Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Tristana

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:12 VIP

Tristana
Obrázek
yordlická pistolnice


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Jistá muška (Passivka)
Obrázek
Se vzrůstající úrovní se Tristaně prodlužuje dosah útoků.

Rapidní střelba (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Tristana několikrát rychle vystřelí a na krátkou dobu se jí zvýší rychlost útoků. Každý zásah do nepřítele označeného Explozivní náloží mírně snižuje přebíjecí dobu.

Na 5 sek. zvýší Tristaninu rychlost útoků. Přebíjecí doba Rapidní střelby se sníží o 1 sekundu pokaždé, když Tristana svým základním útokem zasáhne nepřítele označeného Explozivní náloží.

Raketový skok (W)
Obrázek
Dosah: 900

Tristana vystřelí do země, čímž se přenese na vzdálenou pozici. Nepřátelům nacházejícím se v blízkosti místa dopadu způsobí poškození a na chvíli je zpomalí.

Tristana vystřelí do země, což ji vymrští do vzduchu a přenese na zvolené místo. Po dopadu způsobí nepřátelským jednotkám kolem sebe magického poškození a o je 60 % zpomalí. Pokud Tristana dopadne na jednotku, na níž se nachází Explozivní nálož, způsobí Raketový skok zvýšené poškození (25 % navíc za každý stupeň). Jsou-li na cíli 4 stupně Explozivní nálože, dojde k jejímu okamžitému odpálení. V případě zabití šampiona či při asistenci se přebíjecí doba Raketového skoku vynuluje.

Explozivní nálož (E)
Obrázek
Dosah: 550

Když Tristana zabije nějakou jednotku, její dělové koule vybuchnou jako šrapnel a poškodí okolní nepřátele. Schopnost lze i aktivovat a způsobit tak vybrané jednotce postupné poškození a snížit jí účinnost obdrženého léčení.

Pasivní efekt: Nepřátelé, které Tristana zabije svým základním útokem, po smrti vybuchnou a způsobí okolním protivníkům magické poškození.
Aktivace: Na zaměřeného protivníka nebo věž umístí nálož. Ta po 4 sekundách vybuchne a způsobí všem okolním nepřátelům fyzické poškození. Tristaniny základní útoky proti cíli s náloží zvyšují její účinnost o 25 %, tento efekt se může nasčítat až 4krát. Pokud Tristana zasáhne základním útokem cíl, na kterém již jsou nashromážděny 4 stupně efektu, vybuchne nálož okamžitě. Je-li nálož umístěna na věži, zasáhne exploze dvakrát větší oblast.

Rozbíječ (R)
Obrázek
Dosah: 550

Tristana do své zbraně naláduje mohutnou dělovou kouli a vypálí ji na nepřátelskou jednotku. Tím cíli způsobí magické poškození a odhodí jej zpět.

Tristana vystřelí na nepřátelskou jednotku mohutnou dělovou kouli. Ta způsobí magické poškození a odhodí okolní nepřátele.

MYTOLOGIE

Tato drobounká yordlice s ručním kanónem je důkazem, že dokonalost není otázkou tvaru ani velikosti. Tristana ráda vyhledává nebezpečí a nikdy necouvne před žádnou výzvou. Je zosobněním bojové efektivity, nezdolné odvahy a bezmezného optimismu. Trist a její dělo Bumbác považují každou obdrženou misi za šanci dokázat, že hrdinové ještě nevymřeli.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Tristana
Riot Girl Tristana (Unavailable)
Earnest Elf Tristana (Unavailable)
Firefighter Tristana (Unavailable)
Guerilla Tristana (975 RP)
Buccaneer Tristana (520 RP)
Rocket Girl Tristana (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Tristana

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků