Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Trochu zmena

Příspěvekod LuBo0 » 05 dub 2014, 21:14

Ahoj,nechcem sa starať nejako do chodu serveru Furien 9,ale mám pár nápadov,ktoré by sa mohli zrealizovať.

1) - Mohlo by sa pridať do /shop pre CT supergun.. TJ. Nejaká zbraň,ktorá by stála 100 dolárov a brala by na jednu ranu 50 dmg. Dala by sa kupiť v /shop pre CT.

2) Mohlo by sa pridať do /furien tzv. buffy ,ako máte vo /furien obchod,specialne itemy a tak. tak by sa pridalo buffy. V tom buffy by boli všetky špecíalne itemy,ale s rozdielom,že by stáli podľa uváženia od 800-2000 dolárov a dali by sa využívať jednu mapu..

3) Trochu by sa hodila zmena taká,že by sa pozmenili trochu tie skiny.. Aj postáv aj zbraní.. je to už otrepané,a zmena by padla vhod.

4) Taktiež by sa mohlo zaviesť,napr. každé 4 mesiace v ten istý deň reset všetkého na furiene.. Lebo takto ako to je teraz.. človek nevie kedy je další reset a zbytočne šetrí. Mohlo by sa zaviesť napr. vždy prvý deň vo štvrtom mesiaci od akceptovania by bol reset,a každý by vedel do kedy može šetriť,a kedy mínať..

5) Nebolo by zlé,keby sa trochu viac zvýšila aktivita adminov na Furien 9 . Taktiež urobiť nejakú sútaž,aby sa zvýšila aktivita,a hráči aby mali s niečoho radosť. :)

S pozdravom Psychouš.. Keby boli nejaké otázky ohladom mojich nápadov,smerujte ich priamo do komentov pod topic,alebo mi píšte na steam : *DR.*[*.P$yCho0.*]
Ak niečo potrebuješ,napíš ! Rád pomôžem.. píš !!
Steamnick: *DR.*[*.P$yCho0.*]

Obrázek
LuBo0
Amatér
Amatér

Trochu zmena

od Rumcajz » 05 dub 2014, 21:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Trochu zmena

Příspěvekod KOF » 05 dub 2014, 21:43

Ahoj,

1. S tou zbraní která bere 50dmg mi o příjde jako úplná hloupost

2. Ty buffy by podle mně nebyly až tak špatné, ale tím by se extrémě znevýhodnili hráči bez VIP, takže asi také ne

3. Na skinech postav bych absolutně nic neměnil, ale ty zbraně, to bych řekl by bylo super oživění, tak můžeš ve volných chvílích udělat pár kvalitních seznamů a návrhů na ty skiny - pošli mi to pak do PM, předám je dál :)

4. Resety probíhají každé 4měsíce, ovšem vedení GameSites muselo udělat reset dříve kvůli nahození ochraně proti bugování SID adminům + myslím že se nahazovali HLSTATSX namísto Psychostats, takže asi tak... Nyní by resety měli být pravidelné

5. Ohledně té soutěže. No pokud se nemýlím, nedávno probíhala soutěž, takže v nejbližší době nic nečekej, ovšem další soutěže se určitě dočkáte :)

LOCK --> Kdyby někdo z vyšších měl k mému vyjádření připomínku, tak si to odemkne / editne
Obrázek
KOF
Profesionál
Profesionál

Zpět na Furien Servery