• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Trsak neopravněně chtěl potrestat ct
Nicnkame Admina:Trsak
Prohřešek: Vratme se trošku zpatky k té ztíšnosti na trsaka s tím kickem jelikož tam gustik přiznal že kill dostal oprávněný tak chci nahlasit trsáka za využívaní mikrofonu a neoprávněně chtěl potrestat ct a když už tu situaci řešil tak jí měl dořešit a ne se odpojit.
Demo: je v předešlé stižnosti, jestli tö bude nutné doložím a vyčasuji ho i sem.
Prohřešek: Vratme se trošku zpatky k té ztíšnosti na trsaka s tím kickem jelikož tam gustik přiznal že kill dostal oprávněný tak chci nahlasit trsáka za využívaní mikrofonu a neoprávněně chtěl potrestat ct a když už tu situaci řešil tak jí měl dořešit a ne se odpojit.
Demo: je v předešlé stižnosti, jestli tö bude nutné doložím a vyčasuji ho i sem.
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Zamítnuto] Trsak neopravněně chtěl potrestat ct
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trsak neopravněně chtěl potrestat ct
Tak za prvé, jak už jsme se zmiňoval předtím, tak jsem se hned neodpojil
. Zůstal jsem tam poté ještě celé kolo a následně se měnila mapa, tak jsme odešel na jiný server. V tu dobu už bylo na serveru vše vyřešeno, ty si se napojil až na tu další mapu.
To, že jsem chtěl hráče nějak potrestat, jsem zjistil až díky tvojí superschopnosti vidět do budoucnosti. V plánu jsem to totiž neměl, ale to ty víš určitě lépe než já.
Jak už jsem ti psal v té předchozí stížnosti, to co jsem s tím CTčkem pak řešil bylo to, že pokud zabil mě, tak měl rozhodně zabít i toho hráče z druhé strany. A pokud viděl, že jsem doplnil pozdě, tak přece musel vidět i toho druhého hráče
.

To, že jsem chtěl hráče nějak potrestat, jsem zjistil až díky tvojí superschopnosti vidět do budoucnosti. V plánu jsem to totiž neměl, ale to ty víš určitě lépe než já.
Jak už jsem ti psal v té předchozí stížnosti, to co jsem s tím CTčkem pak řešil bylo to, že pokud zabil mě, tak měl rozhodně zabít i toho hráče z druhé strany. A pokud viděl, že jsem doplnil pozdě, tak přece musel vidět i toho druhého hráče

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Trsak neopravněně chtěl potrestat ct
Je to admin, mik může využít, když je třeba. Vše už bylo vyřešeno v předešlé stížnosti, nemusíš pořád řešit to samé dokola.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Trsak neopravněně chtěl potrestat ct
Řikal jsi mu tam že si doplnil včas a správně vyhrožoval jsi mu neprávem 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1