Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] ToVy / JailBreak

Příspěvekod ToVy1337 » 04 srp 2017, 12:05

Nick na servery: Tomáš V. <ToVy>

Vek: 14

Odkaz na môj hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3309

Bany ktoré som dostal: 1 ban za MFK o ktorom som sa dozvedel po roku až dnes a k demu som sa nedostal.

Niečo o mne: Volám sa Tomáš mám 14 rokov a hrávam pod nickom ToVy. Následujúci školský rok idem do deviateho ročníka.
Narodený som bol dňa 29.8.2002. Strednú školu plánujem polygrafickú v Košiciach alebo elektrotechnickú v Prešove. Medzi moje záľuby patrí posilovanie, beh, turistika, box a vo voľnom čase sa venujem Counter-Striku v ktorom prevažne hrávam jailbreak na vaších serveroch.

Prečo práve ja: Keďže na jailbreaku trávim pomerne veľa času a mám znalosť pravidiel, rád by som pomahal ľuďom ktorí ju nemajú a chránil ich od ľudí, ktorí pravidla naopak úmyselne porušujú. Keďže jailbreak hrávam pomerne často, tak by som vám vedel poskytnuť vysokú aktivitu, ako aj doteraz, no teraz už s cieľom prispievať na chod servera.

Skúsenosti s hrou CS:GO: CS:GO hrávam 2 roky, tak isto ako aj jailbreak. Na csku mám nahratých 2,200 hodín a z toho veľa hodín na samotnom jailbreaku. Najvyšší dosiahnuty rank mám Supreme a momentálne som LEM. Vlastnil som viacero steam účtov a tak si dovolím povedať, že na jailbreaku mám odohraných 600+ hodín.

Prípadne poznámky: Aj ten jeden ban ktorý mi bol udelený, tak som si istý, že som sa za daný MFK ospravedlnil a poučil sa zo svojich chýb, tak ako stále. Predsa len bolo to pred rokom a za ten rok som nadobudol veľa znalostí, ktoré mi umožňujú upozorňovať ľudí na servery, ak nejakú chybu urobia.
"Doing nothing has consequences too"
ToVy1337
Amatér
Amatér

[Z] ToVy / JailBreak

od Rumcajz » 04 srp 2017, 12:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ToVy / JailBreak

Příspěvekod Garlin » 04 srp 2017, 12:20

Ma v popisku cool sovu a naruta v avataru... Toho musime vziat
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod byLife » 04 srp 2017, 14:27 VIP

Podle nicku jsem s tebou už hodně hrával, ale nijak si te nemůžu s ničím spojit, kdybych ti řekl projdi si akademii a pak pozadej, udělal by jsi to ? Pokud ano, zamítnu zadost a pockam. Pokud ne, proč ne?
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod ToVy1337 » 04 srp 2017, 14:37

V akademií som už raz bol a asi by som to neprijal. Akadémia je celá o tom čo robím aj bez akademika už dlho. Upozorňujem hráčov na chyby okamžite a dema natáčam. Od začiatku prázdnin som nahral cca 3 dni čistého času až na posledný týždeň kedy som bol neaktívny kvôli osobným veciam.
"Doing nothing has consequences too"
ToVy1337
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 05 srp 2017, 15:17 VIP

přidej si mě na steamu a až budeš u CT, napiš mi, podívám se na tebe
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod byLife » 10 srp 2017, 14:36 VIP

Ještě jsme se s ostatníma shodli, že společně s Realem byste měli ještě chvíli počkat, jsou tam strašné zmatky, kterých jste si vědomi, do příště to napravte, víc si tu hru užívejte a určitě to půjde
Prozatím zamítnuto
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů