mapě aim_botz, kde se trošku rozstřílím, potrénuju a potom jdu ještě na jednu mapu deathmatche. Samozřejmě se vždy snažte trefit hlavu nepřitele.

Reflex trénink
Trénovat reflexy se také dost vyplatí, hlavně pro awp hráče, já reflexy moc netrénuju, ikdyž dělám celkem chybu.

Recoil trénink
Je také dost důležité naučit se recoil zbraní, s kterýmy hrajete, můžete si taky vybrat mezi sprayerem a aimerem.
Sprayer, se nesnaží moc střálet po dávkách, ale prostě zmáčknout levé tlačítko myši a zabít enemy.
Proto je velmi důležité nauč si spray pattern zbraní, s kterýmy určitý hráč hraje. Já se snažím spíš aimit, Samozřejmě, někdy to prostě pustím ten spray.


Downloady: Mapa aim_botz -> http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... t=aim_botz
Mapa recoil_master -> http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... t=aim_botz

Příkazy pro mapu aim_botz: sv_cheats 1, sv_infinite_ammo 1( Nekonečno nábojů ), sv_showimpacts 1( Vidíte vlastní střeli )
Příkazy pro mapu recoil_master: sv_cheats 1, sv_infinite_ammo 1( Nekonečno nábojů ), sv_showimpacts 1( Vidíte vlastní střeli )

Seznam aktuálních map: de_dust2, de_inferno, de_mirage, de_train, de_cache, de_cobblestone, de_overpass, de_season

Snad vám moje rady pomohly a gl ;)
Napísal : fittOFFICIAL
S pozdravom
Stratenyy
Uživatelský avatar
Stratenyy
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 640
Registrován: 20 úno 2015, 13:06

[Začiatky trénovania]

od Rumcajz » 31 srp 2015, 13:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Tutoriály

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků