• Stránka 1 z 1
Touchen/Landon JB4
Zdravíčko, moje meno na serverz je *TheLukee*.
Administrátor Landon/Touchen ma movol z CT za to, že som vliezol na mape spy v spy 7b do Traitora a CT mi to spustilo.
Behal som tam a hovoril, vypnite to a CT nic ... Tak som mu tam zacal hovoriť, či je zakomplexovany alebo či mi to nevie vysvetliť. Dal mi KICK, potom zase pretože mi to nevedel vysvetliť a ako posledne mi dal mute a keď som sa rekonektol tak BAN.
Viem, že ban som dostal opravnene, ale jeho správanie na servery tolerovať nebudem. Tak Vás žiadam o prehrabanie logu a chatu + čo max viete, pretože ja nikdy na CS:GO demá netočím a nikdy by ma nenapadlo, že taký skvelý portál ma v AT niakeho chuligána čo sa správa ako šikanované decko. Ďakujem za odpovede a vyjadrenia.
Administrátor Landon/Touchen ma movol z CT za to, že som vliezol na mape spy v spy 7b do Traitora a CT mi to spustilo.
Behal som tam a hovoril, vypnite to a CT nic ... Tak som mu tam zacal hovoriť, či je zakomplexovany alebo či mi to nevie vysvetliť. Dal mi KICK, potom zase pretože mi to nevedel vysvetliť a ako posledne mi dal mute a keď som sa rekonektol tak BAN.
Viem, že ban som dostal opravnene, ale jeho správanie na servery tolerovať nebudem. Tak Vás žiadam o prehrabanie logu a chatu + čo max viete, pretože ja nikdy na CS:GO demá netočím a nikdy by ma nenapadlo, že taký skvelý portál ma v AT niakeho chuligána čo sa správa ako šikanované decko. Ďakujem za odpovede a vyjadrenia.
- TheLukee
- Kolemjdoucí
Touchen/Landon JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Touchen/Landon JB4
CrYpT píše:Zdravíčko, moje meno na serverz je *TheLukee*.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Po move z CT davalo CT prikazy a dostal kill... Písal, že príkaz ruší zákaz a že dostal FK. Ale CT povedalo, že maju zakazané stáť, skákať a boxovat. Pojdete na hlavnu JB čiaru kde bustite klavesnicu a myš a on išiel v čupe... Je to normálne na admina ?
- TheLukee
- Kolemjdoucí
Re: Touchen/Landon JB4
Ty máš chránit simona a nemáš vůbec co dělat u nějakých atrakcí natož v nich a když už se něco takového stane, tak nemáš vůbec spamovat voice, ale snažíš se to vyřešit přes chat, abys nenarušoval hru. Nechápu pointu stížnosti, když sám víš, že jsi něco udělal špatně...
Adminův postup naprosto správný a stížnost bez důkazů, zamítám.
Adminův postup naprosto správný a stížnost bez důkazů, zamítám.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1