• Stránka 1 z 1
TRAJDLA,zbytočný prehod,nezmyselný ban
PREHOD:MAPA: jail_andaman Na danej mape sa stalo že simon si ukončil VD, následne si ho išiel skontrolovat , predvolal si vd a povedal mu aby si čupol a pozeral sa do zeme, skočil som na VD aby rýchlo nevitiahlo gunu a nezabilo simona , lebo som si bol istý že VD gunu malo (nakoniec nemalo) admin trajdla ma grapol a spýtal sa prečo nedávam pozor na simona , na simona som pozor dával!Následne som si išiel doplnit do zbrojnice no pomýlil som sa ,vo zbrojnici sa doplnit nedalo(o tom som nevedel),potom som si (uvedomil že sa hp doplnajú inde,tak som tam išiel) hned ma admin trajdla opät grapol a spýtal sa prečo nedávam pozor na simona. Vysvetlil som mu ,že som nevedel že sa nedajú doplnit hp vo zbrojnici tak ma pustil a naviedol ma (aj ked som vedel kam mám íst) A ked som bol v tej miestnosti kde sa doplnajú hp tak ma prehodil k t.
BAN:O 10 minút som sa pripojil hned ku ct , zobral simona a admin mi dal ban!Sidce iba na jednu hodinu ale totálne bezdôvodne.
Dakujem za prečítanie,McLife
BAN:O 10 minút som sa pripojil hned ku ct , zobral simona a admin mi dal ban!Sidce iba na jednu hodinu ale totálne bezdôvodne.
Dakujem za prečítanie,McLife
- McLife
- Kolemjdoucí
TRAJDLA,zbytočný prehod,nezmyselný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TRAJDLA,zbytočný prehod,nezmyselný ban
Kdyz te admin prehodi a ty se napojis zpatky k CT na stejne mape tak dostavas ban na 1 hodinu za nerespektovani prehozu. K tomu dalsimu ti asi nemam co rict, nemas se co priblizovat k hracum natoz jim skakat na hlavy, dale som ta grabol a spytal som sa ta preco si na druhe strane mapy od mista kde hraje simon, a upozornil som ta ze si nebudes doplnovat hp a ze mas strazit simona coz si hned po tom stale nerespektoval, tak prisel prehoz.
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
Re: TRAJDLA,zbytočný prehod,nezmyselný ban
Stiznost bez dukazu, vyjadreni admina zni verohodne.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1