• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Trsak
Jak uz vsichni vime, Trsak je proste pi*a.
<20:19:26> "! Erbi" was added to server group "VIP člen" by "Gamesites.cz BOT".
<20:19:57> "! Erbi" was removed from server group "VIP člen" by "[Trsak] Trsak".
<20:21:40> You were kicked from the server by "[Trsak] Trsak"
<20:21:48> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.
<20:27:18> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.
Takto to dopada, kdyz nekdo sedi 24/7 za PC a musi si honit sve ego.
Jsem velice rad, ze jsem si zakoupil svoje vyhody a nemohu je vyuzivat!
<20:19:57> "! Erbi" was removed from server group "VIP člen" by "[Trsak] Trsak".
<20:21:48> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.
<20:27:18> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.
Takto to dopada, kdyz nekdo sedi 24/7 za PC a musi si honit sve ego.

Naposledy upravil ErbiCZ dne 15 bře 2020, 20:25, celkově upraveno 2
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Re: Trsak
ErbiCZ píše:Jak uz vsichni vime, Trsak je proste pi*a.
Takto to dopada, kdyz nekdo sedi 24/7 za PC a musi si honit sve ego.![]()

-
selisheeno - Mistr
Po napojení na TS jsem byl v Dogeho roomce, řešili jsme nějaké veci na MC a já šel AFK (udělat si jídlo).
Vrátím se k PC a vidím toto:
<20:49:10> You were moved from channel "Doge Army" to "Admin Room - GTA V" by "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)"
<20:49:14> "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)" pokes you: hej)
<20:49:17> "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)" pokes you: hej
<20:49:48> "! Erbi" was removed from server group "Honored Member" by "[Trsak] Trsak".
<20:50:00> You were banned for 5 hour(s) from the server by "[Trsak] Trsak" (Narušování schůze)
Tomu klukovi vážně jebnu*o v palici. (Omlouvám se za nadávky, jinak to nejde)
Vrátím se k PC a vidím toto:
<20:49:10> You were moved from channel "Doge Army" to "Admin Room - GTA V" by "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)"
<20:49:14> "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)" pokes you: hej)
<20:49:17> "[Lama (TeeNka)] Lama (TeeNka)" pokes you: hej
<20:49:48> "! Erbi" was removed from server group "Honored Member" by "[Trsak] Trsak".
<20:50:00> You were banned for 5 hour(s) from the server by "[Trsak] Trsak" (Narušování schůze)
Tomu klukovi vážně jebnu*o v palici. (Omlouvám se za nadávky, jinak to nejde)
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
To snad nemyslíš vážně ne?
Vážně jdeš psát tu na fórum? Nevím, jestli ti přeskočilo, nebo jak. VIP jsem ti odebral ze srandy za tvoje kecy, sám to víš, bot ti to během chvíle sám vrátí.
Ban a honored membera máš za narušení schůze a vynášení údajů z ní
. Moc dobře víš, co jsi posílal lidem jinde
.

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
VIP jsem ti odebral ze srandy za tvoje kecy, sám to víš, bot ti to během chvíle sám vrátí.
Ze srandy odebereš VIP a kickneš z plného TSka - stále se strašně moc směju až mě z toho bolí břicho. Nicméně byl jsem potom nějakých cca 20 minut na TS a bot mi to nenahodil.
Myslíš narušení, jak jsem tam dostal move? Pěkně
Myslíš toho odkazu, který je veřejný a může se k němu dostat kdokoliv? Navíc byl poslán v roomce, kde byli i lidi mimo GTA.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
ErbiCZ píše:[ Nicméně byl jsem potom nějakých cca 20 minut na TS a bot mi to nenahodil.
Teď jsem to kontroloval a máš ho.
ErbiCZ píše:Myslíš narušení, jak jsem tam dostal move? Pěkně
Ehm, ne? Přišel jsi sám a i když jsi byl vyzván, abys odešel, tak jsi tu chvíli byl.
ErbiCZ píše:Myslíš toho odkazu, který je veřejný a může se k němu dostat kdokoliv?
Kdokoliv, kdo se dostane k odkazu, který měli jen lidé na schůzi. Už jenom to, že ti přijde v pořádku, vzít odkaz kam píšeme vše ze schůze i když moc dobře víš, že je určen jen pro lidi v roomce a jdeš ho posílat jiným

ErbiCZ píše:Navíc byl poslán v roomce, kde byli i lidi mimo GTA.
Jediný kdo tam byl a neměl být jsi byl ty.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Teď jsem to kontroloval a máš ho.
To by mě zajímalo, jak mi ho mohl bot nahodit, když tam nejsem ale ok
Ehm, ne? Přišel jsi sám a i když jsi byl vyzván, abys odešel, tak jsi tu chvíli byl.
V roomce jsem byl před schůzí, dostal jsem od tebe kick, napojil zpátky a rožko řekl, že tu mohu být. Po nějaké době začalo tvoje odebírání VIP atd. Po napojení na TS jsem řešil MC věci s Dogem v jeho roomce a poté jsem si odešel udělat jídlo stalo se toto:
Jediný kdo tam byl a neměl být jsi byl ty.
Proč jste to neřekli rovnou, proč Rožko říkal že v té roomce mohu být, že se stejně řeší jen pravidla, které budou veřejné...
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
ErbiCZ píše:To by mě zajímalo, jak mi ho mohl bot nahodit, když tam nejsem ale ok
Tak já ti to teda vysvětlím. Máme databázi, ve které jsou uloženy data - mimo jiné i to, kdo má do kdy VIP. Každé VIP na TS je přiřazeno k Unique ID na TSku. Bot pravidelně kontroluje všechny členy skupiny VIP a odebírá ty, kterým VIP již vypršelo, nebo ho mít nemají. Zároveň potom přidá skupinu těm, kteří v databázi VIP zapsané mají, ale skupina jim chybí. Nemusíš být na TS. Snad ti to takto vysvětlené stačí?
ErbiCZ píše:dostal jsem od tebe kick, napojil zpátky
Řeknu ti, že máme schůzi a nemáš tam co dělat, ty se i přes kick napojíš zpátky

Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Být tam jsem ti povolil, je fakt, že tedy za sebe, cituji:
"nepřijde mi, že bychom tu řešili něco tajného, takže je to asi fuk, však je tu aj Rejben"
Jestli jsi někomu posílal odkaz, kde byl předmět aj obsah schůze, tak jsi šulin.
"nepřijde mi, že bychom tu řešili něco tajného, takže je to asi fuk, však je tu aj Rejben"
Jestli jsi někomu posílal odkaz, kde byl předmět aj obsah schůze, tak jsi šulin.

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 2 • 1, 2