Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Trundle

Příspěvekod SponErko » 23 čer 2015, 09:54 VIP

Trundle
Obrázek
král Trollů


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Královský hold (Passivka)
Obrázek

Kdykoliv v Trundlově blízkosti zahyne nepřátelská jednotka, vyléčí se za určitou část jejího maximálního zdraví.

Kousavec (Q)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Trundle svého protivníka kousne, čímž mu způsobí poškození, na chvíli jej zpomalí a odsaje mu část útočného poškození.

Při svém dalším útoku se Trundle do svého protivníka zakousne, čímž mu způsobí fyzické poškození a na chvíli jej zpomalí.Tento útok Trundlovi zvýší útočné poškození na 8 sekund, přičemž jeho protivník přijde o polovinu této hodnoty.

Ledové panství (W)
Obrázek
Dosah: 750

Trundle prohlásí označenou lokaci za své panství. Dokud se v ní bude nacházet, bude mít bonus k rychlosti pohybu i útoků a veškeré léčení pro něj bude účinnější.

Trundle na 8 sek. pokryje vybranou oblast ledem, a dokud se v ní bude vyskytovat, získá bonus k rychlosti pohybu, bonus k rychlosti útoků a 20% bonus k léčení a regeneraci bez ohledu na jejich původ.

Podmanění (E)
Obrázek
Dosah: 650

Trundle vytvoří na označené pozici ledový sloup, kterým nelze projít a jenž zpomaluje všechny okolní nepřátelské jednotky.

Trundle na dané lokaci vytvoří na dobu 6 sek. ledový sloup, který se stane neprůchozím terénem a zpomalí všechny okolní nepřátelské jednotky.

Stínový útok (R)
Obrázek
Dosah: 650

Trundle okamžitě ukradne svému cíli část zdraví, brnění a odolnosti vůči magii. Po dobu 4 sekund se hodnota ukradeného zdraví, brnění a odolnosti vůči magii zdvojnásobí.

Trundle vysaje % maximálního zdraví nepřátelského šampiona (počítáno jako magické poškození) a 40 % jeho brnění a odolnosti vůči magii; první polovinu okamžitě a druhou během 4 sek. Brnění a odolnost vůči magii se cíli vrátí za 4 sek. od skončení vysávání.


MYTOLOGIE


Trundle je mohutný a prohnaný troll se škodolibou povahou. Neexistuje nic, co by nedokázal zmlátit, přinutit k pokoře a ohnout svojí vůlí. Včetně samotného ledu. Svým obřím kyjem zmrazí nepřátele až do morku kostí a pak je prošpikuje ostrými úlomky ledu. Trundle je silně teritoriální a bez váhání zaútočí na každého, kdo je tak hloupý, aby vstoupil na jeho území. A pak se smíchem pozoruje, jak onen nebožák krvácí do bílého sněhu tundry.

Trundlův klan kdysi následoval náčelníka, který byl pošetilý a zbabělý. Trundle se bál, že pod tak slabým vedením on i jeho druhové padnou za oběť jiným skupinám trollů, které se tundrou potulovaly. Vyzval tedy náčelníka na souboj, jenže to skončilo jeho potupou. Pak Trundle udělal něco vpravdě netrollského: místo pěstí použil rozum. Narychlo si vymyslel příběh o pradávných trollích náčelnících. Tvrdil, že jako symbol svého práva vládnout nosili zbraně nesmírné síly. A prohlásil, že takovou zbraň najde či ukradne, aby se mohl stát právoplatným náčelníkem kmene. Trollové mu uvěřili, nikdo z nich si však nemyslel, že by něco takového dokázal. Hloupý náčelník byl přesvědčen, že vychloubačný troll ve snaze nějakou zbraň najít stejně zemře, a tak souhlasil. Za důvěrně známého zvuku posměšků vyrazil Trundle na cestu.

Sám, avšak beze strachu, se vydal do zlověstného království obávané Ledové čarodějky. Doufal, že v tomto kraji mnoha starodávných a nebezpečných tajemství najde zbraň, která by dokázala pravdivost jeho smyšleného příběhu. Jeho svaly se postaraly o stráže Ledové čarodějky, jeho důvtip si zase poradil s pastmi dštícími černou magii. Nenašel však nic, co by alespoň částečně připomínalo mocné zbraně, které vylíčil svým soukmenovcům. Až konečně nalezl nečekaný poklad: obrovský kouzelný kyj z nikdy netajícího pravého ledu. Chopil se zbraně a podivil se nad mrazivou silou, která jím proběhla. Jenže pak se objevila sama rozhněvaná Ledová čarodějka. Když začala vyvolávat svá temná kouzla, Trundle si myslel, že je s ním ámen. Pak ho ale napadla další chytrá myšlenka. S vědoucím úšklebkem nabídl Ledové čarodějce ďábelský návrh: Řekl jí, že armáda trollů by byla daleko užitečnější než jedna trollí mrtvola...

Když se Trundle vrátil ke svému kmeni, jeho soukmenovci se před ním sklonili. Pojmenoval svoji zbraň „Kostitřas“, na okamžik si vychutnal pohled na tupý šokovaný výraz na tváři bývalého náčelníka a pak mu jednou ranou rozdrtil lebku. Chopil se vlády a oznámil, že už nebudou žádní náčelníci - jen jeden král trollů, před nímž pokleknou všichni z jeho rasy. Trollové se za svého nového odvážného vůdce postavili a vrhli se do příprav na nadcházející válku. S Trudlem v čele nadešel zlatý věk trollů.

„Přechytrač každého, koho nemůžeš zmlátit. A zmlať každého, koho neumíš přechytračit.“
-- Trundle


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Trundle
Lil' Slugger Trundle (520 RP)
Junkyard Trundle (750 RP)
Traditional Trundle (Unavailable)
Constable Trundle (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Trundle

od Rumcajz » 23 čer 2015, 09:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků