Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

Příspěvekod Sl4vElit3 » 26 říj 2024, 11:33

1. Permanentny neodvodnený ban na Jailbreak 1 udelený cez web
Herný nick: Bitmejkr Sl4vElit3
Herni ID STEAM_0:0:420206792
Zabanovaný od Vesmir
Zabanován dne 25.10.2024 - 00:11:03

2. Výpis z konzole alebo z hry pomocou /ban neni pre mna dostupný kedže sa na server nemožem vobec pripojit

Zdravím bohužial som dostal dna 25.10.2024 circa. o pol noci permaban na Jailbreak 1 bez žiadneho odvovednenia alebo vysvetlenia, je to ban udelený cez web v tom čase ani v tých najbližších hodinách okolo času banu som ani v hre nebol, v poslednej dobe som nahral na jailbreaku vela hodín ale v tých hodinách ked som dostal ban v hre ani nebol. Preto by som rad vedel prečo som dostal ban a rád by som požiadal o unban kedže som v poslednej dobe aktivný hráč a žiadne cheaty alebo scripty som v hre nikdy nepoužival.

Na forku na mna žiadnu stiažnost nevidim, ani žiadne dokazy nevidim že prečo som vlastne permaban dostal a žiadne scripty (Ako bolo udelené za duvod Banu) som v hre nikdy nepoužival, jediné čo mam su bindy na begrib a skok na scrolle na mojej myške.

Ano mam VIP na jailbreak 1 od roku 2019 na herný nick Sl4vElit3 a nedávno som dokupil aj EVIP 24.9.2024, Jailbreak a vaše servery hrávam cca. od roku 2013 a vždycky som bol fanušik a v poslednej dobe veľmi aktívny hráč na Jailbreak 1
Sl4vElit3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

od Rumcajz » 26 říj 2024, 11:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

Příspěvekod Sl4vElit3 » 26 říj 2024, 11:43

Ach sorry ja som to napíšal na Porušení pravidel a nie na Unban žádost, nejde to vymazat už

e. CoderPro - Přesunuto do správné sekce z PP.
Sl4vElit3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

Příspěvekod VesmirCZ » 27 říj 2024, 20:03

Ahoj, omlouvám se že to řeším až teď. Byl jsem přes víkend pryč.

Ban jsem ti udělil na základě dema, které k nám přišlo do CHH.
viz.

Demo bude znovu prověřeno. Poprosím o trpělivost, než ti sem někdo z kolegů napíše verdikt. Díky.
Srdcem pravý KNIFER since 2008
VesmirCZ
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: [V řešení] Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

Příspěvekod Sl4vElit3 » 28 říj 2024, 14:00

Zdravím

Pozrel som si to demo a neverim tomu že si fakt myslite že toto je nejaky script alebo hack nejakého druhu. Uz som spomenul že mam begrip nabindovany na myške a Toto hore pri celách čo tam robim počas PP v čase 3:25 na demu, dokáže asi fakt skoro každý... neni to nič viacej než použivanie toho bindu na begrip a potom strafovania zo strany na stranu, niečo ako pri BHOPe pomocou myši a mačkania klavies A,D,A,D popri menení smeru. Si myslím že toto dokaže fakt skoro každý, ved aj Admin TanyaThe robil niečo podobné v čase 1:49 akorat že ked dokážete ten scroll ešte rychlejsie scrollovat, (neviem či to na 100% ide na každej myške) ale vznikne niečo takéto čo som ja pri celách predvádzal v časoch 3:25 na demu

Ak mi neveríte kludne to ukažem alebo si to možete aj vyskušat... neni to nič iné než nabindovania "DUCK" na scroll a normalneho strafovania. Taketo bindovanie je tu odjakživa, hlavne použivane na movement serveroch, ked je to v hre zabudovane tak to neni predca žiaden cheat že? a nechápem prečo by som malo zato teraz dostat permaban, som aktivny hrač tuto metódu použivam celkom často som si istý že už aj predtym než vám Admin nahlasil toto demo že ma to ostatný hrači videli robit a taktiež ostatný admini ktorý su na Jailbreaku aktivný, nikdy nikto ma na taketo niečo neupozornil dokonca ani na gamesites serveroch, takže som teraz dost zmetený že len tak za niečo takéto padne permaban.

Cheaty alebo nejaké zakazané položky ktore ovplivnuju hru som v hre nikdy nepoužival a dalšia vec aj keby som cheatoval tak si ich asi logicky nezapnem ked je admin TanyaThe v hre nie? V poslednej dobe kedže som aktivný hráč a nahral som vela tak viem kto pravidelne adminuje na Serveru.

Dakujem za váš čas.
Sl4vElit3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod VesmirCZ » 04 lis 2024, 17:38

Srdcem pravý KNIFER since 2008
VesmirCZ
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod D3nis » 05 lis 2024, 15:58 VIP

Na deme cheaty, ban obnovený
Tvoje možnosti chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html chces-unban-ihned-t61717.html
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Re: [V] Neopravnený Permaban do hry cez web (Vesmir)

Příspěvekod Sl4vElit3 » 07 lis 2024, 21:22

Zdravím

Chapem že to vyzerá dost ako script, je nejaka cesta jak by som mal mohol dokázať že som fakt nevynný?

Ja neviem, Kludne vám to natočim na video ak chcete aj subory, aj kameru na ruky vybavím, aj gameplay na obrazovke natočím je mi to jedno, kludne vám ukažem ako to robím, nemá to zmysel keby si ten unban vyriešim a potom zase dostanem ban aj ked necheatujem, chcem vám to ukázat aby sa to v buducnosti už nemuselo diať.

Dakujem
Sl4vElit3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost