• Stránka 1 z 1
[Zamítnutno] Tortoise^xD / TTT akademie
Zdravím, rád bych si požádal o TTT akademika.
Nick ve hře: Nozarashi, Tanya The Evil, Tortoise^xD (dle toho, kde hraju a kde mam VIP/EVIP)
Nick na fóru: CoderPro
Odkaz na profil: coderpro-u61314.html
Věk: 20
Steam ID: STEAM_0:1:105191151
Sekce, kde chcete akademika: Trouble in Town
Odkaz na váš HLstats: hlstats
Proč chci akademika: Stale se tam kazi hra, spamuje, chudak NEWT to nestiha sam, tak mu chci pomoct touhle cestou. Mel jsem dokoncenou akademii na GunGamu, pak jsem byl uspesne rok adminem. Nechal jsem se odebrat ze sve vlastni vule nějak v dubnu. Akademii si chci udelat, protoze je to zábavnější
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Uff, tady toho je za posledních 7let dost, myslim, ze postaci, ze jsem nedostal zadny ban poslední 4roky.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?:Byl, dokoncil jsem na GunGame.
Predem diky za nejakou odpoved.
Nick ve hře: Nozarashi, Tanya The Evil, Tortoise^xD (dle toho, kde hraju a kde mam VIP/EVIP)
Nick na fóru: CoderPro
Odkaz na profil: coderpro-u61314.html
Věk: 20
Steam ID: STEAM_0:1:105191151
Sekce, kde chcete akademika: Trouble in Town
Odkaz na váš HLstats: hlstats
Proč chci akademika: Stale se tam kazi hra, spamuje, chudak NEWT to nestiha sam, tak mu chci pomoct touhle cestou. Mel jsem dokoncenou akademii na GunGamu, pak jsem byl uspesne rok adminem. Nechal jsem se odebrat ze sve vlastni vule nějak v dubnu. Akademii si chci udelat, protoze je to zábavnější

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Uff, tady toho je za posledních 7let dost, myslim, ze postaci, ze jsem nedostal zadny ban poslední 4roky.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?:Byl, dokoncil jsem na GunGame.
Predem diky za nejakou odpoved.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
[Zamítnutno] Tortoise^xD / TTT akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1