• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Problém s ovladačem
Dobrý den mám problém.
Mám Steam a hraju CS, když třeba hraju furien tak hraju na 200fps. No ale stáhl jsem ovladač grafiky a všechno se pokazilo ted když zapnu CS tak mám 12fps ale než jsem ho stáhl a nainstaloval tak jsem v menu hry měl 300fps.
když jsem ho odinstaloval a aktualizoval jsem zpátky ovladač který jsem měl tak pořád stejná chyba, 12fps. Prosil bych o nějakou pomoc s tím
Mám Steam a hraju CS, když třeba hraju furien tak hraju na 200fps. No ale stáhl jsem ovladač grafiky a všechno se pokazilo ted když zapnu CS tak mám 12fps ale než jsem ho stáhl a nainstaloval tak jsem v menu hry měl 300fps.

-
eNs - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Problém s ovladačem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s ovladačem
Ahoj,
Napiš mi jaký typ máš grafické karty, potom to můžeme pořešit.
Napiš mi jaký typ máš grafické karty, potom to můžeme pořešit.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Když něco přesouvám, tak NENECHÁVÁM DUPLICITNÍ TÉMA...
E.jajo: udělal jsem to, aby si toho všiml. P.s. existuje PM.
E.jajo: udělal jsem to, aby si toho všiml. P.s. existuje PM.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Možná vím, zkus se vrátit ke starým ovladačům, Ovládací panely-Správce zařízení- Grafický adaptér (netuším co tam budeš mít přesně) a když na tu grafiku co tam máš najedeš dvojklikem, dáš ovladač a vrátit změny ovladače... Vrátí ti to ovladač který jsi tam měl předtím, tj. ten lepší. Bude to chtít restart počítače a pak by to mělo jít. Pokovaď ne tak zkus body obnovení systému pokud jsi je instaloval někdy nedávno,pokud máš nastaveno aby si systém při důležitějších instalacích dělal záchytný body tak si ten "bod" můžeš jednoduše nahrát
Doufám že bude fungovat 

- AlzaIsPregnant
- Amatér
Nebudu psát nesmyslné příspěvky!
-
vasekhynek - Amatér
Ak máte náhodou dve grafiky (integrovanú a externú) tak pri odinštalácií alebo zmenení ovládača sa môže stať, že sa začne používať integrovaná čo býva v procesoru, ktorá je slabá. Mne sa to stalo tiež a musel som nájsť vhodný ovládač pre tú výkonnejšiu grafickú kartu a v jej paneli nastaviť aby sa používala pri hre. Proste prepnúť tu grafiku. To Vám pomôže PC support.
Téma je ale neaktívne - lock
Téma je ale neaktívne - lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1