I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] TTT "Admin" Squad

Příspěvekod ElysiumGS » 10 črc 2017, 16:16

Server: TTT
Prohřešek:
1. Jeden z adminů(Sky,ŽelezoBeton,Rio) zneužívá práva - SCREEN
2. Jeden z adminů(Sky,ŽelezoBeton,Rio) zneužívá práva - SCREEN
3. Z nějakého mně nepochopitelného důvodu jsem byl obviněn adminem Rio za zneužívání TS3 společně s hráčem fadsem, což beru jako narážku z jeho strany, jelikož k ničemu takovému z naší strany nedošlo(možná by ses divil, ale my se s fadsem moc nemusíme), každopádně po zkušenosti s admin teamem z předešlých map(např. bod 1,2 nahoře) mi trochu ujeli nervy a na větu "Pošli mi IP od vašeho TeamSpeaku" položenou adminem Rio, která mně celkem vytočila a v tu chvíli jsem mu pouze odepsal "ts.jsinula.cz", uvědomuji si, že to byla chyba, ale po více jak hodině na serveru s těmito "kompetentními osobami" mi bohužel ujely nervy, ale i to se stává, protože vina byla na obou stranách. Následně za IP adresu "ts.jsinula.cz" jsem byl zabanován na hodinu od admina Rio bez jakéhokoliv upozornění, napomenutí, kicku, banu na chat což považuji za jakousi pomstu, která vznikla na základě mého nahlášení zneužívání práv HLSA Lifovi, který Ria poučil a ten to nejspíš nesnesl a potřeboval mě úmyslně vyprovokovat, aby mě mohl následně zabanovat.
Demo - LINK - (1:40 - obvinění za ghosting, 2:00 - "urážka", 3:00 - ban)

PS:
Tímhle si nejsem úplně jistý, ale ještě se ke mně doneslo, že po mém banu si jeden z těchto tří adminů zkoušel blind na jednom z Traitorů a následně ho zabil, bohužel k tomu nemám demo, ale v logách to určitě bude(pár minut po 16:32) ;)
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

[Stížnost oprávněná] TTT "Admin" Squad

od Rumcajz » 10 črc 2017, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT "Admin" Squad

Příspěvekod rio77 » 10 črc 2017, 16:50

Nie, vôbec to nezačalo ako to ty píšeš, že ja som si potreboval vybiť nervy tým, že som si písal s Life-om. Začalo to presne tak, že si na jednej mape (bol si innocent) vyšiel z domu zabil si prvého innocenta ja som k tebe pristúpil a zabil si aj mňa (innocenta). Nepmätám, či som ti dal kick alebo slay. Každopádne dostal si to zaslúžene a od vtedy si do mňa začal rýpať asi hodinu v kuse, potom to pokračovalo asi hodinu až si si našiel časovane bomby a hneď si utekal za HLSA, s ktorým som si to vyriešil. Ty si dostal komplex kvôli tomu, že si bol normálne potrestaný za to, že si sa previnil. Samozrejme tu pridám aj ja nejaké dôkazy, ale ešte by som ti rád niečo odkázal. Pokiaľ máš nudný život a nedokážeš sa zabaviť, ale stále musíš niečo hľadať akú chybu kde urobí admin, tak sa postav a choď sa niekam vonku prejsť, určite ti to urobí dobre. ;)

Teraz prejdem k sťažnosti:

1.
Neviem, čo tu chceš riešiť, sám si sa priznal, že si si to uvedomil touto vetou "v tu chvíli jsem mu pouze odepsal "ts.jsinula.cz", uvědomuji si, že to byla chyba" - tým pádom sa k tomu nejdem vyjadrovať.

2."Z nějakého mně nepochopitelného důvodu jsem byl obviněn adminem Rio za zneužívání TS3" - toto nie je vôbec nepochopiteľný dôvod, niekoľko krát som vás (teba a fadsa) upozornil, že u vás počujem tsko, tak som sa ťa opýtal či mi dáš IP a od teba následne prišla zúfalá reakcia, lebo som vás prekukol a budem si stáť za tým.

3."možná by ses divil, ale my se s fadsem moc nemusíme" - poznáš vetu náhody neexistujú? Tak pokiaľ nie očakávam, že mi budeš hovoriť, že toto je náhoda: http://leteckaposta.cz/647520645 Čo mi povieš na to, že ste sa odpojili v tú istú chvíľu? Stále sa nejak nemusíte? Stále nemám mať podozrenie z ghostingu?

4. Tu posielam scrren len tak pre zaujímavosť ako random hituješ na serveri keď som afk, maj pekný deň. Bež von. http://leteckaposta.cz/314049533
-Rio 2k16
rio77
Amatér
Amatér

Příspěvekod skywtf13 » 10 črc 2017, 17:14

Zneužívání práv,že jsem dal jedno kolo na sebe bombu a další kolo na jinýho hráče? :D (Jen pro info kdyby byl někdo neznalej TTT serveru,po odehraný mapě je asi 20 sec. doba kdy se nic neděje po který se změní mapa,a ne neničí to hráčovo body ani cokoliv. :D :D )

No kromě toho si nejsem úplně jistej jestli má Life něco společnýho s TTT serverem,jestli ne nechápu jak může někoho poučovat,ale jestli ano tak ok no :D

Btw. pro prohlédnutí screenů doporučuji stáhnout FastStone image viewer.
„Všichni víme,že Jailbreak hrajou jenom děti.“ - sky 2k17

http://steamcommunity.com/profiles/76561198078698002/

“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”
Gerard Way
skywtf13
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ElysiumGS » 10 črc 2017, 17:20

Nezlob se na mě, ale tohle jsou akorát domněnky a to to že se s někým odpojím ve stejnou chvíli ze serveru je důkaz toho, že nějakým způsobem jsem s ním v kontaktu a nějakým způsobem kazím hru? To je vtip nebo další z tvých domněnek? Mimochodem to že jsme spolu byli 2x na serveru ze mě dělá nolifa, který má potřebu si na tobě léčit komplexy? Ty mě znáš asi víc než já sám sebe ne? A Skyi tobě to nepřipadá jako zneužívání práv? Tak to se potom nedivím ničemu :lol: A že Life s tím nemá nic společného? Já to nevím, já jsem pouze hráč, který našel jednoho z vašich nadřízených a předal mu stížnost, nic víc, nic míň...
Fakt nebudu stahovat nějaký program jen kvůli dvoum screenům, jen protože neumíte nahrát screen v normálním formátu.

Obrázek
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod rio77 » 10 črc 2017, 17:29

:D každý si dokáže pozrieť tie screeny, len ty nie. Na druhom screene, ktorý nie si schopný otvoriť sú 3 randomy, ktoré si dal. Skončil som.
-Rio 2k16
rio77
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 črc 2017, 17:37

Admin zrušen za opakované nerespektování banovacího pořádku.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy