I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Toy,Info / Jump Sekce

Příspěvekod Nocky » 24 zář 2014, 19:04

Předem bych chtěl napsat ,že se nejedná až tak o stížnost ,ale o infomování ohledně Hlavní adminů jump sekce Toye a infa..

Jejich demence mě opravdu dostává a to proč ? Zde máte pár důvodů:
1. O jump sekci neví vůbec nic , ohledně modů a jiných věcí.. (Stavění,Pravidla,atd..)
2. Vůbec nedávají bany , já si skáču (Na HNS AB) a admin Toy na mě kouká , a přímo vidí jak mi dá jeden hráč fish tím,že čekal u portu a co mu napíše HLSA ? Prosimte necekej tam jako nobrain pro priste... to jako fakt ? Ani ho negrabl,nevyhodil nic ? to je normální ? Hráči si tam prostě dělají co chtějí a hlsa nic ? demence né (Důkaz: http://leteckaposta.cz/911577323 )
3. Poté na TSku si prostě dělají prdel z hráčů , př. ten se odpojil bojí se tě děcko.. a je takovýhle věcí spousty jiných , ale k tomu bohužel důkaz nemám..
4. Kvůli těmto Hlavním Adminům , odešlo z jump sekce spousta dobrých adminů která už tam působila delší dobu a kvůli čemu ? Že HLSA nevědí pravidla a neviznají se v tom..

Prosím o nějaké veřešení s těmi HLSÁčkama , myslím si ,že nejsem jediný komu tihle Hlavní admini přijdou neschopní..
Nocky
Profesionál
Profesionál

Toy,Info / Jump Sekce

od Rumcajz » 24 zář 2014, 19:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Toy,Info / Jump Sekce

Příspěvekod segiman15 » 24 zář 2014, 19:17

Upozornil jsem ho co je na tom špatně?Nebudu mu hned dávat ban prvně upozornit potom banovat ..... a to že odešli admini je jejich věc.
segiman15
Drbna
Drbna

Příspěvekod Nocky » 24 zář 2014, 19:19

Ale on nebyl jedinej , pokud vím tak hodinový ban není nic.. Aspon by si příště dal pozor a myslíš ,když když mu napíšeš nech toho ,že toho nechá ? to asi moc né.. Popravdě jsem myslel ,že budete lepší jak Fox a Volume , ale jak koukám tak sem se mýlil a to o dost..
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod segiman15 » 24 zář 2014, 19:23

já se s tebou hádat nehodlám upozornil jsem ho to je z mé strany vše
segiman15
Drbna
Drbna

Příspěvekod hTcinfo » 24 zář 2014, 19:25 VIP

1. jj a ty víš všechno
2. to si vyřid s daným adminem ale nepiš to do stížností i na mě, mimoto admin nemá oči všude ale vlastně, u tebe platí bod 1 takže všechno víš.
3. na ts dělám co? 98% času strávím ve své roomce, kam mi lezou jenom moji kolegové z postu HLSA a povětšinou je stejně vyhodím stím, že tam nemají co dělat.
4. řekni mi kdo odešel, evo? to je nobrain numero uno a kdo ještě? jirkas? adminy kteří dodávají full clear demo není potřeba.

Takže naposledy, chlapečku jestli si myslíš že nám budeš srát na hlavu protože tě nenaberem, tak se mýlíš, napiš to ještě jednou a na web se nepřipojíš + jsi pernamentně zamítnut minimálně na JUMP.

LOCK.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy