Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
TOPIK/Left4dead2
Dobre, mam nápad. Kto by súhlasil, kebyže GS malo server na hru L4D2 a dala by sa hrať aj cez nonsteam.
Boli by 2 druhy módov: [url]1/ Max. hráčov 20.[/url] 10vs10
Princíp misie: a/človek - 10 hráčov ma za úlohu sa dostať na určité miesto. Ich prekážkami budú obyčajný zombici + špeciálny zombici za ktorých hrajú druhy hráči.
b/zombie - 10 hráčov ma za úkol zastaviť 10 ľudí ktorý majú za úkol sa niekam dostať. Majú určité schopnosti ktoré si možno vyberať. Ich výpomoc sú jednoduchý zombici v malom alebo veľkom množstve.
2/Max. hráčov 20. 20vsPC expert
Princíp misie: 20 ľudí sa ma dostať na určíte miesto, tak aby prežili. V tejto časti sú taký zombici, že sa vás vlastne nemôžu dotknúť, aby ste vôbec prežili.
Základ všetkého, aby ste prežili, je spolupracovať spoločne!!!!
Tak vás prosím dajte návrhy, či by sa vám taký server páčil.
Boli by 2 druhy módov: [url]1/ Max. hráčov 20.[/url] 10vs10
Princíp misie: a/človek - 10 hráčov ma za úlohu sa dostať na určité miesto. Ich prekážkami budú obyčajný zombici + špeciálny zombici za ktorých hrajú druhy hráči.
b/zombie - 10 hráčov ma za úkol zastaviť 10 ľudí ktorý majú za úkol sa niekam dostať. Majú určité schopnosti ktoré si možno vyberať. Ich výpomoc sú jednoduchý zombici v malom alebo veľkom množstve.
2/Max. hráčov 20. 20vsPC expert
Princíp misie: 20 ľudí sa ma dostať na určíte miesto, tak aby prežili. V tejto časti sú taký zombici, že sa vás vlastne nemôžu dotknúť, aby ste vôbec prežili.
Základ všetkého, aby ste prežili, je spolupracovať spoločne!!!!
Tak vás prosím dajte návrhy, či by sa vám taký server páčil.
-
gonda - Amatér
TOPIK/Left4dead2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1